Knapperige papillotten van banaan en kokos

Knapperige papillotten van banaan en kokos
Bewaar dit recept : 
RECEPTEN
  • Cocktail van mango en kokosmelk
  • Kokospudding met banaan
  • Kokoscrème
  • Crème brûlée met kokosmelk
  • Frambozentaartje met kokos
  • Kokoscrème met mango
  • Cupcakes met kokos
  • Kokossorbet met lychees
  • Kokossmoothie met aardbei en lychee
  • Smoothie van banaan en framboos met kokosroom
  • Aardbeien met kokosmelk en gekonfijte gember
  • Milkshake met kokosroom
  • Moelleux met kokos
  • Mousse van kokos en mango
  • Kokosrijstpap met pistache
  • Panna cotta met kokosmelk en rode vruchten
  • Knapperige papillotten van banaan en kokos
Dessert | Gemiddeld
Bereidingstijd : 20 min.
Kooktijd: 15 min.
Aantal personen: 4
ingrediënten
  • 8 brickvellen
  • 4 bananen
  • 4 eetlepels Suzi Wan® kokosroom
  • 2 eetlepels amandel- of kokospoeder
  • 4 eetlepels poedersuiker
  • 40 g boter
  • 16 cocktailprikkers
Gebruikte Suzi Wan®-producten
  • Kokosroom Suzi Wan®
Bereiding
  1. Snijd de bananen in schijfjes en kneus ze met een vork.
  2. Voeg de kokosroom, de suiker en het amandel- of kokospoeder toe. Meng zorgvuldig..
  3. Verwarm de oven voor op stand 6 / 180°.
  4. Laat de boter op een zacht vuurtje smelten maar laat ze niet kleuren.
  5. Spreid de brickvellen open en strijk ze in met een borsteltje met de gesmolten boter.
  6. Schep 1/8 van de bereiding op de rand van een brickvel en rol het voorzichtig dicht.
  7. Knijp de uiteinden dicht, maak een halve draai en houd dicht met een houten prikker.
  8. Leg de papillotten op een vel bakpapier op een ovenplaat en stop alles voor 15 minuten in de oven.
  9. Haal de papillotten uit de oven, verwijder voorzichtig de houten prikkers en dien lauw op zonder meer.
Recipe Vote Confirmation
Cookie Settings