Kokoscrème

Kokoscrème
Bewaar dit recept : 
RECEPTEN
  • Cocktail van mango en kokosmelk
  • Kokospudding met banaan
  • Kokoscrème
  • Crème brûlée met kokosmelk
  • Frambozentaartje met kokos
  • Kokoscrème met mango
  • Cupcakes met kokos
  • Kokossorbet met lychees
  • Kokossmoothie met aardbei en lychee
  • Smoothie van banaan en framboos met kokosroom
  • Aardbeien met kokosmelk en gekonfijte gember
  • Milkshake met kokosroom
  • Moelleux met kokos
  • Mousse van kokos en mango
  • Kokosrijstpap met pistache
  • Panna cotta met kokosmelk en rode vruchten
  • Knapperige papillotten van banaan en kokos
Dessert | Makkelijk
Bereidingstijd : 10 min.
Kooktijd: 20 min.
Aantal personen: 4
ingrediënten
  • 2 eierdooiers
  • 2 dozen van 200 ml Suzi Wan® kokosroom
  • 100 g poedersuiker
  • ½ verse mango of 4 sneetjes diepgevroren mango
  • 1 eetlepel geraspte kokos
  • 20 g boter
Gebruikte Suzi Wan®-producten
  • Kokosroom Suzi Wan®
Bereiding
  1. Verwarm de oven voor op stand 6 / 180°.
  2. Doe de suiker en de eieren in een kommetje. Meng zorgvuldig.
  3. Laat de kokosroom warmen en voeg hem beetje bij beetje bij de eieren.
  4. Boter 4 ovenkommetjes in en giet er de bereiding in.
  5. Zet de kommetjes op een ovenplaat, giet warm water in de plaat en zet voor 20 minuten in de oven.
  6. De crème mag bovenaan niet te zeer verkleuren.
  7. Snijd de mango's in dobbelsteentjes.
  8. Haal de kommetjes uit de oven en laat ze afkoelen.
  9. Leg boven op elke pudding wat dobbelsteentjes mango, bestrooi met kokospoeder en dien onmiddellijk op.
Recipe Vote Confirmation
Cookie Settings