Aardbeien met kokosmelk en gekonfijte gember

Aardbeien met kokosmelk en gekonfijte gember
Bewaar dit recept : 
RECEPTEN
  • Cocktail van mango en kokosmelk
  • Kokospudding met banaan
  • Kokoscrème
  • Crème brûlée met kokosmelk
  • Frambozentaartje met kokos
  • Kokoscrème met mango
  • Cupcakes met kokos
  • Kokossorbet met lychees
  • Kokossmoothie met aardbei en lychee
  • Smoothie van banaan en framboos met kokosroom
  • Aardbeien met kokosmelk en gekonfijte gember
  • Milkshake met kokosroom
  • Moelleux met kokos
  • Mousse van kokos en mango
  • Kokosrijstpap met pistache
  • Panna cotta met kokosmelk en rode vruchten
  • Knapperige papillotten van banaan en kokos
Dessert | Makkelijk
Bereidingstijd : 75 min.
Kooktijd: 0 min.
Aantal personen: 4
ingrediënten
  • 1 doos van 200 ml Suzi Wan® kokosroom
  • 400 g aardbeien
  • 1 eetlepel granaatappelstroop
  • 10 cl rietsuikerstroop
  • 1 bosje munt
Weetje

Je kunt ook in de winkel verkrijgbare of zelfgemaakte gekonfijte gember toevoegen.

Gebruikte Suzi Wan®-producten
  • Kokosroom Suzi Wan®
Bereiding
  1. Meng de kokosroom met de rietsuikerstroop en de granaatappelstroop en bewaar minstens 1 uur op een koele plaats.
  2. Spoel de aardbeien, verwijder de kroontjes en snijd in stukjes.
  3. Hak de munt fijn.
  4. Giet de kokosroom in de kommetjes, voeg de aardbeien en de munt toe.
  5. Dien onmiddellijk op.
Recipe Vote Confirmation
Cookie Settings