Kokospudding met banaan

Kokospudding met banaan
Bewaar dit recept : 
RECEPTEN
  • Cocktail van mango en kokosmelk
  • Kokospudding met banaan
  • Kokoscrème
  • Crème brûlée met kokosmelk
  • Frambozentaartje met kokos
  • Kokoscrème met mango
  • Cupcakes met kokos
  • Kokossorbet met lychees
  • Kokossmoothie met aardbei en lychee
  • Smoothie van banaan en framboos met kokosroom
  • Aardbeien met kokosmelk en gekonfijte gember
  • Milkshake met kokosroom
  • Moelleux met kokos
  • Mousse van kokos en mango
  • Kokosrijstpap met pistache
  • Panna cotta met kokosmelk en rode vruchten
  • Knapperige papillotten van banaan en kokos
Dessert | Makkelijk
Bereidingstijd : 10 min.
Kooktijd: 0 min.
Aantal personen: 4/6
ingrediënten
  • 500 ml Suzi Wan® kokosroom
  • 5 eetlepels suiker
  • 1 pakje vanillesuiker
  • 1 snuifje zout
  • 2 kleine, goed rijpe bananen in stukjes
  • 100 ml melk
  • 1 eetlepel maïzena
  • 2 eieren
  • 1 eetlepel limoensap
  • 150 ml verse room
  • enkele grofgehakte pistachenoten voor de afwerking
Gebruikte Suzi Wan®-producten
  • Kokosroom Suzi Wan®
Bereiding
  1. Breng de kokosroom, de suiker, de vanillesuiker samen met het zout aan de kook.
  2. Voeg de bananen toe, haal de bereiding van het vuur en pureer.
  3. Meng de melk met de maïzena en de eieren en voeg dit mengsel toe aan de bereiding.
  4. Breng de verse room aan de kook en blijf roeren.
  5. Zeef en giet onmiddellijk in een kom, laat afkoelen en roer nu en dan.
  6. Voeg zodra de room afgekoeld is het limoensap toe, evenals de bereiding.
  7. Verdeel in porties en werk af met de pistachenoten.
Recipe Vote Confirmation
Cookie Settings