Salade van eend op Vietnamese wijze

Salade van eend op Vietnamese wijze
Bewaar dit recept : 
RECEPTEN
  • Recipe Image
    Garnalenhapjes
  • Recipe Image
    Hapjes van krab met mihoen
  • Recipe Image
    Hapjes van garnalen en courgettes
  • Recipe Image
    Frisse sojavermicelli met garnalen
  • Recipe Image
    Garnalen met sojascheuten
  • Recipe Image
    Zalmtartaar op Aziatische wijze
  • Recipe Image
    Kippensoep met Chinese champignons
  • Recipe Image
    Pompoensoep met kokosmelk
  • Recipe Image
    Garnalensoep met kokosmelk
  • Recipe Image
    Lauwe noedelsalade met zalm en avocado
  • Recipe Image
    Flan van avocado met garnalen
  • Recipe Image
    Salade van bamboescheuten en krab
  • Recipe Image
    Gemarineerde zalm met sojasaus en sesam
  • Recipe Image
    Salade van eend op Vietnamese wijze
  • Recipe Image
    Gemarineerde gamba’s met kokosmelk
  • Recipe Image
    Nems met krab
  • Recipe Image
    Pekingsoep
  • Recipe Image
    Lenterolletjes
  • Recipe Image
    Salade van ananas en garnalen
  • Recipe Image
    Warme rundvleessalade
  • Recipe Image
    Thaise garnalensoep
Voorgerecht,Hoofdgerecht | Makkelijk
Recipe Image
Recipe Image
Bereidingstijd : 5 min.
temp Image
Kooktijd: 0 min.
Persons Image
Aantal personen: 4
ingrediënten
  • 1 pot Suzi Wan® groentemix voor salades op Vietnamese wijze
  • 1 pak gerookte eend in plakjes
  • enkele blaadjes koriander
Voor de saus:
  • 1 geplet teentje knoflook (of 1 eetlepel lookpoeder)
  • 1 eetlepel Suzi Wan® sojasaus
  • 2 eetlepels sesamolie
Hint Image
Weetje

Dit recept kan ook met gekaramelliseerd varkensvlees of reepjes gevogelte.

Gebruikte Suzi Wan®-producten
  • Product Image
    Sojasaus Suzi Wan®
  • Product Image
    Vietnamese groentenmengeling Suzi Wan®
Bereiding
  1. Laat de groentemix uitlekken en spoel ze met water.
  2. Doe de groenten met de fijngehakte koriander en de sausbereiding in een kommetje en meng zorgvuldig.
  3. Doe de groentesalade op de borden en voeg de plakjes eend toe. Versier met de blaadjes koriander. Dien goed koel op.
Recipe Vote Confirmation
Cookie Settings