Thaise garnalensoep

Thaise garnalensoep
Bewaar dit recept : 
RECEPTEN
  • Recipe Image
    Garnalenhapjes
  • Recipe Image
    Hapjes van krab met mihoen
  • Recipe Image
    Hapjes van garnalen en courgettes
  • Recipe Image
    Frisse sojavermicelli met garnalen
  • Recipe Image
    Garnalen met sojascheuten
  • Recipe Image
    Zalmtartaar op Aziatische wijze
  • Recipe Image
    Kippensoep met Chinese champignons
  • Recipe Image
    Pompoensoep met kokosmelk
  • Recipe Image
    Garnalensoep met kokosmelk
  • Recipe Image
    Lauwe noedelsalade met zalm en avocado
  • Recipe Image
    Flan van avocado met garnalen
  • Recipe Image
    Salade van bamboescheuten en krab
  • Recipe Image
    Gemarineerde zalm met sojasaus en sesam
  • Recipe Image
    Salade van eend op Vietnamese wijze
  • Recipe Image
    Gemarineerde gamba’s met kokosmelk
  • Recipe Image
    Nems met krab
  • Recipe Image
    Pekingsoep
  • Recipe Image
    Lenterolletjes
  • Recipe Image
    Salade van ananas en garnalen
  • Recipe Image
    Warme rundvleessalade
  • Recipe Image
    Thaise garnalensoep
Voorgerecht | Makkelijk
Recipe Image
Recipe Image
Bereidingstijd : 15 min.
temp Image
Kooktijd: 10 min.
Persons Image
Aantal personen: 4
ingrediënten
  • 1,5 l kippenbouillon
  • 12 garnalen
  • 1 pak Suzi Wan® vermicelli (mungoboon)
  • 4 eetlepels nuoc-mamsaus
  • ½ koffielepel Suzi Wan® sambal oelek
  • 12 kolfjes babymais uit blik
  • 2 kleine rode paprika's
  • 2 kleine gele paprika's
  • 1 handvol diepgevroren erwtjes
  • het sap van 1 citroen
  • 1 teentje knoflook
  • 4 takjes verse koriander
Gebruikte Suzi Wan®-producten
  • Product Image
    Vermicelli (mungoboon) Suzi Wan®
  • Product Image
    Sambal Oelek Suzi Wan®
Bereiding
  1. Verhit de kippenbouillon.
  2. Pel de garnalen.
  3. Schil en plet de look.
  4. Snijd de paprika's in fijne reepjes.
  5. Voeg de paprika's, de look, de erwtjes en de sambal oelek toe aan de bouillon.
  6. Laat 4 minuten doorkoken, voeg de garnalen, de nuoc mam en de babymais toe en laat 5 minuten doorkoken op een middelhoog vuur.
  7. Bereid de vermicelli (mungoboon) volgens de gebruiksaanwijzing.
  8. Doe de vermicelli (mungoboon) in kommetjes en giet er de soep met een kleine soeplepel overheen. Voeg ook wat citroen en blaadjes koriander toe.
  9. Dien onmiddellijk op.
Recipe Vote Confirmation
Cookie Settings