Kokoscrème

Kokoscrème
Bewaar dit recept : 
RECEPTEN
  • Recipe Image
    Cocktail van mango en kokosmelk
  • Recipe Image
    Kokospudding met banaan
  • Recipe Image
    Kokoscrème
  • Recipe Image
    Crème brûlée met kokosmelk
  • Recipe Image
    Frambozentaartje met kokos
  • Recipe Image
    Kokoscrème met mango
  • Recipe Image
    Cupcakes met kokos
  • Recipe Image
    Kokossorbet met lychees
  • Recipe Image
    Kokossmoothie met aardbei en lychee
  • Recipe Image
    Smoothie van banaan en framboos met kokosroom
  • Recipe Image
    Aardbeien met kokosmelk en gekonfijte gember
  • Recipe Image
    Milkshake met kokosroom
  • Recipe Image
    Moelleux met kokos
  • Recipe Image
    Mousse van kokos en mango
  • Recipe Image
    Kokosrijstpap met pistache
  • Recipe Image
    Panna cotta met kokosmelk en rode vruchten
  • Recipe Image
    Knapperige papillotten van banaan en kokos
Dessert | Makkelijk
Recipe Image
Recipe Image
Bereidingstijd : 10 min.
temp Image
Kooktijd: 20 min.
Persons Image
Aantal personen: 4
ingrediënten
  • 2 eierdooiers
  • 2 dozen van 200 ml Suzi Wan® kokosroom
  • 100 g poedersuiker
  • ½ verse mango of 4 sneetjes diepgevroren mango
  • 1 eetlepel geraspte kokos
  • 20 g boter
Gebruikte Suzi Wan®-producten
  • Product Image
    Kokosroom Suzi Wan®
Bereiding
  1. Verwarm de oven voor op stand 6 / 180°.
  2. Doe de suiker en de eieren in een kommetje. Meng zorgvuldig.
  3. Laat de kokosroom warmen en voeg hem beetje bij beetje bij de eieren.
  4. Boter 4 ovenkommetjes in en giet er de bereiding in.
  5. Zet de kommetjes op een ovenplaat, giet warm water in de plaat en zet voor 20 minuten in de oven.
  6. De crème mag bovenaan niet te zeer verkleuren.
  7. Snijd de mango's in dobbelsteentjes.
  8. Haal de kommetjes uit de oven en laat ze afkoelen.
  9. Leg boven op elke pudding wat dobbelsteentjes mango, bestrooi met kokospoeder en dien onmiddellijk op.
Recipe Vote Confirmation
Cookie Settings