Aardbeien met kokosmelk en gekonfijte gember

Aardbeien met kokosmelk en gekonfijte gember
Bewaar dit recept : 
RECEPTEN
  • Recipe Image
    Cocktail van mango en kokosmelk
  • Recipe Image
    Kokospudding met banaan
  • Recipe Image
    Kokoscrème
  • Recipe Image
    Crème brûlée met kokosmelk
  • Recipe Image
    Frambozentaartje met kokos
  • Recipe Image
    Kokoscrème met mango
  • Recipe Image
    Cupcakes met kokos
  • Recipe Image
    Kokossorbet met lychees
  • Recipe Image
    Kokossmoothie met aardbei en lychee
  • Recipe Image
    Smoothie van banaan en framboos met kokosroom
  • Recipe Image
    Aardbeien met kokosmelk en gekonfijte gember
  • Recipe Image
    Milkshake met kokosroom
  • Recipe Image
    Moelleux met kokos
  • Recipe Image
    Mousse van kokos en mango
  • Recipe Image
    Kokosrijstpap met pistache
  • Recipe Image
    Panna cotta met kokosmelk en rode vruchten
  • Recipe Image
    Knapperige papillotten van banaan en kokos
Dessert | Makkelijk
Recipe Image
Recipe Image
Bereidingstijd : 75 min.
temp Image
Kooktijd: 0 min.
Persons Image
Aantal personen: 4
ingrediënten
  • 1 doos van 200 ml Suzi Wan® kokosroom
  • 400 g aardbeien
  • 1 eetlepel granaatappelstroop
  • 10 cl rietsuikerstroop
  • 1 bosje munt
Hint Image
Weetje

Je kunt ook in de winkel verkrijgbare of zelfgemaakte gekonfijte gember toevoegen.

Gebruikte Suzi Wan®-producten
  • Product Image
    Kokosroom Suzi Wan®
Bereiding
  1. Meng de kokosroom met de rietsuikerstroop en de granaatappelstroop en bewaar minstens 1 uur op een koele plaats.
  2. Spoel de aardbeien, verwijder de kroontjes en snijd in stukjes.
  3. Hak de munt fijn.
  4. Giet de kokosroom in de kommetjes, voeg de aardbeien en de munt toe.
  5. Dien onmiddellijk op.
Recipe Vote Confirmation
Cookie Settings