Toggle navigation
Menu
Recepten
Producten
Noedels en vermicelli
Nest noedels
Rijst Vermicelli
Vermicelli (mungoboon)
Kokos producten
Kokosmelk
Kokosroom
Koude sauzen
Sambal
Sojasaus
Ketjapsaus met gember
Ketjap saus
Warme sauzen
Zoetzure saus
Kantonese saus
Groenten
Bamboespruiten
Voorgerechten
Zoetzure saus
Garnalen Kroepoek
Alles over het merk
Contact
Home
>
Recepten uit de Aziatische keuken
>
Suzi Wan Gemarineerde gamba’s met kokosmelk
BELGIQUE
BELGIË
Gemarineerde gamba’s met kokosmelk
Bewaar dit recept :
RECEPTEN
Garnalenhapjes
Hapjes van krab met mihoen
Hapjes van garnalen en courgettes
Frisse sojavermicelli met garnalen
Garnalen met sojascheuten
Zalmtartaar op Aziatische wijze
Kippensoep met Chinese champignons
Pompoensoep met kokosmelk
Garnalensoep met kokosmelk
Lauwe noedelsalade met zalm en avocado
Flan van avocado met garnalen
Salade van bamboescheuten en krab
Gemarineerde zalm met sojasaus en sesam
Salade van eend op Vietnamese wijze
Gemarineerde gamba’s met kokosmelk
Nems met krab
Pekingsoep
Lenterolletjes
Salade van ananas en garnalen
Warme rundvleessalade
Thaise garnalensoep
Voorgerecht,Hoofdgerecht
| Makkelijk
Bereidingstijd :
10 min.
Kooktijd:
3 min.
Aantal personen:
4
ingrediënten
24 rauwe gamba's
1 doos van 200 ml Suzi Wan
®
kokosmelk
3 eetlepels nuoc-mamsaus
1 eetlepel Suzi Wan
®
sojasaus
½ koffielepel Suzi Wan
®
sambal oelek
2 teentjes knoflook
2 eetlepels plantaardige olie
Gebruikte Suzi Wan
®
-producten
Kokosmelk Suzi Wan®
Sojasaus Suzi Wan®
Sambal Oelek Suzi Wan®
Bereiding
Pel de gamba's.
Giet de kokosmelk in een slakom en voeg de nuoc mam, de sojasaus, de sambal oelek en de geplette look toe.
Dompel de gamba's in het mengsel en laat minstens 30 minuten marineren.
Laat de gamba's uitlekken.
Verhit de olie in een pan en laat de gamba's gedurende 3 minuten bakken op middelhoog vuur.
Steek de gamba's op houten prikkers en dien onmiddellijk op met rijst.
Recipe Vote Confirmation
x Sluiten
Cookie Settings