Garnalensoep met kokosmelk

Garnalensoep met kokosmelk
Bewaar dit recept : 
RECEPTEN
  • Recipe Image
    Garnalenhapjes
  • Recipe Image
    Hapjes van krab met mihoen
  • Recipe Image
    Hapjes van garnalen en courgettes
  • Recipe Image
    Frisse sojavermicelli met garnalen
  • Recipe Image
    Garnalen met sojascheuten
  • Recipe Image
    Zalmtartaar op Aziatische wijze
  • Recipe Image
    Kippensoep met Chinese champignons
  • Recipe Image
    Pompoensoep met kokosmelk
  • Recipe Image
    Garnalensoep met kokosmelk
  • Recipe Image
    Lauwe noedelsalade met zalm en avocado
  • Recipe Image
    Flan van avocado met garnalen
  • Recipe Image
    Salade van bamboescheuten en krab
  • Recipe Image
    Gemarineerde zalm met sojasaus en sesam
  • Recipe Image
    Salade van eend op Vietnamese wijze
  • Recipe Image
    Gemarineerde gamba’s met kokosmelk
  • Recipe Image
    Nems met krab
  • Recipe Image
    Pekingsoep
  • Recipe Image
    Lenterolletjes
  • Recipe Image
    Salade van ananas en garnalen
  • Recipe Image
    Warme rundvleessalade
  • Recipe Image
    Thaise garnalensoep
Voorgerecht | Makkelijk
Recipe Image
Recipe Image
Bereidingstijd : 10 min.
temp Image
Kooktijd: 12 min.
Persons Image
Aantal personen: 4
ingrediënten
  • 16 roze garnalen
  • 1 doos van 200 ml Suzi Wan® kokosmelk
  • 1 pak Suzi Wan® rijstvermicelli
  • 1 koffielepel curry
  • 1 ui
  • het sap van 1 citroen
  • 1 liter kippenbouillon
  • 3 eetlepels nuoc-mamsaus
  • 1 eetlepel Suzi Wan® sojasaus
  • 1 mespunt Suzi Wan® sambal oelek (volgens smaak)
  • 8 sprietjes bieslook
Hint Image
Weetje
Dit recept kan ook met een restje gebakken kip.
Gebruikte Suzi Wan®-producten
  • Product Image
    Kokosmelk Suzi Wan®
  • Product Image
    Rijst Vermicelli Suzi Wan®
  • Product Image
    Sojasaus Suzi Wan®
  • Product Image
    Sambal Oelek Suzi Wan®
Bereiding
  1. Bereid de rijstvermicelli volgens de gebruiksaanwijzing.
  2. Pel de garnalen en bewaar de staarten.
  3. Laat de bouillon in een grote kookpan warmen met de kokosmelk, de gesnipperde ui en de curry.
  4. Laat 10 minuten koken.
  5. Voeg de vermicelli, de garnalen, de nuoc mam, de sambal oelek, het citroensap en de fijngehakte bieslook toe.
  6. Meng dit alles en laat 2 minuten doorkoken.
  7. Dien onmiddellijk op.
Recipe Vote Confirmation
Cookie Settings