Gesauteerde pittige groenten

Gesauteerde pittige groenten
Bewaar dit recept : 
RECEPTEN
  • Recipe Image
    Zeebaars met kokosroom
  • Recipe Image
    Bo-bun met rundvlees
  • Recipe Image
    Rundvlees met bamboescheuten en soja
  • Recipe Image
    Gesauteerde groenten met rundvlees en soja
  • Recipe Image
    Gesauteerd rundvlees met soja
  • Recipe Image
    Kip met noedels en sojascheuten in de wok
  • Recipe Image
    Visballetjes met sesam (dimsum)
  • Recipe Image
    Kipsatés met pindasaus
  • Recipe Image
    Kipsatés met soja en sesam
  • Recipe Image
    Kip met groenten in de wok
  • Recipe Image
    Nasi goreng met kabeljauw en cashewnoten
  • Recipe Image
    Frisse sojavermicelli met garnalen
  • Recipe Image
    Mihoen met rundvlees
  • Recipe Image
    Gekaramelliseerd kalfvlees met kokosmelk
  • Recipe Image
    Soe-oen met garnalen en kip
  • Recipe Image
    Curry met erwtjes en garnalen
  • Recipe Image
    Curry van zeeduivel met kokosmelk
  • Recipe Image
    Curry van varkensvlees met groenten en kokos
  • Recipe Image
    Curry van kip met kokosmelk
  • Recipe Image
    Lauwe noedelsalade met zalm en avocado
  • Recipe Image
    Varkenshaasje in Kantonese saus
  • Recipe Image
    Varkenshaasje in pikante saus
  • Recipe Image
    Salade van bamboescheuten en krab
  • Recipe Image
    Kipragout met look en sesamzaadjes
  • Recipe Image
    Gesauteerde pittige groenten
  • Recipe Image
    Gemarineerde zalm met sojasaus en sesam
  • Recipe Image
    Gelakte zalm met sojasaus
  • Recipe Image
    Salade van eend op Vietnamese wijze
  • Recipe Image
    Kipkoekjes met citroengras en Thaise rijst
  • Recipe Image
    Gamba's met Chinese champignons en sesam
  • Recipe Image
    Gemarineerde gamba’s met kokosmelk
  • Recipe Image
    Vleesgrillade op Aziatische wijze
  • Recipe Image
    Eendenborst à l’orange met ketjapsaus
  • Recipe Image
    Nems met krab
  • Recipe Image
    Varkensvlees met pinda's
  • Recipe Image
    Knapperig varkensvlees met China mie
  • Recipe Image
    Noedels met garnalen en Chinese champignons
  • Recipe Image
    Pekingsoep
  • Recipe Image
    Bami goreng met rundvlees
  • Recipe Image
    Bami goreng met tofoe en kip
  • Recipe Image
    Knapperige kip in pikante saus
  • Recipe Image
    Bami goreng met garnalen in zoetzure saus en sweet chili
  • Recipe Image
    Thaise rijst met krab en koriander
  • Recipe Image
    Bami goreng met pittige kruiden
  • Recipe Image
    Omelet met Chinese champignons
  • Recipe Image
    Papillotten van vis met kokosmelk
  • Recipe Image
    Salade van ananas en garnalen
  • Recipe Image
    Papillotten van kip in de wok
  • Recipe Image
    Warme rundvleessalade
  • Recipe Image
    Rauwe vis op Tahitiaanse wijze
Hoofdgerecht | Makkelijk
Recipe Image
Recipe Image
Bereidingstijd : 5 min.
temp Image
Kooktijd: 8 min.
Persons Image
Aantal personen: 4
ingrediënten
  • 1 pot Suzi Wan® chop-sueygroenten voor warme bereidingen
  • 1 pot Suzi Wan® mungoboonscheuten
  • 1 blik Suzi Wan® bamboescheuten
  • 2 eetlepels nuoc-mamsaus
  • 1 eetlepel Suzi Wan®sojasaus
  • ½ koffielepel Suzi Wan® sambal oelek
  • 1 stukje verse gember van 2 cm
  • 2 teentjes knoflook
  • 4 eetlepels olie
Gebruikte Suzi Wan®-producten
  • Product Image
    Sojasaus Suzi Wan®
  • Product Image
    Sambal Oelek Suzi Wan®
  • Product Image
    Chop-Sueygrontenmengeling Suzi Wan®
  • Product Image
    Mungoboonscheuten Suzi Wan®
  • Product Image
    Bamboespruiten Suzi Wan®
Bereiding
  1. Schil de gember en de look en plet ze.
  2. Laat de groenten uitlekken.
  3. Verhit de olie in een wok of sauteerpan en laat de chop-sueygroenten, de bamboescheuten, de look en de gember gedurende 3 minuten stoven. Blijf intussen steeds omroeren.
  4. Voeg de sojasaus en de nuoc mam toe en laat 2 minuten sudderen op een laag vuurtje.
  5. Neem de pan van het vuur, voeg de mungoboonscheuten en de sambal oelek toe en meng zorgvuldig. Dek de pan af en laat 3 minuten doorkoken.
  6. Goed warm opdienen zonder meer of met rijst of gesauteerd vlees.
Recipe Vote Confirmation
Cookie Settings