Toggle navigation
Menu
Recepten
Producten
Noedels en vermicelli
Nest noedels
Rijst Vermicelli
Vermicelli (mungoboon)
Kokos producten
Kokosmelk
Kokosroom
Koude sauzen
Sambal
Sojasaus
Ketjapsaus met gember
Ketjap saus
Warme sauzen
Zoetzure saus
Kantonese saus
Groenten
Bamboespruiten
Voorgerechten
Zoetzure saus
Garnalen Kroepoek
Alles over het merk
Contact
Home
>
Recepten uit de Aziatische keuken
>
Suzi Wan Salade van bamboescheuten en krab
BELGIQUE
BELGIË
Salade van bamboescheuten en krab
Bewaar dit recept :
RECEPTEN
Garnalenhapjes
Hapjes van krab met mihoen
Hapjes van garnalen en courgettes
Frisse sojavermicelli met garnalen
Garnalen met sojascheuten
Zalmtartaar op Aziatische wijze
Kippensoep met Chinese champignons
Pompoensoep met kokosmelk
Garnalensoep met kokosmelk
Lauwe noedelsalade met zalm en avocado
Flan van avocado met garnalen
Salade van bamboescheuten en krab
Gemarineerde zalm met sojasaus en sesam
Salade van eend op Vietnamese wijze
Gemarineerde gamba’s met kokosmelk
Nems met krab
Pekingsoep
Lenterolletjes
Salade van ananas en garnalen
Warme rundvleessalade
Thaise garnalensoep
Voorgerecht,Hoofdgerecht
| Makkelijk
Bereidingstijd :
15 min.
Kooktijd:
0 min.
Aantal personen:
4
ingrediënten
3 blikken Suzi Wan
®
bamboescheuten
1 blik krab
4 kleine lente-uitjes
het sap van 1 limoen
2 eetlepels nuoc-mamsaus
4 takjes verse munt
1 eetlepel sesamzaadjes
Gebruikte Suzi Wan
®
-producten
Bamboespruiten Suzi Wan®
Bereiding
Laat de krab uitlekken en verbrokkel het vlees.
Laat de bamboescheuten uitlekken en spoel ze met water.
Reinig en snipper de uien.
Giet het limoensap en de nuoc mam in een slakom. Voeg de uien, de bamboescheuten en de krab toe en meng zorgvuldig.
Bestrooi met sesamzaadjes en voeg de muntblaadjes toe. Dien onmiddellijk op.
Recipe Vote Confirmation
x Sluiten
Cookie Settings