Curry van varkensvlees met groenten en kokos

Curry van varkensvlees met groenten en kokos
Bewaar dit recept : 
RECEPTEN
  • Zeebaars met kokosroom
  • Bo-bun met rundvlees
  • Rundvlees met bamboescheuten en soja
  • Gesauteerde groenten met rundvlees en soja
  • Gesauteerd rundvlees met soja
  • Kip met noedels en sojascheuten in de wok
  • Visballetjes met sesam (dimsum)
  • Kipsatés met pindasaus
  • Kipsatés met soja en sesam
  • Kip met groenten in de wok
  • Nasi goreng met kabeljauw en cashewnoten
  • Frisse sojavermicelli met garnalen
  • Mihoen met rundvlees
  • Gekaramelliseerd kalfvlees met kokosmelk
  • Soe-oen met garnalen en kip
  • Curry met erwtjes en garnalen
  • Curry van zeeduivel met kokosmelk
  • Curry van varkensvlees met groenten en kokos
  • Curry van kip met kokosmelk
  • Lauwe noedelsalade met zalm en avocado
  • Varkenshaasje in Kantonese saus
  • Varkenshaasje in pikante saus
  • Salade van bamboescheuten en krab
  • Kipragout met look en sesamzaadjes
  • Gesauteerde pittige groenten
  • Gemarineerde zalm met sojasaus en sesam
  • Gelakte zalm met sojasaus
  • Salade van eend op Vietnamese wijze
  • Kipkoekjes met citroengras en Thaise rijst
  • Gamba's met Chinese champignons en sesam
  • Gemarineerde gamba’s met kokosmelk
  • Vleesgrillade op Aziatische wijze
  • Eendenborst à l’orange met ketjapsaus
  • Nems met krab
  • Varkensvlees met pinda's
  • Knapperig varkensvlees met China mie
  • Noedels met garnalen en Chinese champignons
  • Pekingsoep
  • Bami goreng met rundvlees
  • Bami goreng met tofoe en kip
  • Knapperige kip in pikante saus
  • Bami goreng met garnalen in zoetzure saus en sweet chili
  • Thaise rijst met krab en koriander
  • Bami goreng met pittige kruiden
  • Omelet met Chinese champignons
  • Papillotten van vis met kokosmelk
  • Salade van ananas en garnalen
  • Papillotten van kip in de wok
  • Warme rundvleessalade
  • Rauwe vis op Tahitiaanse wijze
Hoofdgerecht | Makkelijk
Bereidingstijd : 10 min.
Kooktijd: 15 min.
Aantal personen: 4
ingrediënten
  • 300 g varkenshaasje
  • 200 ml Suzi Wan® kokosmelk
  • 2 sjalotten
  • 1 broccoli
  • 2 eetlepels currypoeder
  • 1 handvol rozijnen"
Weetje

Om het gerecht wat steviger te maken, kun je er rijst bij serveren.

Gebruikte Suzi Wan®-producten
  • Kokosmelk Suzi Wan®
Bereiding
  1. Snijd het vlees in dobbelsteentjes van 2 à 3 cm.
  2. Snijd de broccoli in kleine roosjes en snipper de sjalotten.
  3. Blancheer de broccoli 2 minuten in kokend water.
  4. Laat de sjalotten fruiten in een kookpan met wat olie en voeg er het varkensvlees en de broccoli aan toe. Laat 2 minuten bakken.
  5. Voeg de kokosmelk, de curry, de rozijnen en peper en zout toe. Dek de kookpan af, laat nog 10 minuten voortgaren op een lager vuurtje en roer af en toe om. Dien vervolgens op.
Recipe Vote Confirmation
Cookie Settings