Mousse van kokos en mango

Mousse van kokos en mango
Bewaar dit recept : 
RECEPTEN
  • Cocktail van mango en kokosmelk
  • Kokospudding met banaan
  • Kokoscrème
  • Crème brûlée met kokosmelk
  • Frambozentaartje met kokos
  • Kokoscrème met mango
  • Cupcakes met kokos
  • Kokossorbet met lychees
  • Kokossmoothie met aardbei en lychee
  • Smoothie van banaan en framboos met kokosroom
  • Aardbeien met kokosmelk en gekonfijte gember
  • Milkshake met kokosroom
  • Moelleux met kokos
  • Mousse van kokos en mango
  • Kokosrijstpap met pistache
  • Panna cotta met kokosmelk en rode vruchten
  • Knapperige papillotten van banaan en kokos
Dessert | Gemiddeld
Bereidingstijd : 10 min.
Kooktijd: 0 min.
Aantal personen: 4
ingrediënten
  • 1 doos van 200 ml Suzi Wan® kokosroom
  • het wit van 6 eieren
  • 100 g poedersuiker
  • 1 niet te rijpe mango
  • 1 dl rietsuikerstroop
Gebruikte Suzi Wan®-producten
  • Kokosroom Suzi Wan®
Bereiding
  1. Pel de mango, snijd een dun plakje af en snijd 4 driehoekjes uit.
  2. Snijd de rest van de mango in dobbelsteentjes.
  3. Kleef de driehoekjes aan de binnenkant van de glazen.
  4. Laat de rietsuikerstroop inkoken in een kookpot.
  5. Voeg de kokosroom toe zodra de stroop voldoende ingedikt is. Breng het geheel aan de kook.
  6. Klop de eiwitten stijf in een kommetje.
  7. Voeg de kokosroom toe en blijf kloppen.
  8. Voeg de mango toe.
  9. Giet de bereiding in kleine glaasjes en dien op.
Recipe Vote Confirmation
Cookie Settings