Gelakte zalm met sojasaus

Gelakte zalm met sojasaus
Bewaar dit recept : 
RECEPTEN
  • Zeebaars met kokosroom
  • Bo-bun met rundvlees
  • Rundvlees met bamboescheuten en soja
  • Gesauteerde groenten met rundvlees en soja
  • Gesauteerd rundvlees met soja
  • Kip met noedels en sojascheuten in de wok
  • Visballetjes met sesam (dimsum)
  • Kipsatés met pindasaus
  • Kipsatés met soja en sesam
  • Kip met groenten in de wok
  • Nasi goreng met kabeljauw en cashewnoten
  • Frisse sojavermicelli met garnalen
  • Mihoen met rundvlees
  • Gekaramelliseerd kalfvlees met kokosmelk
  • Soe-oen met garnalen en kip
  • Curry met erwtjes en garnalen
  • Curry van zeeduivel met kokosmelk
  • Curry van varkensvlees met groenten en kokos
  • Curry van kip met kokosmelk
  • Lauwe noedelsalade met zalm en avocado
  • Varkenshaasje in Kantonese saus
  • Varkenshaasje in pikante saus
  • Salade van bamboescheuten en krab
  • Kipragout met look en sesamzaadjes
  • Gesauteerde pittige groenten
  • Gemarineerde zalm met sojasaus en sesam
  • Gelakte zalm met sojasaus
  • Salade van eend op Vietnamese wijze
  • Kipkoekjes met citroengras en Thaise rijst
  • Gamba's met Chinese champignons en sesam
  • Gemarineerde gamba’s met kokosmelk
  • Vleesgrillade op Aziatische wijze
  • Eendenborst à l’orange met ketjapsaus
  • Nems met krab
  • Varkensvlees met pinda's
  • Knapperig varkensvlees met China mie
  • Noedels met garnalen en Chinese champignons
  • Pekingsoep
  • Bami goreng met rundvlees
  • Bami goreng met tofoe en kip
  • Knapperige kip in pikante saus
  • Bami goreng met garnalen in zoetzure saus en sweet chili
  • Thaise rijst met krab en koriander
  • Bami goreng met pittige kruiden
  • Omelet met Chinese champignons
  • Papillotten van vis met kokosmelk
  • Salade van ananas en garnalen
  • Papillotten van kip in de wok
  • Warme rundvleessalade
  • Rauwe vis op Tahitiaanse wijze
Hoofdgerecht | Makkelijk
Bereidingstijd : 15 min.
Kooktijd: 30 min.
Aantal personen: 4
ingrediënten
  • 4 moten zalm
  • 240 g Suzi Wan® vermicelli (mungoboon)
  • 5 eetlepels honing
  • 3 eetlepels Suzi Wan® sojasaus
  • 1 stuk gember
  • 1 koffielepel Suzi Wan® sambal oelek
Weetje

Om je rijstvermicelli goed te schikken kun je een vork gebruiken, de vermicelli oprollen en ze als een bal opdienen.

Gebruikte Suzi Wan®-producten
  • Vermicelli (mungoboon) Suzi Wan®
  • Sojasaus Suzi Wan®
  • Sambal Oelek Suzi Wan®
Bereiding
  1. Verwarm de oven voor in grillstand op stand 6 / 180°C.
  2. Pel de gember en hak hem fijn. Breng in een kookpot de honing, de sojasaus, 5 eetlepels water, de fijngehakte gember en de sambal oelek aan de kook. Laat het mengsel voor de helft indikken.
  3. Kook de vermicelli (mungoboon) volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Schik de zalmfilets op een bakplaat met bakpapier. Laat ze gedurende 15 minuten bakken en zorg dat ze om de 2 minuten extra saus krijgen.
  5. Schik de zalmfilets op de rijstvermicelli.
Recipe Vote Confirmation
Cookie Settings