Kipsatés met soja en sesam

Kipsatés met soja en sesam
Bewaar dit recept : 
RECEPTEN
  • Zeebaars met kokosroom
  • Bo-bun met rundvlees
  • Rundvlees met bamboescheuten en soja
  • Gesauteerde groenten met rundvlees en soja
  • Gesauteerd rundvlees met soja
  • Kip met noedels en sojascheuten in de wok
  • Visballetjes met sesam (dimsum)
  • Kipsatés met pindasaus
  • Kipsatés met soja en sesam
  • Kip met groenten in de wok
  • Nasi goreng met kabeljauw en cashewnoten
  • Frisse sojavermicelli met garnalen
  • Mihoen met rundvlees
  • Gekaramelliseerd kalfvlees met kokosmelk
  • Soe-oen met garnalen en kip
  • Curry met erwtjes en garnalen
  • Curry van zeeduivel met kokosmelk
  • Curry van varkensvlees met groenten en kokos
  • Curry van kip met kokosmelk
  • Lauwe noedelsalade met zalm en avocado
  • Varkenshaasje in Kantonese saus
  • Varkenshaasje in pikante saus
  • Salade van bamboescheuten en krab
  • Kipragout met look en sesamzaadjes
  • Gesauteerde pittige groenten
  • Gemarineerde zalm met sojasaus en sesam
  • Gelakte zalm met sojasaus
  • Salade van eend op Vietnamese wijze
  • Kipkoekjes met citroengras en Thaise rijst
  • Gamba's met Chinese champignons en sesam
  • Gemarineerde gamba’s met kokosmelk
  • Vleesgrillade op Aziatische wijze
  • Eendenborst à l’orange met ketjapsaus
  • Nems met krab
  • Varkensvlees met pinda's
  • Knapperig varkensvlees met China mie
  • Noedels met garnalen en Chinese champignons
  • Pekingsoep
  • Bami goreng met rundvlees
  • Bami goreng met tofoe en kip
  • Knapperige kip in pikante saus
  • Bami goreng met garnalen in zoetzure saus en sweet chili
  • Thaise rijst met krab en koriander
  • Bami goreng met pittige kruiden
  • Omelet met Chinese champignons
  • Papillotten van vis met kokosmelk
  • Salade van ananas en garnalen
  • Papillotten van kip in de wok
  • Warme rundvleessalade
  • Rauwe vis op Tahitiaanse wijze
Hoofdgerecht | Makkelijk
Bereidingstijd : 10 min.
Kooktijd: 8 min.
Aantal personen: 4
ingrediënten
  • 4 kipfilets
  • 5 eetlepels Suzi Wan® ketjapsaus
  • 2 eetlepels nuoc-mamsaus
  • 2 eetlepels sesamzaadjes
  • peper
  • enkele sprietjes bieslook
Weetje
Dit recept kan ook met varkenshaasje of met gamba's.
Gebruikte Suzi Wan®-producten
  • Ketjap saus Suzi Wan®
Bereiding
  1. Snijd het kippenwit aan stukken. Voeg peper toe en steek de stukken op houten prikkers.
  2. Giet de ketjapsaus en de nuoc mam in een kleine kookpot en verwarm ze op een zacht vuurtje tot de saus indikt. Warm bewaren.
  3. Laat de satés 3 minuten langs beide kanten bakken op een grill of barbecue.
  4. Laat de sesamzaadjes gedurende 1 minuut goudbruin kleuren in een pan met antiaanbaklaag op een middelhoog vuurtje, zonder toevoeging van vetstof.
  5. Schik de satés op borden, giet de saus erover en besprenkel met de sesamzaadjes.
  6. Dien onmiddellijk op met witte rijst, afgewerkt met stukjes bieslook.
Recipe Vote Confirmation
Cookie Settings