Garnalensoep met kokosmelk

Garnalensoep met kokosmelk
Bewaar dit recept : 
RECEPTEN
  • Garnalenhapjes
  • Hapjes van krab met mihoen
  • Hapjes van garnalen en courgettes
  • Frisse sojavermicelli met garnalen
  • Garnalen met sojascheuten
  • Zalmtartaar op Aziatische wijze
  • Kippensoep met Chinese champignons
  • Pompoensoep met kokosmelk
  • Garnalensoep met kokosmelk
  • Lauwe noedelsalade met zalm en avocado
  • Flan van avocado met garnalen
  • Salade van bamboescheuten en krab
  • Gemarineerde zalm met sojasaus en sesam
  • Salade van eend op Vietnamese wijze
  • Gemarineerde gamba’s met kokosmelk
  • Nems met krab
  • Pekingsoep
  • Lenterolletjes
  • Salade van ananas en garnalen
  • Warme rundvleessalade
  • Thaise garnalensoep
Voorgerecht | Makkelijk
Bereidingstijd : 10 min.
Kooktijd: 12 min.
Aantal personen: 4
ingrediënten
  • 16 roze garnalen
  • 1 doos van 200 ml Suzi Wan® kokosmelk
  • 1 pak Suzi Wan® rijstvermicelli
  • 1 koffielepel curry
  • 1 ui
  • het sap van 1 citroen
  • 1 liter kippenbouillon
  • 3 eetlepels nuoc-mamsaus
  • 1 eetlepel Suzi Wan® sojasaus
  • 1 mespunt Suzi Wan® sambal oelek (volgens smaak)
  • 8 sprietjes bieslook
Weetje
Dit recept kan ook met een restje gebakken kip.
Gebruikte Suzi Wan®-producten
  • Kokosmelk Suzi Wan®
  • Rijst Vermicelli Suzi Wan®
  • Sojasaus Suzi Wan®
  • Sambal Oelek Suzi Wan®
Bereiding
  1. Bereid de rijstvermicelli volgens de gebruiksaanwijzing.
  2. Pel de garnalen en bewaar de staarten.
  3. Laat de bouillon in een grote kookpan warmen met de kokosmelk, de gesnipperde ui en de curry.
  4. Laat 10 minuten koken.
  5. Voeg de vermicelli, de garnalen, de nuoc mam, de sambal oelek, het citroensap en de fijngehakte bieslook toe.
  6. Meng dit alles en laat 2 minuten doorkoken.
  7. Dien onmiddellijk op.
Recipe Vote Confirmation
Cookie Settings