Moelleux met kokos

Moelleux met kokos
Bewaar dit recept : 
RECEPTEN
  • Cocktail van mango en kokosmelk
  • Kokospudding met banaan
  • Kokoscrème
  • Crème brûlée met kokosmelk
  • Frambozentaartje met kokos
  • Kokoscrème met mango
  • Cupcakes met kokos
  • Kokossorbet met lychees
  • Kokossmoothie met aardbei en lychee
  • Smoothie van banaan en framboos met kokosroom
  • Aardbeien met kokosmelk en gekonfijte gember
  • Milkshake met kokosroom
  • Moelleux met kokos
  • Mousse van kokos en mango
  • Kokosrijstpap met pistache
  • Panna cotta met kokosmelk en rode vruchten
  • Knapperige papillotten van banaan en kokos
Dessert | Makkelijk
Bereidingstijd : 20 min.
Kooktijd: 20 min.
Aantal personen: 4
ingrediënten
  • 4 eierdooiers + 1 heel ei
  • 60 g boter
  • 100 g geraspte kokos
  • 65 ml Suzi Wan® kokosroom
  • 100 g poedersuiker
Weetje
Je kunt de moelleux ook opdienen met een slaatje van mango en limoen en de geraspte kokos vervangen door groene Macha-thee.
Gebruikte Suzi Wan®-producten
  • Kokosroom Suzi Wan®
Bereiding
  1. Verwarm de oven voor op stand 6/7 - 200°.
  2. Smelt de boter.
  3. Doe de suiker en de eierdooiers in een slakom en klop dit mengsel tot het wit ziet.
  4. Voeg de geraspte kokos en ook het hele ei toe. Meng zorgvuldig en giet er de kokosroom en vervolgens de gesmolten boter bij. Zorg voor een homogeen mengsel.
  5. Smeer kleine bakvormpjes in met boter (indien mogelijk muffinvormpjes in siliconen), vul ze voor driekwart met het mengsel en zet ze voor 20 minuten in de oven.
  6. Haal de moelleux uit de vorm terwijl ze nog lauw zijn en dien meteen op.
Recipe Vote Confirmation
Cookie Settings