Toggle navigation
Menu
Recepten
Producten
Noedels en vermicelli
Nest noedels
Rijst Vermicelli
Vermicelli (mungoboon)
Kokos producten
Kokosmelk
Kokosroom
Koude sauzen
Sambal
Sojasaus
Ketjapsaus met gember
Ketjap saus
Warme sauzen
Zoetzure saus
Kantonese saus
Groenten
Bamboespruiten
Voorgerechten
Zoetzure saus
Garnalen Kroepoek
Alles over het merk
Contact
Home
>
Recepten uit de Aziatische keuken
>
Suzi Wan Frisse sojavermicelli met garnalen
BELGIQUE
BELGIË
Frisse sojavermicelli met garnalen
Bewaar dit recept :
RECEPTEN
Garnalenhapjes
Hapjes van krab met mihoen
Hapjes van garnalen en courgettes
Frisse sojavermicelli met garnalen
Garnalen met sojascheuten
Zalmtartaar op Aziatische wijze
Kippensoep met Chinese champignons
Pompoensoep met kokosmelk
Garnalensoep met kokosmelk
Lauwe noedelsalade met zalm en avocado
Flan van avocado met garnalen
Salade van bamboescheuten en krab
Gemarineerde zalm met sojasaus en sesam
Salade van eend op Vietnamese wijze
Gemarineerde gamba’s met kokosmelk
Nems met krab
Pekingsoep
Lenterolletjes
Salade van ananas en garnalen
Warme rundvleessalade
Thaise garnalensoep
Voorgerecht,Hoofdgerecht
| Makkelijk
Bereidingstijd :
15 min.
Kooktijd:
5 min.
Aantal personen:
4
ingrediënten
2 pakken Suzi Wan
®
vermicelli (mungoboon)
¼ komkommer
1 courgette
1 ui
2 teentjes knoflook
2 eetlepels plantaardige olie
12 rauwe garnalen (gamba's)
½ koffielepel Suzi Wan
®
sambal oelek (volgens smaak)
4 eetlepels nuoc-mamsaus
het sap van 1 citroen
2 eetlepels poedersuiker
8 takjes verse koriander of 2 eetlepels diepgevroren koriander
Gebruikte Suzi Wan
®
-producten
Vermicelli (mungoboon) Suzi Wan®
Sambal Oelek Suzi Wan®
Bereiding
Bereid de vermicelli volgens de gebruiksaanwijzing. Laat ze uitlekken en houd ze onder koud water.
Schil de komkommer.
Rasp de courgette zonder ze eerst te schillen en rasp ook de komkommer. Pel de garnalen en snijd ze in stukjes. Je kunt ook 4 gepelde garnalen (met staart) apart houden voor de afwerking.
Schil en snipper de ui en laat hem gedurende 3 minuten samen met de garnalen fruiten in een wok of een pan met de olie. Besprenkel met een eetlepel nuoc mam en bewaar.
Meng in een kommetje het citroensap, de suiker, de nuoc mam, de geschilde en geplette knoflook en ½ dl water. Verdeel de koude vermicelli over 4 kommetjes en voeg de geraspte komkommer en courgette toe, evenals de garnalen met de uien, 2 eetlepels saus en fijngehakte koriander.
Dien onmiddellijk op.
Recipe Vote Confirmation
x Sluiten
Frisse sojavermicelli met garnalen
Cookie Settings