Bami goreng met garnalen in zoetzure saus en sweet chili

Bami goreng met garnalen in zoetzure saus en sweet chili
Bewaar dit recept : 
RECEPTEN
  • Zeebaars met kokosroom
  • Bo-bun met rundvlees
  • Rundvlees met bamboescheuten en soja
  • Gesauteerde groenten met rundvlees en soja
  • Gesauteerd rundvlees met soja
  • Kip met noedels en sojascheuten in de wok
  • Visballetjes met sesam (dimsum)
  • Kipsatés met pindasaus
  • Kipsatés met soja en sesam
  • Kip met groenten in de wok
  • Nasi goreng met kabeljauw en cashewnoten
  • Frisse sojavermicelli met garnalen
  • Mihoen met rundvlees
  • Gekaramelliseerd kalfvlees met kokosmelk
  • Soe-oen met garnalen en kip
  • Curry met erwtjes en garnalen
  • Curry van zeeduivel met kokosmelk
  • Curry van varkensvlees met groenten en kokos
  • Curry van kip met kokosmelk
  • Lauwe noedelsalade met zalm en avocado
  • Varkenshaasje in Kantonese saus
  • Varkenshaasje in pikante saus
  • Salade van bamboescheuten en krab
  • Kipragout met look en sesamzaadjes
  • Gesauteerde pittige groenten
  • Gemarineerde zalm met sojasaus en sesam
  • Gelakte zalm met sojasaus
  • Salade van eend op Vietnamese wijze
  • Kipkoekjes met citroengras en Thaise rijst
  • Gamba's met Chinese champignons en sesam
  • Gemarineerde gamba’s met kokosmelk
  • Vleesgrillade op Aziatische wijze
  • Eendenborst à l’orange met ketjapsaus
  • Nems met krab
  • Varkensvlees met pinda's
  • Knapperig varkensvlees met China mie
  • Noedels met garnalen en Chinese champignons
  • Pekingsoep
  • Bami goreng met rundvlees
  • Bami goreng met tofoe en kip
  • Knapperige kip in pikante saus
  • Bami goreng met garnalen in zoetzure saus en sweet chili
  • Thaise rijst met krab en koriander
  • Bami goreng met pittige kruiden
  • Omelet met Chinese champignons
  • Papillotten van vis met kokosmelk
  • Salade van ananas en garnalen
  • Papillotten van kip in de wok
  • Warme rundvleessalade
  • Rauwe vis op Tahitiaanse wijze
Hoofdgerecht | Makkelijk
Bereidingstijd : 5 min.
Kooktijd: 5 min.
Aantal personen: 4
ingrediënten
  • 600 g garnalen
  • 1 groene paprika
  • 1 ananas (vers of uit blik)
  • 1 pot Suzi Wan® pikante saus voor warme bereidingen
  • 1 pak eiernoedels of
Weetje

Je kunt de garnalen ook vervangen door kip of varkensvlees.

Gebruikte Suzi Wan®-producten
  • Pikante saus Suzi Wan®
  • Nest noedels Suzi Wan®
Bereiding
  1. Verwarm een lepel olie in een wok of een pan, voeg er de gepelde garnalen aan toe en laat fruiten tot ze beginnen te kleuren.
  2. Voeg de vooraf in reepjes gesneden paprika en ananas toe en laat alles zo'n 3 minuten sauteren.
  3. Voeg de saus toe en breng ze aan de kook.
  4. Voeg ten slotte de volgens gebruiksaanwijzing gekookte noedels toe en meng zorgvuldig tot alles warm is.
Recipe Vote Confirmation
Cookie Settings