Frambozentaartje met kokos

Frambozentaartje met kokos
Bewaar dit recept : 
RECEPTEN
  • Recipe Image
    Cocktail van mango en kokosmelk
  • Recipe Image
    Kokospudding met banaan
  • Recipe Image
    Kokoscrème
  • Recipe Image
    Crème brûlée met kokosmelk
  • Recipe Image
    Frambozentaartje met kokos
  • Recipe Image
    Kokoscrème met mango
  • Recipe Image
    Cupcakes met kokos
  • Recipe Image
    Kokossorbet met lychees
  • Recipe Image
    Kokossmoothie met aardbei en lychee
  • Recipe Image
    Smoothie van banaan en framboos met kokosroom
  • Recipe Image
    Aardbeien met kokosmelk en gekonfijte gember
  • Recipe Image
    Milkshake met kokosroom
  • Recipe Image
    Moelleux met kokos
  • Recipe Image
    Mousse van kokos en mango
  • Recipe Image
    Kokosrijstpap met pistache
  • Recipe Image
    Panna cotta met kokosmelk en rode vruchten
  • Recipe Image
    Knapperige papillotten van banaan en kokos
Dessert | Gemiddeld
Recipe Image
Recipe Image
Bereidingstijd : 20 mn
temp Image
Kooktijd: 25 mn
Persons Image
Aantal personen: 4
ingrediënten
  • 1 zanddeeg
  • 250 g frambozen
  • 100 g witte chocolade
  • 15 cl Suzi Wan® kokosroom
  • 100 g geraspte kokos
Hint Image
Weetje
Hoe kouder de ganache is, hoe beter hij zal houden. Je kunt ook een elektrische klopper gebruiken om de ganache wat meer lucht te geven en steviger te maken.
Gebruikte Suzi Wan®-producten
  • Product Image
    Kokosroom Suzi Wan®
Bereiding
  1. Verwarm de oven voor op 180° C.
  2. Smeer 4 kleine taartvormpjes in met boter en bloem. Doe het deeg in de bakvormen en doorprik het met een vork. Snijd rondjes ter grootte van de bakvormen uit een vel bakpapier, leg ze op de taartbodems en giet er bakparels of droge groenten bovenop. Zet de vormen in de oven en laat 20 minuten bakken.
  3. Smelt de witte chocolade au bain-marie. Meng de gesmolten chocolade met de kokosroom tot het mengsel mooi homogeen is. Bewaar minstens 1 uur op een koele plek.
  4. Vul de taartbodems zodra ze afgekoeld zijn met de ganache met kokosroom. Versier met zoveel mogelijk frambozen en bestrooi rijkelijk met geraspte kokos.
Recipe Vote Confirmation
Cookie Settings