Cocktail van mango en kokosmelk

Cocktail van mango en kokosmelk
Bewaar dit recept : 
RECEPTEN
  • Garnalenhapjes
  • Hapjes van krab met mihoen
  • Hapjes van garnalen en courgettes
  • Cocktail van mango en kokosmelk
  • Zalmtartaar op Aziatische wijze
  • Gemarineerde zalm met sojasaus en sesam
  • Nems met krab
  • Lenterolletjes
Apéritif,Dessert | Makkelijk
Bereidingstijd : 5 min.
Kooktijd: 0 min.
Aantal personen: 4
ingrediënten
  • 1 rijpe, geschilde mango (vruchtvlees in kleine stukjes)
  • 180 g witte yoghurt
  • 200 ml Suzi Wan® kokosroom
  • 1-2 dl mineraalwater
  • 1/2 eetlepel limoen- of citroensap
  • 2-3 eetlepels suiker
  • muntblaadjes voor de afwerking
Weetje

Koel de kokosroom vooraf in de koelkast. Laat het mengsel opstijven in een ijsmachine en dien op als ijs.

Gebruikte Suzi Wan®-producten
  • Kokosroom Suzi Wan®
Bereiding
  1. Klop alle ingrediënten in de keukenrobot tot een luchtige mousse.
  2. Schep de mousse in ijsgekoelde glazen en werk af.
Recipe Vote Confirmation
Cookie Settings