Knapperige papillotten van banaan en kokos

Knapperige papillotten van banaan en kokos
Bewaar dit recept : 
RECEPTEN
  • Recipe Image
    Cocktail van mango en kokosmelk
  • Recipe Image
    Kokospudding met banaan
  • Recipe Image
    Kokoscrème
  • Recipe Image
    Crème brûlée met kokosmelk
  • Recipe Image
    Frambozentaartje met kokos
  • Recipe Image
    Kokoscrème met mango
  • Recipe Image
    Cupcakes met kokos
  • Recipe Image
    Kokossorbet met lychees
  • Recipe Image
    Kokossmoothie met aardbei en lychee
  • Recipe Image
    Smoothie van banaan en framboos met kokosroom
  • Recipe Image
    Aardbeien met kokosmelk en gekonfijte gember
  • Recipe Image
    Milkshake met kokosroom
  • Recipe Image
    Moelleux met kokos
  • Recipe Image
    Mousse van kokos en mango
  • Recipe Image
    Kokosrijstpap met pistache
  • Recipe Image
    Panna cotta met kokosmelk en rode vruchten
  • Recipe Image
    Knapperige papillotten van banaan en kokos
Dessert | Gemiddeld
Recipe Image
Recipe Image
Bereidingstijd : 20 min.
temp Image
Kooktijd: 15 min.
Persons Image
Aantal personen: 4
ingrediënten
  • 8 brickvellen
  • 4 bananen
  • 4 eetlepels Suzi Wan® kokosroom
  • 2 eetlepels amandel- of kokospoeder
  • 4 eetlepels poedersuiker
  • 40 g boter
  • 16 cocktailprikkers
Gebruikte Suzi Wan®-producten
  • Product Image
    Kokosroom Suzi Wan®
Bereiding
  1. Snijd de bananen in schijfjes en kneus ze met een vork.
  2. Voeg de kokosroom, de suiker en het amandel- of kokospoeder toe. Meng zorgvuldig..
  3. Verwarm de oven voor op stand 6 / 180°.
  4. Laat de boter op een zacht vuurtje smelten maar laat ze niet kleuren.
  5. Spreid de brickvellen open en strijk ze in met een borsteltje met de gesmolten boter.
  6. Schep 1/8 van de bereiding op de rand van een brickvel en rol het voorzichtig dicht.
  7. Knijp de uiteinden dicht, maak een halve draai en houd dicht met een houten prikker.
  8. Leg de papillotten op een vel bakpapier op een ovenplaat en stop alles voor 15 minuten in de oven.
  9. Haal de papillotten uit de oven, verwijder voorzichtig de houten prikkers en dien lauw op zonder meer.
Recipe Vote Confirmation
Cookie Settings