Kokospudding met banaan

Kokospudding met banaan
Bewaar dit recept : 
RECEPTEN
  • Recipe Image
    Cocktail van mango en kokosmelk
  • Recipe Image
    Kokospudding met banaan
  • Recipe Image
    Kokoscrème
  • Recipe Image
    Crème brûlée met kokosmelk
  • Recipe Image
    Frambozentaartje met kokos
  • Recipe Image
    Kokoscrème met mango
  • Recipe Image
    Cupcakes met kokos
  • Recipe Image
    Kokossorbet met lychees
  • Recipe Image
    Kokossmoothie met aardbei en lychee
  • Recipe Image
    Smoothie van banaan en framboos met kokosroom
  • Recipe Image
    Aardbeien met kokosmelk en gekonfijte gember
  • Recipe Image
    Milkshake met kokosroom
  • Recipe Image
    Moelleux met kokos
  • Recipe Image
    Mousse van kokos en mango
  • Recipe Image
    Kokosrijstpap met pistache
  • Recipe Image
    Panna cotta met kokosmelk en rode vruchten
  • Recipe Image
    Knapperige papillotten van banaan en kokos
Dessert | Makkelijk
Recipe Image
Recipe Image
Bereidingstijd : 10 min.
temp Image
Kooktijd: 0 min.
Persons Image
Aantal personen: 4/6
ingrediënten
  • 500 ml Suzi Wan® kokosroom
  • 5 eetlepels suiker
  • 1 pakje vanillesuiker
  • 1 snuifje zout
  • 2 kleine, goed rijpe bananen in stukjes
  • 100 ml melk
  • 1 eetlepel maïzena
  • 2 eieren
  • 1 eetlepel limoensap
  • 150 ml verse room
  • enkele grofgehakte pistachenoten voor de afwerking
Gebruikte Suzi Wan®-producten
  • Product Image
    Kokosroom Suzi Wan®
Bereiding
  1. Breng de kokosroom, de suiker, de vanillesuiker samen met het zout aan de kook.
  2. Voeg de bananen toe, haal de bereiding van het vuur en pureer.
  3. Meng de melk met de maïzena en de eieren en voeg dit mengsel toe aan de bereiding.
  4. Breng de verse room aan de kook en blijf roeren.
  5. Zeef en giet onmiddellijk in een kom, laat afkoelen en roer nu en dan.
  6. Voeg zodra de room afgekoeld is het limoensap toe, evenals de bereiding.
  7. Verdeel in porties en werk af met de pistachenoten.
Recipe Vote Confirmation
Cookie Settings