Gesauteerde pittige groenten

Gesauteerde pittige groenten
Bewaar dit recept : 
RECEPTEN
  • Zeebaars met kokosroom
  • Bo-bun met rundvlees
  • Rundvlees met bamboescheuten en soja
  • Gesauteerde groenten met rundvlees en soja
  • Gesauteerd rundvlees met soja
  • Kip met noedels en sojascheuten in de wok
  • Visballetjes met sesam (dimsum)
  • Kipsatés met pindasaus
  • Kipsatés met soja en sesam
  • Kip met groenten in de wok
  • Nasi goreng met kabeljauw en cashewnoten
  • Frisse sojavermicelli met garnalen
  • Mihoen met rundvlees
  • Gekaramelliseerd kalfvlees met kokosmelk
  • Soe-oen met garnalen en kip
  • Curry met erwtjes en garnalen
  • Curry van zeeduivel met kokosmelk
  • Curry van varkensvlees met groenten en kokos
  • Curry van kip met kokosmelk
  • Lauwe noedelsalade met zalm en avocado
  • Varkenshaasje in Kantonese saus
  • Varkenshaasje in pikante saus
  • Salade van bamboescheuten en krab
  • Kipragout met look en sesamzaadjes
  • Gesauteerde pittige groenten
  • Gemarineerde zalm met sojasaus en sesam
  • Gelakte zalm met sojasaus
  • Salade van eend op Vietnamese wijze
  • Kipkoekjes met citroengras en Thaise rijst
  • Gamba's met Chinese champignons en sesam
  • Gemarineerde gamba’s met kokosmelk
  • Vleesgrillade op Aziatische wijze
  • Eendenborst à l’orange met ketjapsaus
  • Nems met krab
  • Varkensvlees met pinda's
  • Knapperig varkensvlees met China mie
  • Noedels met garnalen en Chinese champignons
  • Pekingsoep
  • Bami goreng met rundvlees
  • Bami goreng met tofoe en kip
  • Knapperige kip in pikante saus
  • Bami goreng met garnalen in zoetzure saus en sweet chili
  • Thaise rijst met krab en koriander
  • Bami goreng met pittige kruiden
  • Omelet met Chinese champignons
  • Papillotten van vis met kokosmelk
  • Salade van ananas en garnalen
  • Papillotten van kip in de wok
  • Warme rundvleessalade
  • Rauwe vis op Tahitiaanse wijze
Hoofdgerecht | Makkelijk
Bereidingstijd : 5 min.
Kooktijd: 8 min.
Aantal personen: 4
ingrediënten
  • 1 pot Suzi Wan® chop-sueygroenten voor warme bereidingen
  • 1 pot Suzi Wan® mungoboonscheuten
  • 1 blik Suzi Wan® bamboescheuten
  • 2 eetlepels nuoc-mamsaus
  • 1 eetlepel Suzi Wan®sojasaus
  • ½ koffielepel Suzi Wan® sambal oelek
  • 1 stukje verse gember van 2 cm
  • 2 teentjes knoflook
  • 4 eetlepels olie
Gebruikte Suzi Wan®-producten
  • Sojasaus Suzi Wan®
  • Sambal Oelek Suzi Wan®
  • Chop-Sueygrontenmengeling Suzi Wan®
  • Mungoboonscheuten Suzi Wan®
  • Bamboespruiten Suzi Wan®
Bereiding
  1. Schil de gember en de look en plet ze.
  2. Laat de groenten uitlekken.
  3. Verhit de olie in een wok of sauteerpan en laat de chop-sueygroenten, de bamboescheuten, de look en de gember gedurende 3 minuten stoven. Blijf intussen steeds omroeren.
  4. Voeg de sojasaus en de nuoc mam toe en laat 2 minuten sudderen op een laag vuurtje.
  5. Neem de pan van het vuur, voeg de mungoboonscheuten en de sambal oelek toe en meng zorgvuldig. Dek de pan af en laat 3 minuten doorkoken.
  6. Goed warm opdienen zonder meer of met rijst of gesauteerd vlees.
Recipe Vote Confirmation
Cookie Settings