Salade van bamboescheuten en krab

Salade van bamboescheuten en krab
Bewaar dit recept : 
RECEPTEN
  • Garnalenhapjes
  • Hapjes van krab met mihoen
  • Hapjes van garnalen en courgettes
  • Frisse sojavermicelli met garnalen
  • Garnalen met sojascheuten
  • Zalmtartaar op Aziatische wijze
  • Kippensoep met Chinese champignons
  • Pompoensoep met kokosmelk
  • Garnalensoep met kokosmelk
  • Lauwe noedelsalade met zalm en avocado
  • Flan van avocado met garnalen
  • Salade van bamboescheuten en krab
  • Gemarineerde zalm met sojasaus en sesam
  • Salade van eend op Vietnamese wijze
  • Gemarineerde gamba’s met kokosmelk
  • Nems met krab
  • Pekingsoep
  • Lenterolletjes
  • Salade van ananas en garnalen
  • Warme rundvleessalade
  • Thaise garnalensoep
Voorgerecht,Hoofdgerecht | Makkelijk
Bereidingstijd : 15 min.
Kooktijd: 0 min.
Aantal personen: 4
ingrediënten
  • 3 blikken Suzi Wan® bamboescheuten
  • 1 blik krab
  • 4 kleine lente-uitjes
  • het sap van 1 limoen
  • 2 eetlepels nuoc-mamsaus
  • 4 takjes verse munt
  • 1 eetlepel sesamzaadjes
Gebruikte Suzi Wan®-producten
  • Bamboespruiten Suzi Wan®
Bereiding
  1. Laat de krab uitlekken en verbrokkel het vlees.
  2. Laat de bamboescheuten uitlekken en spoel ze met water.
  3. Reinig en snipper de uien.
  4. Giet het limoensap en de nuoc mam in een slakom. Voeg de uien, de bamboescheuten en de krab toe en meng zorgvuldig.
  5. Bestrooi met sesamzaadjes en voeg de muntblaadjes toe. Dien onmiddellijk op.
Recipe Vote Confirmation
Cookie Settings