Cocktail van mango en kokosmelk

Cocktail van mango en kokosmelk
Bewaar dit recept : 
RECEPTEN
  • Recipe Image
    Garnalenhapjes
  • Recipe Image
    Hapjes van krab met mihoen
  • Recipe Image
    Hapjes van garnalen en courgettes
  • Recipe Image
    Cocktail van mango en kokosmelk
  • Recipe Image
    Zalmtartaar op Aziatische wijze
  • Recipe Image
    Gemarineerde zalm met sojasaus en sesam
  • Recipe Image
    Nems met krab
  • Recipe Image
    Lenterolletjes
Apéritif,Dessert | Makkelijk
Recipe Image
Recipe Image
Bereidingstijd : 5 min.
temp Image
Kooktijd: 0 min.
Persons Image
Aantal personen: 4
ingrediënten
  • 1 rijpe, geschilde mango (vruchtvlees in kleine stukjes)
  • 180 g witte yoghurt
  • 200 ml Suzi Wan® kokosroom
  • 1-2 dl mineraalwater
  • 1/2 eetlepel limoen- of citroensap
  • 2-3 eetlepels suiker
  • muntblaadjes voor de afwerking
Hint Image
Weetje

Koel de kokosroom vooraf in de koelkast. Laat het mengsel opstijven in een ijsmachine en dien op als ijs.

Gebruikte Suzi Wan®-producten
  • Product Image
    Kokosroom Suzi Wan®
Bereiding
  1. Klop alle ingrediënten in de keukenrobot tot een luchtige mousse.
  2. Schep de mousse in ijsgekoelde glazen en werk af.
Recipe Vote Confirmation
Cookie Settings