Crème brûlée met kokosmelk

Crème brûlée met kokosmelk
Bewaar dit recept : 
RECEPTEN
  • Recipe Image
    Cocktail van mango en kokosmelk
  • Recipe Image
    Kokospudding met banaan
  • Recipe Image
    Kokoscrème
  • Recipe Image
    Crème brûlée met kokosmelk
  • Recipe Image
    Frambozentaartje met kokos
  • Recipe Image
    Kokoscrème met mango
  • Recipe Image
    Cupcakes met kokos
  • Recipe Image
    Kokossorbet met lychees
  • Recipe Image
    Kokossmoothie met aardbei en lychee
  • Recipe Image
    Smoothie van banaan en framboos met kokosroom
  • Recipe Image
    Aardbeien met kokosmelk en gekonfijte gember
  • Recipe Image
    Milkshake met kokosroom
  • Recipe Image
    Moelleux met kokos
  • Recipe Image
    Mousse van kokos en mango
  • Recipe Image
    Kokosrijstpap met pistache
  • Recipe Image
    Panna cotta met kokosmelk en rode vruchten
  • Recipe Image
    Knapperige papillotten van banaan en kokos
Dessert | Gemiddeld
Recipe Image
Recipe Image
Bereidingstijd : 10 min.
temp Image
Kooktijd: 45 min.
Persons Image
Aantal personen: 4
ingrediënten
  • 20 cl Suzi Wan® kokosmelk
  • 35 cl melk
  • 4 eierdooiers
  • 50 g griessuiker
  • 1 snuifje kardemompoeder
  • kandijsuiker
  • geraspte kokospulp
Hint Image
Weetje

Om af te wisselen kun je de kardemom ook vervangen door andere kruiden of smaken zoals saffraan, vanille, steranijs, citroenkruid of viooltjes.

Gebruikte Suzi Wan®-producten
  • Product Image
    Kokosmelk Suzi Wan®
Bereiding
  1. Meng de melk, de kokosmelk en de kardemom in een kookpot en laat het geheel licht pruttelen op een laag vuurtje.
  2. Klop intussen zorgvuldig de griessuiker door de eierdooiers en neem de pan even van het vuur. Voeg het melkmengsel toe en blijf intussen roeren.
  3. Vul de kommetjes tot gelijke hoogte en verwarm ze au bain-marie gedurende 45 minuten op een lage ovenstand (120°). Vervolgens minstens 3 uur koel bewaren.
  4. Bestrooi de crème voor het opdienen met kandijsuiker en karamellisseer de suiker met een keukenbrander of onder de ovengrill. Werk af met kokospulp.
Recipe Vote Confirmation
Cookie Settings