Kip met noedels en sojascheuten in de wok

Kip met noedels en sojascheuten in de wok
Bewaar dit recept : 
RECEPTEN
  • Zeebaars met kokosroom
  • Bo-bun met rundvlees
  • Rundvlees met bamboescheuten en soja
  • Gesauteerde groenten met rundvlees en soja
  • Gesauteerd rundvlees met soja
  • Kip met noedels en sojascheuten in de wok
  • Visballetjes met sesam (dimsum)
  • Kipsatés met pindasaus
  • Kipsatés met soja en sesam
  • Kip met groenten in de wok
  • Nasi goreng met kabeljauw en cashewnoten
  • Frisse sojavermicelli met garnalen
  • Mihoen met rundvlees
  • Gekaramelliseerd kalfvlees met kokosmelk
  • Soe-oen met garnalen en kip
  • Curry met erwtjes en garnalen
  • Curry van zeeduivel met kokosmelk
  • Curry van varkensvlees met groenten en kokos
  • Curry van kip met kokosmelk
  • Lauwe noedelsalade met zalm en avocado
  • Varkenshaasje in Kantonese saus
  • Varkenshaasje in pikante saus
  • Salade van bamboescheuten en krab
  • Kipragout met look en sesamzaadjes
  • Gesauteerde pittige groenten
  • Gemarineerde zalm met sojasaus en sesam
  • Gelakte zalm met sojasaus
  • Salade van eend op Vietnamese wijze
  • Kipkoekjes met citroengras en Thaise rijst
  • Gamba's met Chinese champignons en sesam
  • Gemarineerde gamba’s met kokosmelk
  • Vleesgrillade op Aziatische wijze
  • Eendenborst à l’orange met ketjapsaus
  • Nems met krab
  • Varkensvlees met pinda's
  • Knapperig varkensvlees met China mie
  • Noedels met garnalen en Chinese champignons
  • Pekingsoep
  • Bami goreng met rundvlees
  • Bami goreng met tofoe en kip
  • Knapperige kip in pikante saus
  • Bami goreng met garnalen in zoetzure saus en sweet chili
  • Thaise rijst met krab en koriander
  • Bami goreng met pittige kruiden
  • Omelet met Chinese champignons
  • Papillotten van vis met kokosmelk
  • Salade van ananas en garnalen
  • Papillotten van kip in de wok
  • Warme rundvleessalade
  • Rauwe vis op Tahitiaanse wijze
Hoofdgerecht | Makkelijk
Bereidingstijd : 15 min.
Kooktijd: 15 min.
Aantal personen: 4
ingrediënten
  • 1 pak eiernoedels
  • 1 pot Suzi Wan® mungoboonscheuten
  • 4 kipfilets
  • 1 wortel
  • 1 gesnipperde ui
  • 2 eetlepels Suzi Wan® sojasaus
  • 3 eetlepels nuoc-mamsaus
  • 2 eetlepels plantaardige olie
  • 6 takjes bladpeterselie
  • peper
Weetje
Om tijd te winnen kun je ook diepgevroren groentejulienne gebruiken.
Gebruikte Suzi Wan®-producten
  • Mungoboonscheuten Suzi Wan®
  • Sojasaus Suzi Wan®
Bereiding
  1. Snijd de kipfilets in reepjes.
  2. Laat de mungoboonscheuten uitlekken en spoel ze met water.
  3. Schil de wortel en snijd hem in fijne stukjes.
  4. Kook de noedels volgens de gebruiksaanwijzing.
  5. Verhit de olie in een wok of een pan, laat de stukjes kip en de ui gedurende 5 minuten bakken en blijf intussen omroeren.
  6. Voeg de wortelen, de mungoboonscheuten, de nuoc mam, de sojasaus en de peper toe, meng zorgvuldig, dek vervolgens af en laat gedurende 10 minuten stoven op een zacht vuurtje.
  7. Laat de noedels uitlekken, voeg ze toe aan de bereiding en dien onmiddellijk op met platte peterselie.
Recipe Vote Confirmation
Cookie Settings