Gesauteerd rundvlees met soja

Gesauteerd rundvlees met soja
Bewaar dit recept : 
RECEPTEN
  • Zeebaars met kokosroom
  • Bo-bun met rundvlees
  • Rundvlees met bamboescheuten en soja
  • Gesauteerde groenten met rundvlees en soja
  • Gesauteerd rundvlees met soja
  • Kip met noedels en sojascheuten in de wok
  • Visballetjes met sesam (dimsum)
  • Kipsatés met pindasaus
  • Kipsatés met soja en sesam
  • Kip met groenten in de wok
  • Nasi goreng met kabeljauw en cashewnoten
  • Frisse sojavermicelli met garnalen
  • Mihoen met rundvlees
  • Gekaramelliseerd kalfvlees met kokosmelk
  • Soe-oen met garnalen en kip
  • Curry met erwtjes en garnalen
  • Curry van zeeduivel met kokosmelk
  • Curry van varkensvlees met groenten en kokos
  • Curry van kip met kokosmelk
  • Lauwe noedelsalade met zalm en avocado
  • Varkenshaasje in Kantonese saus
  • Varkenshaasje in pikante saus
  • Salade van bamboescheuten en krab
  • Kipragout met look en sesamzaadjes
  • Gesauteerde pittige groenten
  • Gemarineerde zalm met sojasaus en sesam
  • Gelakte zalm met sojasaus
  • Salade van eend op Vietnamese wijze
  • Kipkoekjes met citroengras en Thaise rijst
  • Gamba's met Chinese champignons en sesam
  • Gemarineerde gamba’s met kokosmelk
  • Vleesgrillade op Aziatische wijze
  • Eendenborst à l’orange met ketjapsaus
  • Nems met krab
  • Varkensvlees met pinda's
  • Knapperig varkensvlees met China mie
  • Noedels met garnalen en Chinese champignons
  • Pekingsoep
  • Bami goreng met rundvlees
  • Bami goreng met tofoe en kip
  • Knapperige kip in pikante saus
  • Bami goreng met garnalen in zoetzure saus en sweet chili
  • Thaise rijst met krab en koriander
  • Bami goreng met pittige kruiden
  • Omelet met Chinese champignons
  • Papillotten van vis met kokosmelk
  • Salade van ananas en garnalen
  • Papillotten van kip in de wok
  • Warme rundvleessalade
  • Rauwe vis op Tahitiaanse wijze
Hoofdgerecht | Makkelijk
Bereidingstijd : 15 min.
Kooktijd: 15 min.
Aantal personen: 4
ingrediënten
  • 3 lendesteaks
  • 3 fijngesnipperde sjalotten
  • ½ gesnipperde rode paprika
  • 1 pot Suzi Wan® mungoboonscheuten
  • 3 eetlepels Suzi Wan® sojasaus
  • 3 eetlepels nuoc-mamsaus
  • 6 sprietjes bieslook
  • 2 eetlepels plantaardige olie
  • sambal oelek Suzi Wan® (volgens smaak)
Weetje
Dit recept kan ook met reepjes spek of kip. Je kunt ook ¾ koffielepel sambal oelek toevoegen voor een wat pittiger smaak.
Gebruikte Suzi Wan®-producten
  • Sojasaus Suzi Wan®
  • Mungoboonscheuten Suzi Wan®
Bereiding
  1. Laat de mungoboonscheuten uitlekken en spoel ze met water.
  2. Snijd het vlees in fijne reepjes.
  3. Verwarm de olie in een wok of pan en laat de sjalotten fruiten.
  4. Voeg het vlees toen, laat 3 minuten sudderen en voeg vervolgens de paprika's en de mungoboonscheuten toe.
  5. Overgieten met nuoc mam en sojasaus, goed mengen en 5 minuten laten doorkoken.
  6. Versier met de fijngehakte bieslook en dien onmiddellijk op met witte rijst.
Recipe Vote Confirmation
Cookie Settings