Moelleux met kokos

Moelleux met kokos
Bewaar dit recept : 
RECEPTEN
  • Recipe Image
    Cocktail van mango en kokosmelk
  • Recipe Image
    Kokospudding met banaan
  • Recipe Image
    Kokoscrème
  • Recipe Image
    Crème brûlée met kokosmelk
  • Recipe Image
    Frambozentaartje met kokos
  • Recipe Image
    Kokoscrème met mango
  • Recipe Image
    Cupcakes met kokos
  • Recipe Image
    Kokossorbet met lychees
  • Recipe Image
    Kokossmoothie met aardbei en lychee
  • Recipe Image
    Smoothie van banaan en framboos met kokosroom
  • Recipe Image
    Aardbeien met kokosmelk en gekonfijte gember
  • Recipe Image
    Milkshake met kokosroom
  • Recipe Image
    Moelleux met kokos
  • Recipe Image
    Mousse van kokos en mango
  • Recipe Image
    Kokosrijstpap met pistache
  • Recipe Image
    Panna cotta met kokosmelk en rode vruchten
  • Recipe Image
    Knapperige papillotten van banaan en kokos
Dessert | Makkelijk
Recipe Image
Recipe Image
Bereidingstijd : 20 min.
temp Image
Kooktijd: 20 min.
Persons Image
Aantal personen: 4
ingrediënten
  • 4 eierdooiers + 1 heel ei
  • 60 g boter
  • 100 g geraspte kokos
  • 65 ml Suzi Wan® kokosroom
  • 100 g poedersuiker
Hint Image
Weetje
Je kunt de moelleux ook opdienen met een slaatje van mango en limoen en de geraspte kokos vervangen door groene Macha-thee.
Gebruikte Suzi Wan®-producten
  • Product Image
    Kokosroom Suzi Wan®
Bereiding
  1. Verwarm de oven voor op stand 6/7 - 200°.
  2. Smelt de boter.
  3. Doe de suiker en de eierdooiers in een slakom en klop dit mengsel tot het wit ziet.
  4. Voeg de geraspte kokos en ook het hele ei toe. Meng zorgvuldig en giet er de kokosroom en vervolgens de gesmolten boter bij. Zorg voor een homogeen mengsel.
  5. Smeer kleine bakvormpjes in met boter (indien mogelijk muffinvormpjes in siliconen), vul ze voor driekwart met het mengsel en zet ze voor 20 minuten in de oven.
  6. Haal de moelleux uit de vorm terwijl ze nog lauw zijn en dien meteen op.
Recipe Vote Confirmation
Cookie Settings