Eendenborst à l’orange met ketjapsaus

Eendenborst à l’orange met ketjapsaus
Bewaar dit recept : 
RECEPTEN
  • Recipe Image
    Zeebaars met kokosroom
  • Recipe Image
    Bo-bun met rundvlees
  • Recipe Image
    Rundvlees met bamboescheuten en soja
  • Recipe Image
    Gesauteerde groenten met rundvlees en soja
  • Recipe Image
    Gesauteerd rundvlees met soja
  • Recipe Image
    Kip met noedels en sojascheuten in de wok
  • Recipe Image
    Visballetjes met sesam (dimsum)
  • Recipe Image
    Kipsatés met pindasaus
  • Recipe Image
    Kipsatés met soja en sesam
  • Recipe Image
    Kip met groenten in de wok
  • Recipe Image
    Nasi goreng met kabeljauw en cashewnoten
  • Recipe Image
    Frisse sojavermicelli met garnalen
  • Recipe Image
    Mihoen met rundvlees
  • Recipe Image
    Gekaramelliseerd kalfvlees met kokosmelk
  • Recipe Image
    Soe-oen met garnalen en kip
  • Recipe Image
    Curry met erwtjes en garnalen
  • Recipe Image
    Curry van zeeduivel met kokosmelk
  • Recipe Image
    Curry van varkensvlees met groenten en kokos
  • Recipe Image
    Curry van kip met kokosmelk
  • Recipe Image
    Lauwe noedelsalade met zalm en avocado
  • Recipe Image
    Varkenshaasje in Kantonese saus
  • Recipe Image
    Varkenshaasje in pikante saus
  • Recipe Image
    Salade van bamboescheuten en krab
  • Recipe Image
    Kipragout met look en sesamzaadjes
  • Recipe Image
    Gesauteerde pittige groenten
  • Recipe Image
    Gemarineerde zalm met sojasaus en sesam
  • Recipe Image
    Gelakte zalm met sojasaus
  • Recipe Image
    Salade van eend op Vietnamese wijze
  • Recipe Image
    Kipkoekjes met citroengras en Thaise rijst
  • Recipe Image
    Gamba's met Chinese champignons en sesam
  • Recipe Image
    Gemarineerde gamba’s met kokosmelk
  • Recipe Image
    Vleesgrillade op Aziatische wijze
  • Recipe Image
    Eendenborst à l’orange met ketjapsaus
  • Recipe Image
    Nems met krab
  • Recipe Image
    Varkensvlees met pinda's
  • Recipe Image
    Knapperig varkensvlees met China mie
  • Recipe Image
    Noedels met garnalen en Chinese champignons
  • Recipe Image
    Pekingsoep
  • Recipe Image
    Bami goreng met rundvlees
  • Recipe Image
    Bami goreng met tofoe en kip
  • Recipe Image
    Knapperige kip in pikante saus
  • Recipe Image
    Bami goreng met garnalen in zoetzure saus en sweet chili
  • Recipe Image
    Thaise rijst met krab en koriander
  • Recipe Image
    Bami goreng met pittige kruiden
  • Recipe Image
    Omelet met Chinese champignons
  • Recipe Image
    Papillotten van vis met kokosmelk
  • Recipe Image
    Salade van ananas en garnalen
  • Recipe Image
    Papillotten van kip in de wok
  • Recipe Image
    Warme rundvleessalade
  • Recipe Image
    Rauwe vis op Tahitiaanse wijze
Hoofdgerecht | Gemiddeld
Recipe Image
Recipe Image
Bereidingstijd : 20 min.
temp Image
Kooktijd: 5 min.
Persons Image
Aantal personen: 4
ingrediënten
  • 3 eendenborsten
  • 40 cl sinaasappelsap
  • 1 onbehandelde sinaasappel
  • 2 uien
  • 4 eetlepels Suzi Wan® ketjapsaus
Hint Image
Weetje
Je kunt de eend ook vervangen door varkenshaasje en stukjes sinaasappelschil toevoegen tijdens het bakken.
Gebruikte Suzi Wan®-producten
  • Product Image
    Ketjap saus Suzi Wan®
Bereiding
  1. Ontvet de eendenborsten en snijd ze in plakjes.
  2. Doe de plakjes eend met het sinaasappelsap en de ketjapsaus in een diepe schotel, dek de schotel af met vershoudfolie en bewaar de schotel 20 minuten op een koele plek.
  3. Snijd de sinaasappel in rondjes of kwartjes en snipper de ui.
  4. Laat het vlees uitlekken en bewaar de helft van de marinade. Bak het vlees 2 minuten op een hoog vuur. Bewaar de eend in een met aluminiumfolie afgedekte schotel.
  5. Laat de uien fruiten in wat olie, voeg er de stukjes sinaasappel en de overige marinade aan toe. Laat 1 of 2 minuten sudderen op een hoog vuur en dien samen met de eend op.
  6. Serveer hierbij Chinese noedels.
Recipe Vote Confirmation
Cookie Settings