Kokosrijstpap met pistache

RECEPTEN
  • Recipe Image
    Cocktail van mango en kokosmelk
  • Recipe Image
    Kokospudding met banaan
  • Recipe Image
    Kokoscrème
  • Recipe Image
    Crème brûlée met kokosmelk
  • Recipe Image
    Frambozentaartje met kokos
  • Recipe Image
    Kokoscrème met mango
  • Recipe Image
    Cupcakes met kokos
  • Recipe Image
    Kokossorbet met lychees
  • Recipe Image
    Kokossmoothie met aardbei en lychee
  • Recipe Image
    Smoothie van banaan en framboos met kokosroom
  • Recipe Image
    Aardbeien met kokosmelk en gekonfijte gember
  • Recipe Image
    Milkshake met kokosroom
  • Recipe Image
    Moelleux met kokos
  • Recipe Image
    Mousse van kokos en mango
  • Recipe Image
    Kokosrijstpap met pistache
  • Recipe Image
    Panna cotta met kokosmelk en rode vruchten
  • Recipe Image
    Knapperige papillotten van banaan en kokos
Dessert | Makkelijk
Recipe Image
Recipe Image
Bereidingstijd : 5 min.
temp Image
Kooktijd: 20 min.
Persons Image
Aantal personen: 4
ingrediënten
  • 150 g ronde rijst
  • 1 liter kokend water
  • ¾ liter melk
  • 2 dozen van 200 ml Suzi Wan® kokosroom
  • 75 g poedersuiker
  • 1 snuifje zout
  • 50 g ongezouten pistaches
Hint Image
Weetje

Je kunt de ananas ook vervangen door gedroogde aardbeien of appelen.

Gebruikte Suzi Wan®-producten
  • Product Image
    Kokosroom Suzi Wan®
Bereiding
  1. Kook de rijst gedurende 5 minuten in gezouten water.
  2. Giet de rijst af, doe hem in de melk en voeg ook de kokosroom toe.
  3. Laat zo'n 15 minuten zonder te roeren pruttelen op een zacht vuurtje.
  4. Haal van het vuur en voeg de suiker, de grofgehakte pistachenoten en de gedroogde ananas toe.
  5. Doe de rijst in kommetjes en laat afkoelen.
  6. Versier bij het opdienen met pistachepoeder en schijfjes ananas.
Recipe Vote Confirmation
Cookie Settings