Panna cotta met kokosmelk en rode vruchten

Panna cotta met kokosmelk en rode vruchten
Bewaar dit recept : 
RECEPTEN
  • Cocktail van mango en kokosmelk
  • Kokospudding met banaan
  • Kokoscrème
  • Crème brûlée met kokosmelk
  • Frambozentaartje met kokos
  • Kokoscrème met mango
  • Cupcakes met kokos
  • Kokossorbet met lychees
  • Kokossmoothie met aardbei en lychee
  • Smoothie van banaan en framboos met kokosroom
  • Aardbeien met kokosmelk en gekonfijte gember
  • Milkshake met kokosroom
  • Moelleux met kokos
  • Mousse van kokos en mango
  • Kokosrijstpap met pistache
  • Panna cotta met kokosmelk en rode vruchten
  • Knapperige papillotten van banaan en kokos
Dessert | Makkelijk
Bereidingstijd : 15 min.
Kooktijd: 5 min.
Aantal personen: 4
ingrediënten
  • 3 blaadjes gelatine
  • 20 cl Suzi Wan® kokosmelk
  • 25 cl vloeibare volle room
  • 1 vanillestokje
  • 50 g poedersuiker
  • 20 cl gebruiksklare coulis van rode vruchten
  • enkele rode vruchten als afwerking
Gebruikte Suzi Wan®-producten
  • Kokosmelk Suzi Wan®
Bereiding
  1. Week de blaadjes gelatine 10 minuten in een kom koud water tot ze helemaal zacht zijn.
  2. Giet de kokosmelk en de room in een kookpot. Snijd het vanillestokje open in de lengterichting en haal er de zaadjes boven de kookpot uit met een mesje. Voeg de suiker toe, meng zorgvuldig en breng het mengsel aan de kook. Haal vervolgens de pot van het vuur, denk hem af en laat het mengsel enkele minuten trekken.
  3. Laat de gelatine uitlekken en voeg ze al roerend toe in de kookpot om ze te laten smelten. Verdeel vervolgens de bereiding over vier glazen en laat afkoelen. Zet de glazen daarna 4 uur in de koelkast.
  4. Giet de coulis over de opgesteven crème, versier met vers fruit en dien op.
Recipe Vote Confirmation
Cookie Settings