Salade van eend op Vietnamese wijze

Salade van eend op Vietnamese wijze
Bewaar dit recept : 
RECEPTEN
  • Garnalenhapjes
  • Hapjes van krab met mihoen
  • Hapjes van garnalen en courgettes
  • Frisse sojavermicelli met garnalen
  • Garnalen met sojascheuten
  • Zalmtartaar op Aziatische wijze
  • Kippensoep met Chinese champignons
  • Pompoensoep met kokosmelk
  • Garnalensoep met kokosmelk
  • Lauwe noedelsalade met zalm en avocado
  • Flan van avocado met garnalen
  • Salade van bamboescheuten en krab
  • Gemarineerde zalm met sojasaus en sesam
  • Salade van eend op Vietnamese wijze
  • Gemarineerde gamba’s met kokosmelk
  • Nems met krab
  • Pekingsoep
  • Lenterolletjes
  • Salade van ananas en garnalen
  • Warme rundvleessalade
  • Thaise garnalensoep
Voorgerecht,Hoofdgerecht | Makkelijk
Bereidingstijd : 5 min.
Kooktijd: 0 min.
Aantal personen: 4
ingrediënten
  • 1 pot Suzi Wan® groentemix voor salades op Vietnamese wijze
  • 1 pak gerookte eend in plakjes
  • enkele blaadjes koriander
Voor de saus:
  • 1 geplet teentje knoflook (of 1 eetlepel lookpoeder)
  • 1 eetlepel Suzi Wan® sojasaus
  • 2 eetlepels sesamolie
Weetje

Dit recept kan ook met gekaramelliseerd varkensvlees of reepjes gevogelte.

Gebruikte Suzi Wan®-producten
  • Sojasaus Suzi Wan®
  • Vietnamese groentenmengeling Suzi Wan®
Bereiding
  1. Laat de groentemix uitlekken en spoel ze met water.
  2. Doe de groenten met de fijngehakte koriander en de sausbereiding in een kommetje en meng zorgvuldig.
  3. Doe de groentesalade op de borden en voeg de plakjes eend toe. Versier met de blaadjes koriander. Dien goed koel op.
Recipe Vote Confirmation
Cookie Settings