Zalmtartaar op Aziatische wijze

Zalmtartaar op Aziatische wijze
Bewaar dit recept : 
RECEPTEN
  • Recipe Image
    Garnalenhapjes
  • Recipe Image
    Hapjes van krab met mihoen
  • Recipe Image
    Hapjes van garnalen en courgettes
  • Recipe Image
    Cocktail van mango en kokosmelk
  • Recipe Image
    Zalmtartaar op Aziatische wijze
  • Recipe Image
    Gemarineerde zalm met sojasaus en sesam
  • Recipe Image
    Nems met krab
  • Recipe Image
    Lenterolletjes
Apéritif,Voorgerecht | Makkelijk
Recipe Image
Recipe Image
Bereidingstijd : 10 min.
temp Image
Kooktijd: 0 min.
Persons Image
Aantal personen: 4
ingrediënten
  • 100 g verse rauwe zalm
  • ½ eetlepel plantaardige olie
  • 1 eetlepel Suzi Wan® sojasaus
  • 1 rode ui
  • 1 limoen
  • zout, peper (rode bessen, naar keuze)
  • sla
Hint Image
Weetje
Vraag aan je vishandelaar extra verse zalm en meld dat je hem rauw gaat opeten.
Gebruikte Suzi Wan®-producten
  • Product Image
    Sojasaus Suzi Wan®
Bereiding
  1. Snijd de zalm in kleine blokjes van 4 mm en snipper de rode ui.
  2. Voeg de olie en de sojasaus toe en roer goed om.
  3. Voeg wat limoensap toe alvorens op te dienen.
  4. Dien op in kleine blaadjes sla, in een glaasje of zelfs in een lepel.
  5. Bestrooi voorzichtig met limoenschil.
Recipe Vote Confirmation
Cookie Settings