Bo-bun met rundvlees

Bo-bun met rundvlees
Bewaar dit recept : 
RECEPTEN
  • Zeebaars met kokosroom
  • Bo-bun met rundvlees
  • Rundvlees met bamboescheuten en soja
  • Gesauteerde groenten met rundvlees en soja
  • Gesauteerd rundvlees met soja
  • Kip met noedels en sojascheuten in de wok
  • Visballetjes met sesam (dimsum)
  • Kipsatés met pindasaus
  • Kipsatés met soja en sesam
  • Kip met groenten in de wok
  • Nasi goreng met kabeljauw en cashewnoten
  • Frisse sojavermicelli met garnalen
  • Mihoen met rundvlees
  • Gekaramelliseerd kalfvlees met kokosmelk
  • Soe-oen met garnalen en kip
  • Curry met erwtjes en garnalen
  • Curry van zeeduivel met kokosmelk
  • Curry van varkensvlees met groenten en kokos
  • Curry van kip met kokosmelk
  • Lauwe noedelsalade met zalm en avocado
  • Varkenshaasje in Kantonese saus
  • Varkenshaasje in pikante saus
  • Salade van bamboescheuten en krab
  • Kipragout met look en sesamzaadjes
  • Gesauteerde pittige groenten
  • Gemarineerde zalm met sojasaus en sesam
  • Gelakte zalm met sojasaus
  • Salade van eend op Vietnamese wijze
  • Kipkoekjes met citroengras en Thaise rijst
  • Gamba's met Chinese champignons en sesam
  • Gemarineerde gamba’s met kokosmelk
  • Vleesgrillade op Aziatische wijze
  • Eendenborst à l’orange met ketjapsaus
  • Nems met krab
  • Varkensvlees met pinda's
  • Knapperig varkensvlees met China mie
  • Noedels met garnalen en Chinese champignons
  • Pekingsoep
  • Bami goreng met rundvlees
  • Bami goreng met tofoe en kip
  • Knapperige kip in pikante saus
  • Bami goreng met garnalen in zoetzure saus en sweet chili
  • Thaise rijst met krab en koriander
  • Bami goreng met pittige kruiden
  • Omelet met Chinese champignons
  • Papillotten van vis met kokosmelk
  • Salade van ananas en garnalen
  • Papillotten van kip in de wok
  • Warme rundvleessalade
  • Rauwe vis op Tahitiaanse wijze
Hoofdgerecht | Gemiddeld
Bereidingstijd : 15 min.
Kooktijd: 8 min.
Aantal personen: 4
ingrediënten
  • 1 pak Suzi Wan® rijstvermicelli
  • 2 lendesteaks
  • ½ komkommer
  • 2 kleine wortelen
  • 1 pot Suzi Wan® mungoboonscheuten
  • 1 teentje knoflook
  • het sap van 1 citroen
  • 3 takjes munt
  • 3 takjes koriander
  • 2 eetlepels ongezouten pinda's
  • 1 koffielepel olie
  • 1 eetlepel nuoc-mamsaus
  • 8 eetlepels Suzi Wan® saus voor nems
  • peper
Weetje
Je kunt in elk kommetje ook 1 of 2 ovengewarmde en in drieën gesneden nems of een tweetal gepelde garnalen toevoegen.
Gebruikte Suzi Wan®-producten
  • Rijst Vermicelli Suzi Wan®
Bereiding
  1. Bereid de rijstvermicelli volgens de gebruiksaanwijzing.
  2. Snijd het vlees in reepjes.
  3. Schil de komkommer en snijd hem in dunne plakjes of in staafjes.
  4. Schil de wortelen en snijd ze tot julienne.
  5. Laat de mungoboonscheuten uitlekken en spoel ze met water.
  6. Schil en plet de look.
  7. Breek de pinda's met een vijzel of de onderkant van een glas in kleinere stukjes.
  8. Verhit de olie in een pan, bak het vlees gedurende 3 minuten en blijf roeren. Voeg de peper en de nuoc mam toe.
  9. Doe de rijstvermicelli in een grote slakom en voeg er de mungoboonscheuten, de wortelen, de komkommer en het vlees aan toe.
  10. Giet de saus voor nems in een kommetje, doe er het citroensap en het teentje knoflook bij en meng.
  11. Giet de saus over de bereiding en meng voorzichtig.
  12. Verdeel de bereiding over een aantal kommetjes en voeg er de fijngehakte kruiden en de gebroken pinda's aan toe.
  13. Dien onmiddellijk op.
Recipe Vote Confirmation
Cookie Settings