Salade van bamboescheuten en krab

Salade van bamboescheuten en krab
Bewaar dit recept : 
RECEPTEN
  • Recipe Image
    Garnalenhapjes
  • Recipe Image
    Hapjes van krab met mihoen
  • Recipe Image
    Hapjes van garnalen en courgettes
  • Recipe Image
    Frisse sojavermicelli met garnalen
  • Recipe Image
    Garnalen met sojascheuten
  • Recipe Image
    Zalmtartaar op Aziatische wijze
  • Recipe Image
    Kippensoep met Chinese champignons
  • Recipe Image
    Pompoensoep met kokosmelk
  • Recipe Image
    Garnalensoep met kokosmelk
  • Recipe Image
    Lauwe noedelsalade met zalm en avocado
  • Recipe Image
    Flan van avocado met garnalen
  • Recipe Image
    Salade van bamboescheuten en krab
  • Recipe Image
    Gemarineerde zalm met sojasaus en sesam
  • Recipe Image
    Salade van eend op Vietnamese wijze
  • Recipe Image
    Gemarineerde gamba’s met kokosmelk
  • Recipe Image
    Nems met krab
  • Recipe Image
    Pekingsoep
  • Recipe Image
    Lenterolletjes
  • Recipe Image
    Salade van ananas en garnalen
  • Recipe Image
    Warme rundvleessalade
  • Recipe Image
    Thaise garnalensoep
Voorgerecht,Hoofdgerecht | Makkelijk
Recipe Image
Recipe Image
Bereidingstijd : 15 min.
temp Image
Kooktijd: 0 min.
Persons Image
Aantal personen: 4
ingrediënten
  • 3 blikken Suzi Wan® bamboescheuten
  • 1 blik krab
  • 4 kleine lente-uitjes
  • het sap van 1 limoen
  • 2 eetlepels nuoc-mamsaus
  • 4 takjes verse munt
  • 1 eetlepel sesamzaadjes
Gebruikte Suzi Wan®-producten
  • Product Image
    Bamboespruiten Suzi Wan®
Bereiding
  1. Laat de krab uitlekken en verbrokkel het vlees.
  2. Laat de bamboescheuten uitlekken en spoel ze met water.
  3. Reinig en snipper de uien.
  4. Giet het limoensap en de nuoc mam in een slakom. Voeg de uien, de bamboescheuten en de krab toe en meng zorgvuldig.
  5. Bestrooi met sesamzaadjes en voeg de muntblaadjes toe. Dien onmiddellijk op.
Recipe Vote Confirmation
Cookie Settings