Toggle navigation
Menu
Recepten
Producten
Noedels en vermicelli
Nest noedels
Rijst Vermicelli
Vermicelli (mungoboon)
Kokos producten
Kokosmelk
Kokosroom
Koude sauzen
Sambal
Sojasaus
Ketjapsaus met gember
Ketjap saus
Warme sauzen
Zoetzure saus
Kantonese saus
Groenten
Bamboespruiten
Voorgerechten
Zoetzure saus
Garnalen Kroepoek
Alles over het merk
Contact
Home
>
Recepten uit de Aziatische keuken
>
Suzi Wan Zalmtartaar op Aziatische wijze
BELGIQUE
BELGIË
Zalmtartaar op Aziatische wijze
Bewaar dit recept :
RECEPTEN
Garnalenhapjes
Hapjes van krab met mihoen
Hapjes van garnalen en courgettes
Cocktail van mango en kokosmelk
Zalmtartaar op Aziatische wijze
Gemarineerde zalm met sojasaus en sesam
Nems met krab
Lenterolletjes
Apéritif,Voorgerecht
| Makkelijk
Bereidingstijd :
10 min.
Kooktijd:
0 min.
Aantal personen:
4
ingrediënten
100 g verse rauwe zalm
½ eetlepel plantaardige olie
1 eetlepel Suzi Wan
®
sojasaus
1 rode ui
1 limoen
zout, peper (rode bessen, naar keuze)
sla
Weetje
Vraag aan je vishandelaar extra verse zalm en meld dat je hem rauw gaat opeten.
Gebruikte Suzi Wan
®
-producten
Sojasaus Suzi Wan®
Bereiding
Snijd de zalm in kleine blokjes van 4 mm en snipper de rode ui.
Voeg de olie en de sojasaus toe en roer goed om.
Voeg wat limoensap toe alvorens op te dienen.
Dien op in kleine blaadjes sla, in een glaasje of zelfs in een lepel.
Bestrooi voorzichtig met limoenschil.
Recipe Vote Confirmation
x Sluiten
Cookie Settings