Frambozentaartje met kokos

Frambozentaartje met kokos
Bewaar dit recept : 
RECEPTEN
  • Cocktail van mango en kokosmelk
  • Kokospudding met banaan
  • Kokoscrème
  • Crème brûlée met kokosmelk
  • Frambozentaartje met kokos
  • Kokoscrème met mango
  • Cupcakes met kokos
  • Kokossorbet met lychees
  • Kokossmoothie met aardbei en lychee
  • Smoothie van banaan en framboos met kokosroom
  • Aardbeien met kokosmelk en gekonfijte gember
  • Milkshake met kokosroom
  • Moelleux met kokos
  • Mousse van kokos en mango
  • Kokosrijstpap met pistache
  • Panna cotta met kokosmelk en rode vruchten
  • Knapperige papillotten van banaan en kokos
Dessert | Gemiddeld
Bereidingstijd : 20 mn
Kooktijd: 25 mn
Aantal personen: 4
ingrediënten
  • 1 zanddeeg
  • 250 g frambozen
  • 100 g witte chocolade
  • 15 cl Suzi Wan® kokosroom
  • 100 g geraspte kokos
Weetje
Hoe kouder de ganache is, hoe beter hij zal houden. Je kunt ook een elektrische klopper gebruiken om de ganache wat meer lucht te geven en steviger te maken.
Gebruikte Suzi Wan®-producten
  • Kokosroom Suzi Wan®
Bereiding
  1. Verwarm de oven voor op 180° C.
  2. Smeer 4 kleine taartvormpjes in met boter en bloem. Doe het deeg in de bakvormen en doorprik het met een vork. Snijd rondjes ter grootte van de bakvormen uit een vel bakpapier, leg ze op de taartbodems en giet er bakparels of droge groenten bovenop. Zet de vormen in de oven en laat 20 minuten bakken.
  3. Smelt de witte chocolade au bain-marie. Meng de gesmolten chocolade met de kokosroom tot het mengsel mooi homogeen is. Bewaar minstens 1 uur op een koele plek.
  4. Vul de taartbodems zodra ze afgekoeld zijn met de ganache met kokosroom. Versier met zoveel mogelijk frambozen en bestrooi rijkelijk met geraspte kokos.
Recipe Vote Confirmation
Cookie Settings