Toggle navigation
Menu
Recepten
Producten
Noedels en vermicelli
Nest noedels
Rijst Vermicelli
Vermicelli (mungoboon)
Kokos producten
Kokosmelk
Kokosroom
Koude sauzen
Sambal
Sojasaus
Ketjapsaus met gember
Ketjap saus
Warme sauzen
Zoetzure saus
Kantonese saus
Groenten
Bamboespruiten
Voorgerechten
Zoetzure saus
Garnalen Kroepoek
Alles over het merk
Contact
Home
>
Recepten uit de Aziatische keuken
>
Suzi Wan Hapjes van krab met mihoen
BELGIQUE
BELGIË
Hapjes van krab met mihoen
Bewaar dit recept :
RECEPTEN
Garnalenhapjes
Hapjes van krab met mihoen
Hapjes van garnalen en courgettes
Cocktail van mango en kokosmelk
Zalmtartaar op Aziatische wijze
Gemarineerde zalm met sojasaus en sesam
Nems met krab
Lenterolletjes
Apéritif,Voorgerecht
| Makkelijk
Bereidingstijd :
20 min.
Kooktijd:
15 min.
Aantal personen:
4
ingrediënten
180 g Suzi Wan® rijstvermicelli
12 blaadjes basilicum
280 g krabvlees
5 eetlepels Suzi Wan
®
kokosmelk
1 eetlepel currypoeder
1 koffielepel Suzi Wan
®
sambal oelek
3 eieren
1 eetlepel nuoc-mamsaus
4 takjes koriander
enkele blaadjes sla
½ komkommer
Weetje
Wie moedig genoeg is, kan ook zelf een krab schoonmaken. Zo niet, kan dit gerecht zonder probleem met diepgevroren krab of krab uit blik. Kies in elk geval voor kwaliteit om de hapjes voldoende smaak te geven.
Gebruikte Suzi Wan
®
-producten
Rijst Vermicelli Suzi Wan®
Kokosmelk Suzi Wan®
Sambal Oelek Suzi Wan®
Bereiding
Verwarm de oven voor op stand 7 / 210°.
Kook de vermicelli volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking en laat ze uitlekken.
Strijk enkele bakvormpjes of kommetjes van 4 cm breedte in met olie. Leg een blaadje basilicum in elk vormpje. Verdeel de vermicelli over de vormpjes en maak er nestjes van.
Doe de krab, de kokosmelk, de curry, de geklutste eieren, de nuoc mam, de gehakte koriander en de sambal oelek in een kom en meng goed. Schik een eetlepel van dit mengsel op de mihoen en laat 15 minuten bakken in de oven.
Dien warm of koud op met enkele blaadjes sla en schijfjes komkommer.
Recipe Vote Confirmation
x Sluiten
Cookie Settings