Curry met erwtjes en garnalen

Curry met erwtjes en garnalen
Bewaar dit recept : 
RECEPTEN
  • Zeebaars met kokosroom
  • Bo-bun met rundvlees
  • Rundvlees met bamboescheuten en soja
  • Gesauteerde groenten met rundvlees en soja
  • Gesauteerd rundvlees met soja
  • Kip met noedels en sojascheuten in de wok
  • Visballetjes met sesam (dimsum)
  • Kipsatés met pindasaus
  • Kipsatés met soja en sesam
  • Kip met groenten in de wok
  • Nasi goreng met kabeljauw en cashewnoten
  • Frisse sojavermicelli met garnalen
  • Mihoen met rundvlees
  • Gekaramelliseerd kalfvlees met kokosmelk
  • Soe-oen met garnalen en kip
  • Curry met erwtjes en garnalen
  • Curry van zeeduivel met kokosmelk
  • Curry van varkensvlees met groenten en kokos
  • Curry van kip met kokosmelk
  • Lauwe noedelsalade met zalm en avocado
  • Varkenshaasje in Kantonese saus
  • Varkenshaasje in pikante saus
  • Salade van bamboescheuten en krab
  • Kipragout met look en sesamzaadjes
  • Gesauteerde pittige groenten
  • Gemarineerde zalm met sojasaus en sesam
  • Gelakte zalm met sojasaus
  • Salade van eend op Vietnamese wijze
  • Kipkoekjes met citroengras en Thaise rijst
  • Gamba's met Chinese champignons en sesam
  • Gemarineerde gamba’s met kokosmelk
  • Vleesgrillade op Aziatische wijze
  • Eendenborst à l’orange met ketjapsaus
  • Nems met krab
  • Varkensvlees met pinda's
  • Knapperig varkensvlees met China mie
  • Noedels met garnalen en Chinese champignons
  • Pekingsoep
  • Bami goreng met rundvlees
  • Bami goreng met tofoe en kip
  • Knapperige kip in pikante saus
  • Bami goreng met garnalen in zoetzure saus en sweet chili
  • Thaise rijst met krab en koriander
  • Bami goreng met pittige kruiden
  • Omelet met Chinese champignons
  • Papillotten van vis met kokosmelk
  • Salade van ananas en garnalen
  • Papillotten van kip in de wok
  • Warme rundvleessalade
  • Rauwe vis op Tahitiaanse wijze
Hoofdgerecht | Makkelijk
Bereidingstijd : 10 min.
Kooktijd: 15 min.
Aantal personen: 4
ingrediënten
  • 20 verse of diepgevroren middelgrote (gepelde) garnalen
  • 4 teentjes knoflook
  • 4 eetlepels zonnebloemolie
  • 1 kg diepgevroren erwtjes
  • 4 eetlepels currypoeder
  • 10 eetlepels Suzi Wan® kokosmelk
  • peper en zout
Weetje

Als je niet graag zeevruchten eet, dan kun je dit gerecht ook makkelijk maken met kalkoenfilet in fijne reepjes.

Gebruikte Suzi Wan®-producten
  • Kokosmelk Suzi Wan®
Bereiding
  1. Als je diepgevroren garnalen gebruikt, laat ze dan eerst 15 minuten ontdooien in een slakom met lauw water. Laat de garnalen uitlekken en dep ze droog met keukenpapier. Pel ze indien nodig.
  2. Schil en snipper de look. Verhit de zonnebloemolie in een grote kookpan, voeg er de look en de nog bevroren erwtjes aan toe, laat 5 minuten sudderen en roer af en toe.
  3. Voeg de ontdooide garnalen, het currypoeder en de kokosmelk toe. Laat nog zo'n 8 minuten doorkoken en roer regelmatig om. Voeg peper en zout toe voor het opdienen. Serveren met witte rijst.
Recipe Vote Confirmation
Cookie Settings