Thaise garnalensoep

Thaise garnalensoep
Bewaar dit recept : 
RECEPTEN
  • Garnalenhapjes
  • Hapjes van krab met mihoen
  • Hapjes van garnalen en courgettes
  • Frisse sojavermicelli met garnalen
  • Garnalen met sojascheuten
  • Zalmtartaar op Aziatische wijze
  • Kippensoep met Chinese champignons
  • Pompoensoep met kokosmelk
  • Garnalensoep met kokosmelk
  • Lauwe noedelsalade met zalm en avocado
  • Flan van avocado met garnalen
  • Salade van bamboescheuten en krab
  • Gemarineerde zalm met sojasaus en sesam
  • Salade van eend op Vietnamese wijze
  • Gemarineerde gamba’s met kokosmelk
  • Nems met krab
  • Pekingsoep
  • Lenterolletjes
  • Salade van ananas en garnalen
  • Warme rundvleessalade
  • Thaise garnalensoep
Voorgerecht | Makkelijk
Bereidingstijd : 15 min.
Kooktijd: 10 min.
Aantal personen: 4
ingrediënten
  • 1,5 l kippenbouillon
  • 12 garnalen
  • 1 pak Suzi Wan® vermicelli (mungoboon)
  • 4 eetlepels nuoc-mamsaus
  • ½ koffielepel Suzi Wan® sambal oelek
  • 12 kolfjes babymais uit blik
  • 2 kleine rode paprika's
  • 2 kleine gele paprika's
  • 1 handvol diepgevroren erwtjes
  • het sap van 1 citroen
  • 1 teentje knoflook
  • 4 takjes verse koriander
Gebruikte Suzi Wan®-producten
  • Vermicelli (mungoboon) Suzi Wan®
  • Sambal Oelek Suzi Wan®
Bereiding
  1. Verhit de kippenbouillon.
  2. Pel de garnalen.
  3. Schil en plet de look.
  4. Snijd de paprika's in fijne reepjes.
  5. Voeg de paprika's, de look, de erwtjes en de sambal oelek toe aan de bouillon.
  6. Laat 4 minuten doorkoken, voeg de garnalen, de nuoc mam en de babymais toe en laat 5 minuten doorkoken op een middelhoog vuur.
  7. Bereid de vermicelli (mungoboon) volgens de gebruiksaanwijzing.
  8. Doe de vermicelli (mungoboon) in kommetjes en giet er de soep met een kleine soeplepel overheen. Voeg ook wat citroen en blaadjes koriander toe.
  9. Dien onmiddellijk op.
Recipe Vote Confirmation
Cookie Settings