Lauwe noedelsalade met zalm en avocado

Lauwe noedelsalade met zalm en avocado
Bewaar dit recept : 
RECEPTEN
  • Garnalenhapjes
  • Hapjes van krab met mihoen
  • Hapjes van garnalen en courgettes
  • Frisse sojavermicelli met garnalen
  • Garnalen met sojascheuten
  • Zalmtartaar op Aziatische wijze
  • Kippensoep met Chinese champignons
  • Pompoensoep met kokosmelk
  • Garnalensoep met kokosmelk
  • Lauwe noedelsalade met zalm en avocado
  • Flan van avocado met garnalen
  • Salade van bamboescheuten en krab
  • Gemarineerde zalm met sojasaus en sesam
  • Salade van eend op Vietnamese wijze
  • Gemarineerde gamba’s met kokosmelk
  • Nems met krab
  • Pekingsoep
  • Lenterolletjes
  • Salade van ananas en garnalen
  • Warme rundvleessalade
  • Thaise garnalensoep
Voorgerecht,Hoofdgerecht | Makkelijk
Bereidingstijd : 10 min.
Kooktijd: 5 min.
Aantal personen: 4
ingrediënten
  • 1 pak Suzi Wan® nestnoedels
  • 300 g rauwe zalm zonder vel
  • 3 avocado's
  • het sap van 1/2 citroen
  • 1 koffielepel gemberpoeder
  • 4 eetlepels Suzi Wan® sojasaus
Gebruikte Suzi Wan®-producten
  • Nest noedels Suzi Wan®
  • Sojasaus Suzi Wan®
Bereiding
  1. Snijd de zalm tot blokjes van 2 cm zijde.
  2. Doe de zalm, de sojasaus en de gember in een diep bord. Bedek het bord met vershoudfolie en bewaar 20 minuten op een koele plek.
  3. Snijd de avocados in schijfjes, schik ze op een bord met het citroensap en bewaar.
  4. Laat 5 minuten voor het opdienen de noedels 4 minuten koken en laat ze vervolgens uitlekken.
  5. Meng de zalm in zijn marinade samen met de avocado's en de noedels in een slakom en dien vervolgens op.
Recipe Vote Confirmation
Cookie Settings