Hapjes van krab met mihoen

Hapjes van krab met mihoen
Bewaar dit recept : 
RECEPTEN
  • Recipe Image
    Garnalenhapjes
  • Recipe Image
    Hapjes van krab met mihoen
  • Recipe Image
    Hapjes van garnalen en courgettes
  • Recipe Image
    Cocktail van mango en kokosmelk
  • Recipe Image
    Zalmtartaar op Aziatische wijze
  • Recipe Image
    Gemarineerde zalm met sojasaus en sesam
  • Recipe Image
    Nems met krab
  • Recipe Image
    Lenterolletjes
Apéritif,Voorgerecht | Makkelijk
Recipe Image
Recipe Image
Bereidingstijd : 20 min.
temp Image
Kooktijd: 15 min.
Persons Image
Aantal personen: 4
ingrediënten
  • 180 g Suzi Wan® rijstvermicelli
  • 12 blaadjes basilicum
  • 280 g krabvlees
  • 5 eetlepels Suzi Wan® kokosmelk
  • 1 eetlepel currypoeder
  • 1 koffielepel Suzi Wan® sambal oelek
  • 3 eieren
  • 1 eetlepel nuoc-mamsaus
  • 4 takjes koriander
  • enkele blaadjes sla
  • ½ komkommer
Hint Image
Weetje
Wie moedig genoeg is, kan ook zelf een krab schoonmaken. Zo niet, kan dit gerecht zonder probleem met diepgevroren krab of krab uit blik. Kies in elk geval voor kwaliteit om de hapjes voldoende smaak te geven.
Gebruikte Suzi Wan®-producten
  • Product Image
    Rijst Vermicelli Suzi Wan®
  • Product Image
    Kokosmelk Suzi Wan®
  • Product Image
    Sambal Oelek Suzi Wan®
Bereiding
  1. Verwarm de oven voor op stand 7 / 210°.
  2. Kook de vermicelli volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking en laat ze uitlekken.
  3. Strijk enkele bakvormpjes of kommetjes van 4 cm breedte in met olie. Leg een blaadje basilicum in elk vormpje. Verdeel de vermicelli over de vormpjes en maak er nestjes van.
  4. Doe de krab, de kokosmelk, de curry, de geklutste eieren, de nuoc mam, de gehakte koriander en de sambal oelek in een kom en meng goed. Schik een eetlepel van dit mengsel op de mihoen en laat 15 minuten bakken in de oven.
  5. Dien warm of koud op met enkele blaadjes sla en schijfjes komkommer.
Recipe Vote Confirmation
Cookie Settings