Warme rundvleessalade

Warme rundvleessalade
Bewaar dit recept : 
RECEPTEN
  • Garnalenhapjes
  • Hapjes van krab met mihoen
  • Hapjes van garnalen en courgettes
  • Frisse sojavermicelli met garnalen
  • Garnalen met sojascheuten
  • Zalmtartaar op Aziatische wijze
  • Kippensoep met Chinese champignons
  • Pompoensoep met kokosmelk
  • Garnalensoep met kokosmelk
  • Lauwe noedelsalade met zalm en avocado
  • Flan van avocado met garnalen
  • Salade van bamboescheuten en krab
  • Gemarineerde zalm met sojasaus en sesam
  • Salade van eend op Vietnamese wijze
  • Gemarineerde gamba’s met kokosmelk
  • Nems met krab
  • Pekingsoep
  • Lenterolletjes
  • Salade van ananas en garnalen
  • Warme rundvleessalade
  • Thaise garnalensoep
Voorgerecht,Hoofdgerecht | Gemiddeld
Bereidingstijd : 15 min.
Kooktijd: 15 min.
Aantal personen: 4
ingrediënten
  • 700 g runderfilet
  • 1 witte ui
  • 3 teentjes knoflook
  • 2 koffielepels Suzi Wan® sambal oelek
  • 2 eetlepels limoensap
  • 250 g kerstomaatjes
  • 200 g Chinese of witte kool
  • 1 komkommer
  • 4 takjes verse munt
  • 1 pot Suzi Wan® mungoboonscheuten
  • 2 eetlepels Suzi Wan® sojasaus
  • 2 eetlepels nuoc-mamsaus
  • 4 eetlepels arachideolie
Weetje
Om het rundvlees makkelijker te snijden kun je het eerst 1 uur in het vriesvak leggen in een vershoudfolie.
Gebruikte Suzi Wan®-producten
  • Sambal Oelek Suzi Wan®
  • Mungoboonscheuten Suzi Wan®
  • Sojasaus Suzi Wan®
Bereiding
  1. Snijd het rundvlees in fijne plakjes.
  2. Schil en snipper de ui. Schil en plet de look.
  3. Snijd de kerstomaten in tweeën.
  4. Snipper de Chinese kool in reepjes, spoel ze en droog ze nadien af.
  5. Snijd de komkommer door in de lengte en haal er met een lepeltje de zaadjes uit. Snijd het vlees in dunne schijfjes.
  6. Laat de mungoboonscheuten uitlekken en spoel ze met water.
  7. Verwarm de helft van de olie in een wok en bak de runderreepjes tot ze goudbruin zien en bewaar ze.
  8. Verhit de rest van de olie in de wok en laat de ui en de look zo'n 2 minuten fruiten op hoog vuur en voeg al roerend de sambal oelek toe.
  9. Doe de runderreepjes opnieuw in de wok, voeg de sauzen, het limoensap, de tomaten en de kool toe en laat 3 minuten stoven.
  10. Schik de bereiding op een groot bord en voeg de munt, de komkommer en de soja toe. Meng voorzichtig en onmiddellijk op.
Recipe Vote Confirmation
Cookie Settings