Bami goreng met rundvlees

Bami goreng met rundvlees
Bewaar dit recept : 
RECEPTEN
  • Zeebaars met kokosroom
  • Bo-bun met rundvlees
  • Rundvlees met bamboescheuten en soja
  • Gesauteerde groenten met rundvlees en soja
  • Gesauteerd rundvlees met soja
  • Kip met noedels en sojascheuten in de wok
  • Visballetjes met sesam (dimsum)
  • Kipsatés met pindasaus
  • Kipsatés met soja en sesam
  • Kip met groenten in de wok
  • Nasi goreng met kabeljauw en cashewnoten
  • Frisse sojavermicelli met garnalen
  • Mihoen met rundvlees
  • Gekaramelliseerd kalfvlees met kokosmelk
  • Soe-oen met garnalen en kip
  • Curry met erwtjes en garnalen
  • Curry van zeeduivel met kokosmelk
  • Curry van varkensvlees met groenten en kokos
  • Curry van kip met kokosmelk
  • Lauwe noedelsalade met zalm en avocado
  • Varkenshaasje in Kantonese saus
  • Varkenshaasje in pikante saus
  • Salade van bamboescheuten en krab
  • Kipragout met look en sesamzaadjes
  • Gesauteerde pittige groenten
  • Gemarineerde zalm met sojasaus en sesam
  • Gelakte zalm met sojasaus
  • Salade van eend op Vietnamese wijze
  • Kipkoekjes met citroengras en Thaise rijst
  • Gamba's met Chinese champignons en sesam
  • Gemarineerde gamba’s met kokosmelk
  • Vleesgrillade op Aziatische wijze
  • Eendenborst à l’orange met ketjapsaus
  • Nems met krab
  • Varkensvlees met pinda's
  • Knapperig varkensvlees met China mie
  • Noedels met garnalen en Chinese champignons
  • Pekingsoep
  • Bami goreng met rundvlees
  • Bami goreng met tofoe en kip
  • Knapperige kip in pikante saus
  • Bami goreng met garnalen in zoetzure saus en sweet chili
  • Thaise rijst met krab en koriander
  • Bami goreng met pittige kruiden
  • Omelet met Chinese champignons
  • Papillotten van vis met kokosmelk
  • Salade van ananas en garnalen
  • Papillotten van kip in de wok
  • Warme rundvleessalade
  • Rauwe vis op Tahitiaanse wijze
Hoofdgerecht | Makkelijk
Bereidingstijd : 10 min.
Kooktijd: 12 min.
Aantal personen: 4
ingrediënten
  • 3 lendesteaks
  • 1 pak eiernoedels
  • ½ rode paprika
  • 1 broccoli
  • 300 g sluimererwten
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 eetlepels Suzi Wan® sojasaus
  • 2 eetlepels nuoc-mamsaus
  • ½ koffielepel Suzi Wan® sambal oelek
  • 1 eetlepel sesamzaadjes
Weetje
Om het geheel een extra Aziatische toets te geven, kun je de bami ook serveren in gelakte kommetjes met chopsticks.
Dit recept kan ook met kip of fijngesneden varkensborst.
Gebruikte Suzi Wan®-producten
  • Sojasaus Suzi Wan®
  • Sambal Oelek Suzi Wan®
Bereiding
  1. Kook de nestnoedels volgens de gebruiksaanwijzing en laat ze vervolgens uitlekken.
  2. Snijd het vlees in reepjes.
  3. Verwijder de uiteinden en de draden van de sluimererwten en maak de broccoliroosjes los.
  4. Kook de sluimererwten en de broccoli gedurende 5 minuten in gezouten kokend water.
  5. Schil en plet de look.
  6. Verhit de olie in een wok of sauteerpan en bak de stukjes rundvlees gedurende 2 minuten op een hoog vuur. Blijf steeds omroeren en voeg look, nuoc mam, sojasaus, sambal oelek en de uitgelekte groenten toe.
  7. Goed omroeren, afdekken en 5 minuten laten doorsudderen.
  8. Doe daarna ook de noedels in de wok, roer alles goed om, bestrooi met sesamzaadjes en dien onmiddellijk op.
Recipe Vote Confirmation
Cookie Settings