Bami goreng met tofoe en kip

Bami goreng met tofoe en kip
Bewaar dit recept : 
RECEPTEN
  • Zeebaars met kokosroom
  • Bo-bun met rundvlees
  • Rundvlees met bamboescheuten en soja
  • Gesauteerde groenten met rundvlees en soja
  • Gesauteerd rundvlees met soja
  • Kip met noedels en sojascheuten in de wok
  • Visballetjes met sesam (dimsum)
  • Kipsatés met pindasaus
  • Kipsatés met soja en sesam
  • Kip met groenten in de wok
  • Nasi goreng met kabeljauw en cashewnoten
  • Frisse sojavermicelli met garnalen
  • Mihoen met rundvlees
  • Gekaramelliseerd kalfvlees met kokosmelk
  • Soe-oen met garnalen en kip
  • Curry met erwtjes en garnalen
  • Curry van zeeduivel met kokosmelk
  • Curry van varkensvlees met groenten en kokos
  • Curry van kip met kokosmelk
  • Lauwe noedelsalade met zalm en avocado
  • Varkenshaasje in Kantonese saus
  • Varkenshaasje in pikante saus
  • Salade van bamboescheuten en krab
  • Kipragout met look en sesamzaadjes
  • Gesauteerde pittige groenten
  • Gemarineerde zalm met sojasaus en sesam
  • Gelakte zalm met sojasaus
  • Salade van eend op Vietnamese wijze
  • Kipkoekjes met citroengras en Thaise rijst
  • Gamba's met Chinese champignons en sesam
  • Gemarineerde gamba’s met kokosmelk
  • Vleesgrillade op Aziatische wijze
  • Eendenborst à l’orange met ketjapsaus
  • Nems met krab
  • Varkensvlees met pinda's
  • Knapperig varkensvlees met China mie
  • Noedels met garnalen en Chinese champignons
  • Pekingsoep
  • Bami goreng met rundvlees
  • Bami goreng met tofoe en kip
  • Knapperige kip in pikante saus
  • Bami goreng met garnalen in zoetzure saus en sweet chili
  • Thaise rijst met krab en koriander
  • Bami goreng met pittige kruiden
  • Omelet met Chinese champignons
  • Papillotten van vis met kokosmelk
  • Salade van ananas en garnalen
  • Papillotten van kip in de wok
  • Warme rundvleessalade
  • Rauwe vis op Tahitiaanse wijze
Hoofdgerecht | Makkelijk
Bereidingstijd : 5 min.
Kooktijd: 15 min.
Aantal personen: 4
ingrediënten
  • 1 pak eiernoedels
  • 1 pot Suzi Wan® mungoboonscheuten
  • 200 g tofoe
  • 3 kipfilets
  • 3 sprieten grove bieslook of 1/2 bosje gewone bieslook
  • 1 koffielepel Suzi Wan® sambal oelek
  • 3 eetlepels olie
  • 4 eetlepels nuoc-mamsaus
  • 2 eetlepels Suzi Wan® sojasaus
Gebruikte Suzi Wan®-producten
  • Mungoboonscheuten Suzi Wan®
  • Sambal Oelek Suzi Wan®
  • Sojasaus Suzi Wan®
Bereiding
  1. Maak de grove bieslook schoon en snijd hem in stukjes.
  2. Versnijd ook de kip tot kleine stukjes.
  3. Laat de mungoboonscheuten uitlekken en spoel ze met water.
  4. Snijd de tofoe in blokjes.
  5. Laat de noedels koken volgens de gebruiksaanwijzing.
  6. Verhit de olie in een sauteerpan of een wok en bak de stukjes kip. Voeg zodra de kip goudbruin is de bieslook, de sambal oelek en de tofoe toe.
  7. Laat 5 minuten stoven op hoog vuur.
  8. Voeg de nuoc mam en de sojasaus toe.
  9. Giet de noedels af en voeg ze toe aan de bereiding.
  10. Meng zorgvuldig.
  11. Dien goed warm op.
Recipe Vote Confirmation
Cookie Settings