Kokosrijstpap met pistache

Kokosrijstpap met pistache
Bewaar dit recept : 
RECEPTEN
  • Cocktail van mango en kokosmelk
  • Kokospudding met banaan
  • Kokoscrème
  • Crème brûlée met kokosmelk
  • Frambozentaartje met kokos
  • Kokoscrème met mango
  • Cupcakes met kokos
  • Kokossorbet met lychees
  • Kokossmoothie met aardbei en lychee
  • Smoothie van banaan en framboos met kokosroom
  • Aardbeien met kokosmelk en gekonfijte gember
  • Milkshake met kokosroom
  • Moelleux met kokos
  • Mousse van kokos en mango
  • Kokosrijstpap met pistache
  • Panna cotta met kokosmelk en rode vruchten
  • Knapperige papillotten van banaan en kokos
Dessert | Makkelijk
Bereidingstijd : 5 min.
Kooktijd: 20 min.
Aantal personen: 4
ingrediënten
  • 150 g ronde rijst
  • 1 liter kokend water
  • ¾ liter melk
  • 2 dozen van 200 ml Suzi Wan® kokosroom
  • 75 g poedersuiker
  • 1 snuifje zout
  • 50 g ongezouten pistaches
Weetje

Je kunt de ananas ook vervangen door gedroogde aardbeien of appelen.

Gebruikte Suzi Wan®-producten
  • Kokosroom Suzi Wan®
Bereiding
  1. Kook de rijst gedurende 5 minuten in gezouten water.
  2. Giet de rijst af, doe hem in de melk en voeg ook de kokosroom toe.
  3. Laat zo'n 15 minuten zonder te roeren pruttelen op een zacht vuurtje.
  4. Haal van het vuur en voeg de suiker, de grofgehakte pistachenoten en de gedroogde ananas toe.
  5. Doe de rijst in kommetjes en laat afkoelen.
  6. Versier bij het opdienen met pistachepoeder en schijfjes ananas.
Recipe Vote Confirmation
Cookie Settings