Gemarineerde gamba’s met kokosmelk

Gemarineerde gamba’s met kokosmelk
Bewaar dit recept : 
RECEPTEN
  • Recipe Image
    Garnalenhapjes
  • Recipe Image
    Hapjes van krab met mihoen
  • Recipe Image
    Hapjes van garnalen en courgettes
  • Recipe Image
    Frisse sojavermicelli met garnalen
  • Recipe Image
    Garnalen met sojascheuten
  • Recipe Image
    Zalmtartaar op Aziatische wijze
  • Recipe Image
    Kippensoep met Chinese champignons
  • Recipe Image
    Pompoensoep met kokosmelk
  • Recipe Image
    Garnalensoep met kokosmelk
  • Recipe Image
    Lauwe noedelsalade met zalm en avocado
  • Recipe Image
    Flan van avocado met garnalen
  • Recipe Image
    Salade van bamboescheuten en krab
  • Recipe Image
    Gemarineerde zalm met sojasaus en sesam
  • Recipe Image
    Salade van eend op Vietnamese wijze
  • Recipe Image
    Gemarineerde gamba’s met kokosmelk
  • Recipe Image
    Nems met krab
  • Recipe Image
    Pekingsoep
  • Recipe Image
    Lenterolletjes
  • Recipe Image
    Salade van ananas en garnalen
  • Recipe Image
    Warme rundvleessalade
  • Recipe Image
    Thaise garnalensoep
Voorgerecht,Hoofdgerecht | Makkelijk
Recipe Image
Recipe Image
Bereidingstijd : 10 min.
temp Image
Kooktijd: 3 min.
Persons Image
Aantal personen: 4
ingrediënten
  • 24 rauwe gamba's
  • 1 doos van 200 ml Suzi Wan® kokosmelk
  • 3 eetlepels nuoc-mamsaus
  • 1 eetlepel Suzi Wan® sojasaus
  • ½ koffielepel Suzi Wan® sambal oelek
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 eetlepels plantaardige olie
Gebruikte Suzi Wan®-producten
  • Product Image
    Kokosmelk Suzi Wan®
  • Product Image
    Sojasaus Suzi Wan®
  • Product Image
    Sambal Oelek Suzi Wan®
Bereiding
  1. Pel de gamba's.
  2. Giet de kokosmelk in een slakom en voeg de nuoc mam, de sojasaus, de sambal oelek en de geplette look toe.
  3. Dompel de gamba's in het mengsel en laat minstens 30 minuten marineren.
  4. Laat de gamba's uitlekken.
  5. Verhit de olie in een pan en laat de gamba's gedurende 3 minuten bakken op middelhoog vuur.
  6. Steek de gamba's op houten prikkers en dien onmiddellijk op met rijst.
Recipe Vote Confirmation
Cookie Settings