Toggle navigation
Menu
Recepten
Producten
Noedels en vermicelli
Nest noedels
Rijst Vermicelli
Vermicelli (mungoboon)
Kokos producten
Kokosmelk
Kokosroom
Koude sauzen
Sambal
Sojasaus
Ketjapsaus met gember
Ketjap saus
Warme sauzen
Zoetzure saus
Kantonese saus
Groenten
Bamboespruiten
Voorgerechten
Zoetzure saus
Garnalen Kroepoek
Alles over het merk
Contact
Home
>
Recepten uit de Aziatische keuken
>
Suzi Wan Thaise garnalensoep
BELGIQUE
BELGIË
Thaise garnalensoep
Bewaar dit recept :
RECEPTEN
Garnalenhapjes
Hapjes van krab met mihoen
Hapjes van garnalen en courgettes
Frisse sojavermicelli met garnalen
Garnalen met sojascheuten
Zalmtartaar op Aziatische wijze
Kippensoep met Chinese champignons
Pompoensoep met kokosmelk
Garnalensoep met kokosmelk
Lauwe noedelsalade met zalm en avocado
Flan van avocado met garnalen
Salade van bamboescheuten en krab
Gemarineerde zalm met sojasaus en sesam
Salade van eend op Vietnamese wijze
Gemarineerde gamba’s met kokosmelk
Nems met krab
Pekingsoep
Lenterolletjes
Salade van ananas en garnalen
Warme rundvleessalade
Thaise garnalensoep
Voorgerecht
| Makkelijk
Bereidingstijd :
15 min.
Kooktijd:
10 min.
Aantal personen:
4
ingrediënten
1,5 l kippenbouillon
12 garnalen
1 pak Suzi Wan
®
vermicelli (mungoboon)
4 eetlepels nuoc-mamsaus
½ koffielepel Suzi Wan
®
sambal oelek
12 kolfjes babymais uit blik
2 kleine rode paprika's
2 kleine gele paprika's
1 handvol diepgevroren erwtjes
het sap van 1 citroen
1 teentje knoflook
4 takjes verse koriander
Gebruikte Suzi Wan
®
-producten
Vermicelli (mungoboon) Suzi Wan®
Sambal Oelek Suzi Wan®
Bereiding
Verhit de kippenbouillon.
Pel de garnalen.
Schil en plet de look.
Snijd de paprika's in fijne reepjes.
Voeg de paprika's, de look, de erwtjes en de sambal oelek toe aan de bouillon.
Laat 4 minuten doorkoken, voeg de garnalen, de nuoc mam en de babymais toe en laat 5 minuten doorkoken op een middelhoog vuur.
Bereid de vermicelli (mungoboon) volgens de gebruiksaanwijzing.
Doe de vermicelli (mungoboon) in kommetjes en giet er de soep met een kleine soeplepel overheen. Voeg ook wat citroen en blaadjes koriander toe.
Dien onmiddellijk op.
Recipe Vote Confirmation
x Sluiten
Cookie Settings