Gemarineerde gamba’s met kokosmelk

Gemarineerde gamba’s met kokosmelk
Bewaar dit recept : 
RECEPTEN
  • Garnalenhapjes
  • Hapjes van krab met mihoen
  • Hapjes van garnalen en courgettes
  • Frisse sojavermicelli met garnalen
  • Garnalen met sojascheuten
  • Zalmtartaar op Aziatische wijze
  • Kippensoep met Chinese champignons
  • Pompoensoep met kokosmelk
  • Garnalensoep met kokosmelk
  • Lauwe noedelsalade met zalm en avocado
  • Flan van avocado met garnalen
  • Salade van bamboescheuten en krab
  • Gemarineerde zalm met sojasaus en sesam
  • Salade van eend op Vietnamese wijze
  • Gemarineerde gamba’s met kokosmelk
  • Nems met krab
  • Pekingsoep
  • Lenterolletjes
  • Salade van ananas en garnalen
  • Warme rundvleessalade
  • Thaise garnalensoep
Voorgerecht,Hoofdgerecht | Makkelijk
Bereidingstijd : 10 min.
Kooktijd: 3 min.
Aantal personen: 4
ingrediënten
  • 24 rauwe gamba's
  • 1 doos van 200 ml Suzi Wan® kokosmelk
  • 3 eetlepels nuoc-mamsaus
  • 1 eetlepel Suzi Wan® sojasaus
  • ½ koffielepel Suzi Wan® sambal oelek
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 eetlepels plantaardige olie
Gebruikte Suzi Wan®-producten
  • Kokosmelk Suzi Wan®
  • Sojasaus Suzi Wan®
  • Sambal Oelek Suzi Wan®
Bereiding
  1. Pel de gamba's.
  2. Giet de kokosmelk in een slakom en voeg de nuoc mam, de sojasaus, de sambal oelek en de geplette look toe.
  3. Dompel de gamba's in het mengsel en laat minstens 30 minuten marineren.
  4. Laat de gamba's uitlekken.
  5. Verhit de olie in een pan en laat de gamba's gedurende 3 minuten bakken op middelhoog vuur.
  6. Steek de gamba's op houten prikkers en dien onmiddellijk op met rijst.
Recipe Vote Confirmation
Cookie Settings