Toggle navigation
Menu
Recepten
Producten
Noedels en vermicelli
Nest noedels
Rijst Vermicelli
Vermicelli (mungoboon)
Kokos producten
Kokosmelk
Kokosroom
Koude sauzen
Sambal
Sojasaus
Ketjapsaus met gember
Ketjap saus
Warme sauzen
Zoetzure saus
Kantonese saus
Groenten
Bamboespruiten
Voorgerechten
Zoetzure saus
Garnalen Kroepoek
Alles over het merk
Contact
Home
>
Recepten uit de Aziatische keuken
>
Suzi Wan Gemarineerde zalm met sojasaus en sesam
BELGIQUE
BELGIË
Gemarineerde zalm met sojasaus en sesam
Bewaar dit recept :
RECEPTEN
Garnalenhapjes
Hapjes van krab met mihoen
Hapjes van garnalen en courgettes
Cocktail van mango en kokosmelk
Zalmtartaar op Aziatische wijze
Gemarineerde zalm met sojasaus en sesam
Nems met krab
Lenterolletjes
Apéritif,Voorgerecht,Hoofdgerecht
| Makkelijk
Bereidingstijd :
15 min.
Kooktijd:
4 min.
Aantal personen:
4
ingrediënten
4 stukken zalm
2 koffielepels gemberpoeder
6 eetlepels Suzi Wan
®
sojasaus
2 eetlepels nuoc-mamsaus
het sap van 1 citroen
50 g sesamzaadjes
houten prikkers
koriander
Weetje
Je kunt ook satés maken en ze laten grillen op een middelhoog vuur.
In plaats van zalm kun je ook garnalen gebruiken.
Gebruikte Suzi Wan
®
-producten
Sojasaus Suzi Wan®
Bereiding
Snijd het vlees van de zalm in stevige blokjes.
Doe de gember, de sojasaus, de nuoc mam en het citroensap in een diepe schotel.
Doe er ook de zalmblokjes in en meng zorgvuldig. Dek vervolgens af met huishoudfolie en bewaar minstens 1 uur op een koele plek.
Laat de blokjes zalm uitlekken en laat ze zonder toegevoegde vetstof 30 seconden aan elke kant bakken in een pan met antiaanbaklaag.
Rol alle zalmblokjes in de sesamzaadjes en steek ze op een houten prikker.
Dien onmiddellijk op met korianderblaadjes en een slaatje van geraspte wortelen met appel of papaja.
Recipe Vote Confirmation
x Sluiten
Cookie Settings