Curry van zeeduivel met kokosmelk

Curry van zeeduivel met kokosmelk
Bewaar dit recept : 
RECEPTEN
  • Zeebaars met kokosroom
  • Bo-bun met rundvlees
  • Rundvlees met bamboescheuten en soja
  • Gesauteerde groenten met rundvlees en soja
  • Gesauteerd rundvlees met soja
  • Kip met noedels en sojascheuten in de wok
  • Visballetjes met sesam (dimsum)
  • Kipsatés met pindasaus
  • Kipsatés met soja en sesam
  • Kip met groenten in de wok
  • Nasi goreng met kabeljauw en cashewnoten
  • Frisse sojavermicelli met garnalen
  • Mihoen met rundvlees
  • Gekaramelliseerd kalfvlees met kokosmelk
  • Soe-oen met garnalen en kip
  • Curry met erwtjes en garnalen
  • Curry van zeeduivel met kokosmelk
  • Curry van varkensvlees met groenten en kokos
  • Curry van kip met kokosmelk
  • Lauwe noedelsalade met zalm en avocado
  • Varkenshaasje in Kantonese saus
  • Varkenshaasje in pikante saus
  • Salade van bamboescheuten en krab
  • Kipragout met look en sesamzaadjes
  • Gesauteerde pittige groenten
  • Gemarineerde zalm met sojasaus en sesam
  • Gelakte zalm met sojasaus
  • Salade van eend op Vietnamese wijze
  • Kipkoekjes met citroengras en Thaise rijst
  • Gamba's met Chinese champignons en sesam
  • Gemarineerde gamba’s met kokosmelk
  • Vleesgrillade op Aziatische wijze
  • Eendenborst à l’orange met ketjapsaus
  • Nems met krab
  • Varkensvlees met pinda's
  • Knapperig varkensvlees met China mie
  • Noedels met garnalen en Chinese champignons
  • Pekingsoep
  • Bami goreng met rundvlees
  • Bami goreng met tofoe en kip
  • Knapperige kip in pikante saus
  • Bami goreng met garnalen in zoetzure saus en sweet chili
  • Thaise rijst met krab en koriander
  • Bami goreng met pittige kruiden
  • Omelet met Chinese champignons
  • Papillotten van vis met kokosmelk
  • Salade van ananas en garnalen
  • Papillotten van kip in de wok
  • Warme rundvleessalade
  • Rauwe vis op Tahitiaanse wijze
Hoofdgerecht | Makkelijk
Bereidingstijd : 15 min.
Kooktijd: 20 min.
Aantal personen: 4
ingrediënten
  • 400 g (verse of diepgevroren) zeeduivel
  • 1 doos van 200 ml Suzi Wan® kokosmelk
  • 12 doormidden gesneden kerstomaatjes
  • 1 koffielepel gemberpoeder
  • 1 limoen
  • 2 eetlepels currypoeder
  • 3 eetlepels plantaardige olie
  • 3 eetlepels nuoc-mamsaus
  • 1 fijngesnipperde ui
  • 6 takjes koriander
  • 1 koffielepel suiker
Weetje
Je kunt de tomaten ook vervangen door courgettes.
Dit recept kan ook met kip.
Gebruikte Suzi Wan®-producten
  • Kokosmelk Suzi Wan®
Bereiding
  1. Snijd de zeeduivel in grote stukken.
  2. Verhit de olie in een wok of pan, fruit de uien, de gember en de curry en voeg vervolgens de stukken zeeduivel en tomaat toe.
  3. Laat 10 minuten sudderen en roer af en toe om.
  4. Voeg de kokosmelk toe, meng zorgvuldig en zet het vuur lager. Laat 10 minuten doorkoken.
  5. Voeg nuoc mam, suiker en limoen toe om op smaak te brengen.
  6. Werk af met de blaadjes koriander en dien onmiddellijk op met rijst.
Recipe Vote Confirmation
Cookie Settings