Frisse sojavermicelli met garnalen

RECEPTEN
  • Recipe Image
    Garnalenhapjes
  • Recipe Image
    Hapjes van krab met mihoen
  • Recipe Image
    Hapjes van garnalen en courgettes
  • Recipe Image
    Frisse sojavermicelli met garnalen
  • Recipe Image
    Garnalen met sojascheuten
  • Recipe Image
    Zalmtartaar op Aziatische wijze
  • Recipe Image
    Kippensoep met Chinese champignons
  • Recipe Image
    Pompoensoep met kokosmelk
  • Recipe Image
    Garnalensoep met kokosmelk
  • Recipe Image
    Lauwe noedelsalade met zalm en avocado
  • Recipe Image
    Flan van avocado met garnalen
  • Recipe Image
    Salade van bamboescheuten en krab
  • Recipe Image
    Gemarineerde zalm met sojasaus en sesam
  • Recipe Image
    Salade van eend op Vietnamese wijze
  • Recipe Image
    Gemarineerde gamba’s met kokosmelk
  • Recipe Image
    Nems met krab
  • Recipe Image
    Pekingsoep
  • Recipe Image
    Lenterolletjes
  • Recipe Image
    Salade van ananas en garnalen
  • Recipe Image
    Warme rundvleessalade
  • Recipe Image
    Thaise garnalensoep
Voorgerecht,Hoofdgerecht | Makkelijk
Recipe Image
Recipe Image
Bereidingstijd : 15 min.
temp Image
Kooktijd: 5 min.
Persons Image
Aantal personen: 4
ingrediënten
  • 2 pakken Suzi Wan® vermicelli (mungoboon)
  • ¼ komkommer
  • 1 courgette
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 eetlepels plantaardige olie
  • 12 rauwe garnalen (gamba's)
  • ½ koffielepel Suzi Wan® sambal oelek (volgens smaak)
  • 4 eetlepels nuoc-mamsaus
  • het sap van 1 citroen
  • 2 eetlepels poedersuiker
  • 8 takjes verse koriander of 2 eetlepels diepgevroren koriander
Gebruikte Suzi Wan®-producten
  • Product Image
    Vermicelli (mungoboon) Suzi Wan®
  • Product Image
    Sambal Oelek Suzi Wan®
Bereiding
  1. Bereid de vermicelli volgens de gebruiksaanwijzing. Laat ze uitlekken en houd ze onder koud water.
  2. Schil de komkommer.
  3. Rasp de courgette zonder ze eerst te schillen en rasp ook de komkommer. Pel de garnalen en snijd ze in stukjes. Je kunt ook 4 gepelde garnalen (met staart) apart houden voor de afwerking.
  4. Schil en snipper de ui en laat hem gedurende 3 minuten samen met de garnalen fruiten in een wok of een pan met de olie. Besprenkel met een eetlepel nuoc mam en bewaar.
  5. Meng in een kommetje het citroensap, de suiker, de nuoc mam, de geschilde en geplette knoflook en ½ dl water. Verdeel de koude vermicelli over 4 kommetjes en voeg de geraspte komkommer en courgette toe, evenals de garnalen met de uien, 2 eetlepels saus en fijngehakte koriander.
  6. Dien onmiddellijk op.
Recipe Vote Confirmation
Cookie Settings