Garnalen met sojascheuten

Garnalen met sojascheuten
Bewaar dit recept : 
RECEPTEN
  • Recipe Image
    Garnalenhapjes
  • Recipe Image
    Hapjes van krab met mihoen
  • Recipe Image
    Hapjes van garnalen en courgettes
  • Recipe Image
    Frisse sojavermicelli met garnalen
  • Recipe Image
    Garnalen met sojascheuten
  • Recipe Image
    Zalmtartaar op Aziatische wijze
  • Recipe Image
    Kippensoep met Chinese champignons
  • Recipe Image
    Pompoensoep met kokosmelk
  • Recipe Image
    Garnalensoep met kokosmelk
  • Recipe Image
    Lauwe noedelsalade met zalm en avocado
  • Recipe Image
    Flan van avocado met garnalen
  • Recipe Image
    Salade van bamboescheuten en krab
  • Recipe Image
    Gemarineerde zalm met sojasaus en sesam
  • Recipe Image
    Salade van eend op Vietnamese wijze
  • Recipe Image
    Gemarineerde gamba’s met kokosmelk
  • Recipe Image
    Nems met krab
  • Recipe Image
    Pekingsoep
  • Recipe Image
    Lenterolletjes
  • Recipe Image
    Salade van ananas en garnalen
  • Recipe Image
    Warme rundvleessalade
  • Recipe Image
    Thaise garnalensoep
Voorgerecht | Makkelijk
Recipe Image
Recipe Image
Bereidingstijd : 10 min.
temp Image
Kooktijd: 0 min.
Persons Image
Aantal personen: 4
ingrediënten
  • 8 garnalen
  • 1 pot Suzi Wan® mungoboonscheuten
  • 2 eetlepels arachideolie
  • 1 eetlepel witte azijn
  • ½ eetlepel nuoc-mamsaus
  • blaadjes koriander
Hint Image
Weetje
Dit recept kan ook met koude kipfilet.
Gebruikte Suzi Wan®-producten
  • Product Image
    Mungoboonscheuten Suzi Wan®
Bereiding
  1. Pel de garnalen.
  2. Laat de mungoboonscheuten uitlekken en spoel ze met water.
  3. Meng de mungoboonscheuten, de garnalen en de sausbereiding in een slakom. Werk af met de korianderblaadjes.
Recipe Vote Confirmation
Cookie Settings