Kokossorbet met lychees

Kokossorbet met lychees
Bewaar dit recept : 
RECEPTEN
  • Recipe Image
    Cocktail van mango en kokosmelk
  • Recipe Image
    Kokospudding met banaan
  • Recipe Image
    Kokoscrème
  • Recipe Image
    Crème brûlée met kokosmelk
  • Recipe Image
    Frambozentaartje met kokos
  • Recipe Image
    Kokoscrème met mango
  • Recipe Image
    Cupcakes met kokos
  • Recipe Image
    Kokossorbet met lychees
  • Recipe Image
    Kokossmoothie met aardbei en lychee
  • Recipe Image
    Smoothie van banaan en framboos met kokosroom
  • Recipe Image
    Aardbeien met kokosmelk en gekonfijte gember
  • Recipe Image
    Milkshake met kokosroom
  • Recipe Image
    Moelleux met kokos
  • Recipe Image
    Mousse van kokos en mango
  • Recipe Image
    Kokosrijstpap met pistache
  • Recipe Image
    Panna cotta met kokosmelk en rode vruchten
  • Recipe Image
    Knapperige papillotten van banaan en kokos
Dessert | Gemiddeld
Recipe Image
Recipe Image
Bereidingstijd : 20 min.
temp Image
Kooktijd: 10 min.
Persons Image
Aantal personen: 4
ingrediënten
  • 1 doos van 500 ml Suzi Wan® kokosroom
  • 250 g poedersuiker
  • 2 blaadjes gelatine
  • enkele lychees (vers of uit blik)
Hint Image
Weetje
"Je kunt ook enkele druppels rozenwater toevoegen alvorens de bereiding in de ijsmachine te laten draaien of in het vriesvak te zetten. Je kunt ook geglazuurde rozenblaadjes toevoegen. Om die te maken houd je de blaadjes enkele seconden boven kokend water en rol je ze vervolgens in kristalsuiker."
Gebruikte Suzi Wan®-producten
  • Product Image
    Kokosroom Suzi Wan®
Bereiding
  1. Week de blaadjes gelatine 10 minuten in koud water.
  2. Laat de suiker met de helft van de kokosroom op een laag vuurtje smelten in een kookpan met dikke bodem.
  3. Haal de pan van het vuur zodra de suiker opgelost is en laat afkoelen.
  4. Laat de gelatine uitlekken, voeg ze toe aan de bereiding en laat smelten. Meng zorvuldig.
  5. Voeg nu de rest van de kokosroom toe.
  6. Giet de bereiding in een ijsmachine en laat ze draaien of opstijven in de diepvriezer.
  7. Schep zodra de sorbet opgestijfd is bolletjes met een ijsschep.
  8. Doe ze in de kommetjes, voeg de lychees toe en dien onmiddellijk op.
Recipe Vote Confirmation
Cookie Settings