Garnalen met sojascheuten

Garnalen met sojascheuten
Bewaar dit recept : 
RECEPTEN
  • Garnalenhapjes
  • Hapjes van krab met mihoen
  • Hapjes van garnalen en courgettes
  • Frisse sojavermicelli met garnalen
  • Garnalen met sojascheuten
  • Zalmtartaar op Aziatische wijze
  • Kippensoep met Chinese champignons
  • Pompoensoep met kokosmelk
  • Garnalensoep met kokosmelk
  • Lauwe noedelsalade met zalm en avocado
  • Flan van avocado met garnalen
  • Salade van bamboescheuten en krab
  • Gemarineerde zalm met sojasaus en sesam
  • Salade van eend op Vietnamese wijze
  • Gemarineerde gamba’s met kokosmelk
  • Nems met krab
  • Pekingsoep
  • Lenterolletjes
  • Salade van ananas en garnalen
  • Warme rundvleessalade
  • Thaise garnalensoep
Voorgerecht | Makkelijk
Bereidingstijd : 10 min.
Kooktijd: 0 min.
Aantal personen: 4
ingrediënten
  • 8 garnalen
  • 1 pot Suzi Wan® mungoboonscheuten
  • 2 eetlepels arachideolie
  • 1 eetlepel witte azijn
  • ½ eetlepel nuoc-mamsaus
  • blaadjes koriander
Weetje
Dit recept kan ook met koude kipfilet.
Gebruikte Suzi Wan®-producten
  • Mungoboonscheuten Suzi Wan®
Bereiding
  1. Pel de garnalen.
  2. Laat de mungoboonscheuten uitlekken en spoel ze met water.
  3. Meng de mungoboonscheuten, de garnalen en de sausbereiding in een slakom. Werk af met de korianderblaadjes.
Recipe Vote Confirmation
Cookie Settings