Panna cotta met kokosmelk en rode vruchten

Panna cotta met kokosmelk en rode vruchten
Bewaar dit recept : 
RECEPTEN
  • Recipe Image
    Cocktail van mango en kokosmelk
  • Recipe Image
    Kokospudding met banaan
  • Recipe Image
    Kokoscrème
  • Recipe Image
    Crème brûlée met kokosmelk
  • Recipe Image
    Frambozentaartje met kokos
  • Recipe Image
    Kokoscrème met mango
  • Recipe Image
    Cupcakes met kokos
  • Recipe Image
    Kokossorbet met lychees
  • Recipe Image
    Kokossmoothie met aardbei en lychee
  • Recipe Image
    Smoothie van banaan en framboos met kokosroom
  • Recipe Image
    Aardbeien met kokosmelk en gekonfijte gember
  • Recipe Image
    Milkshake met kokosroom
  • Recipe Image
    Moelleux met kokos
  • Recipe Image
    Mousse van kokos en mango
  • Recipe Image
    Kokosrijstpap met pistache
  • Recipe Image
    Panna cotta met kokosmelk en rode vruchten
  • Recipe Image
    Knapperige papillotten van banaan en kokos
Dessert | Makkelijk
Recipe Image
Recipe Image
Bereidingstijd : 15 min.
temp Image
Kooktijd: 5 min.
Persons Image
Aantal personen: 4
ingrediënten
  • 3 blaadjes gelatine
  • 20 cl Suzi Wan® kokosmelk
  • 25 cl vloeibare volle room
  • 1 vanillestokje
  • 50 g poedersuiker
  • 20 cl gebruiksklare coulis van rode vruchten
  • enkele rode vruchten als afwerking
Gebruikte Suzi Wan®-producten
  • Product Image
    Kokosmelk Suzi Wan®
Bereiding
  1. Week de blaadjes gelatine 10 minuten in een kom koud water tot ze helemaal zacht zijn.
  2. Giet de kokosmelk en de room in een kookpot. Snijd het vanillestokje open in de lengterichting en haal er de zaadjes boven de kookpot uit met een mesje. Voeg de suiker toe, meng zorgvuldig en breng het mengsel aan de kook. Haal vervolgens de pot van het vuur, denk hem af en laat het mengsel enkele minuten trekken.
  3. Laat de gelatine uitlekken en voeg ze al roerend toe in de kookpot om ze te laten smelten. Verdeel vervolgens de bereiding over vier glazen en laat afkoelen. Zet de glazen daarna 4 uur in de koelkast.
  4. Giet de coulis over de opgesteven crème, versier met vers fruit en dien op.
Recipe Vote Confirmation
Cookie Settings