Zalmtartaar op Aziatische wijze

Zalmtartaar op Aziatische wijze
Bewaar dit recept : 
RECEPTEN
  • Garnalenhapjes
  • Hapjes van krab met mihoen
  • Hapjes van garnalen en courgettes
  • Cocktail van mango en kokosmelk
  • Zalmtartaar op Aziatische wijze
  • Gemarineerde zalm met sojasaus en sesam
  • Nems met krab
  • Lenterolletjes
Apéritif,Voorgerecht | Makkelijk
Bereidingstijd : 10 min.
Kooktijd: 0 min.
Aantal personen: 4
ingrediënten
  • 100 g verse rauwe zalm
  • ½ eetlepel plantaardige olie
  • 1 eetlepel Suzi Wan® sojasaus
  • 1 rode ui
  • 1 limoen
  • zout, peper (rode bessen, naar keuze)
  • sla
Weetje
Vraag aan je vishandelaar extra verse zalm en meld dat je hem rauw gaat opeten.
Gebruikte Suzi Wan®-producten
  • Sojasaus Suzi Wan®
Bereiding
  1. Snijd de zalm in kleine blokjes van 4 mm en snipper de rode ui.
  2. Voeg de olie en de sojasaus toe en roer goed om.
  3. Voeg wat limoensap toe alvorens op te dienen.
  4. Dien op in kleine blaadjes sla, in een glaasje of zelfs in een lepel.
  5. Bestrooi voorzichtig met limoenschil.
Recipe Vote Confirmation
Cookie Settings