Warme rundvleessalade

Warme rundvleessalade
Bewaar dit recept : 
RECEPTEN
  • Recipe Image
    Garnalenhapjes
  • Recipe Image
    Hapjes van krab met mihoen
  • Recipe Image
    Hapjes van garnalen en courgettes
  • Recipe Image
    Frisse sojavermicelli met garnalen
  • Recipe Image
    Garnalen met sojascheuten
  • Recipe Image
    Zalmtartaar op Aziatische wijze
  • Recipe Image
    Kippensoep met Chinese champignons
  • Recipe Image
    Pompoensoep met kokosmelk
  • Recipe Image
    Garnalensoep met kokosmelk
  • Recipe Image
    Lauwe noedelsalade met zalm en avocado
  • Recipe Image
    Flan van avocado met garnalen
  • Recipe Image
    Salade van bamboescheuten en krab
  • Recipe Image
    Gemarineerde zalm met sojasaus en sesam
  • Recipe Image
    Salade van eend op Vietnamese wijze
  • Recipe Image
    Gemarineerde gamba’s met kokosmelk
  • Recipe Image
    Nems met krab
  • Recipe Image
    Pekingsoep
  • Recipe Image
    Lenterolletjes
  • Recipe Image
    Salade van ananas en garnalen
  • Recipe Image
    Warme rundvleessalade
  • Recipe Image
    Thaise garnalensoep
Voorgerecht,Hoofdgerecht | Gemiddeld
Recipe Image
Recipe Image
Bereidingstijd : 15 min.
temp Image
Kooktijd: 15 min.
Persons Image
Aantal personen: 4
ingrediënten
  • 700 g runderfilet
  • 1 witte ui
  • 3 teentjes knoflook
  • 2 koffielepels Suzi Wan® sambal oelek
  • 2 eetlepels limoensap
  • 250 g kerstomaatjes
  • 200 g Chinese of witte kool
  • 1 komkommer
  • 4 takjes verse munt
  • 1 pot Suzi Wan® mungoboonscheuten
  • 2 eetlepels Suzi Wan® sojasaus
  • 2 eetlepels nuoc-mamsaus
  • 4 eetlepels arachideolie
Hint Image
Weetje
Om het rundvlees makkelijker te snijden kun je het eerst 1 uur in het vriesvak leggen in een vershoudfolie.
Gebruikte Suzi Wan®-producten
  • Product Image
    Sambal Oelek Suzi Wan®
  • Product Image
    Mungoboonscheuten Suzi Wan®
  • Product Image
    Sojasaus Suzi Wan®
Bereiding
  1. Snijd het rundvlees in fijne plakjes.
  2. Schil en snipper de ui. Schil en plet de look.
  3. Snijd de kerstomaten in tweeën.
  4. Snipper de Chinese kool in reepjes, spoel ze en droog ze nadien af.
  5. Snijd de komkommer door in de lengte en haal er met een lepeltje de zaadjes uit. Snijd het vlees in dunne schijfjes.
  6. Laat de mungoboonscheuten uitlekken en spoel ze met water.
  7. Verwarm de helft van de olie in een wok en bak de runderreepjes tot ze goudbruin zien en bewaar ze.
  8. Verhit de rest van de olie in de wok en laat de ui en de look zo'n 2 minuten fruiten op hoog vuur en voeg al roerend de sambal oelek toe.
  9. Doe de runderreepjes opnieuw in de wok, voeg de sauzen, het limoensap, de tomaten en de kool toe en laat 3 minuten stoven.
  10. Schik de bereiding op een groot bord en voeg de munt, de komkommer en de soja toe. Meng voorzichtig en onmiddellijk op.
Recipe Vote Confirmation
Cookie Settings