Toggle navigation
Menu
Recepten
Producten
Noedels en vermicelli
Nest noedels
Rijst Vermicelli
Vermicelli (mungoboon)
Kokos producten
Kokosmelk
Kokosroom
Koude sauzen
Sambal
Sojasaus
Ketjapsaus met gember
Ketjap saus
Warme sauzen
Zoetzure saus
Kantonese saus
Groenten
Bamboespruiten
Voorgerechten
Zoetzure saus
Garnalen Kroepoek
Alles over het merk
Contact
Home
>
Recepten uit de Aziatische keuken
>
Suzi Wan Salade van eend op Vietnamese wijze
BELGIQUE
BELGIË
Salade van eend op Vietnamese wijze
Bewaar dit recept :
RECEPTEN
Garnalenhapjes
Hapjes van krab met mihoen
Hapjes van garnalen en courgettes
Frisse sojavermicelli met garnalen
Garnalen met sojascheuten
Zalmtartaar op Aziatische wijze
Kippensoep met Chinese champignons
Pompoensoep met kokosmelk
Garnalensoep met kokosmelk
Lauwe noedelsalade met zalm en avocado
Flan van avocado met garnalen
Salade van bamboescheuten en krab
Gemarineerde zalm met sojasaus en sesam
Salade van eend op Vietnamese wijze
Gemarineerde gamba’s met kokosmelk
Nems met krab
Pekingsoep
Lenterolletjes
Salade van ananas en garnalen
Warme rundvleessalade
Thaise garnalensoep
Voorgerecht,Hoofdgerecht
| Makkelijk
Bereidingstijd :
5 min.
Kooktijd:
0 min.
Aantal personen:
4
ingrediënten
1 pot Suzi Wan
®
groentemix voor salades op Vietnamese wijze
1 pak gerookte eend in plakjes
enkele blaadjes koriander
Voor de saus:
1 geplet teentje knoflook (of 1 eetlepel lookpoeder)
1 eetlepel Suzi Wan
®
sojasaus
2 eetlepels sesamolie
Weetje
Dit recept kan ook met gekaramelliseerd varkensvlees of reepjes gevogelte.
Gebruikte Suzi Wan
®
-producten
Sojasaus Suzi Wan®
Vietnamese groentenmengeling Suzi Wan®
Bereiding
Laat de groentemix uitlekken en spoel ze met water.
Doe de groenten met de fijngehakte koriander en de sausbereiding in een kommetje en meng zorgvuldig.
Doe de groentesalade op de borden en voeg de plakjes eend toe. Versier met de blaadjes koriander. Dien goed koel op.
Recipe Vote Confirmation
x Sluiten
Cookie Settings