Knapperig varkensvlees met China mie

Knapperig varkensvlees met China mie
Bewaar dit recept : 
RECEPTEN
  • Zeebaars met kokosroom
  • Bo-bun met rundvlees
  • Rundvlees met bamboescheuten en soja
  • Gesauteerde groenten met rundvlees en soja
  • Gesauteerd rundvlees met soja
  • Kip met noedels en sojascheuten in de wok
  • Visballetjes met sesam (dimsum)
  • Kipsatés met pindasaus
  • Kipsatés met soja en sesam
  • Kip met groenten in de wok
  • Nasi goreng met kabeljauw en cashewnoten
  • Frisse sojavermicelli met garnalen
  • Mihoen met rundvlees
  • Gekaramelliseerd kalfvlees met kokosmelk
  • Soe-oen met garnalen en kip
  • Curry met erwtjes en garnalen
  • Curry van zeeduivel met kokosmelk
  • Curry van varkensvlees met groenten en kokos
  • Curry van kip met kokosmelk
  • Lauwe noedelsalade met zalm en avocado
  • Varkenshaasje in Kantonese saus
  • Varkenshaasje in pikante saus
  • Salade van bamboescheuten en krab
  • Kipragout met look en sesamzaadjes
  • Gesauteerde pittige groenten
  • Gemarineerde zalm met sojasaus en sesam
  • Gelakte zalm met sojasaus
  • Salade van eend op Vietnamese wijze
  • Kipkoekjes met citroengras en Thaise rijst
  • Gamba's met Chinese champignons en sesam
  • Gemarineerde gamba’s met kokosmelk
  • Vleesgrillade op Aziatische wijze
  • Eendenborst à l’orange met ketjapsaus
  • Nems met krab
  • Varkensvlees met pinda's
  • Knapperig varkensvlees met China mie
  • Noedels met garnalen en Chinese champignons
  • Pekingsoep
  • Bami goreng met rundvlees
  • Bami goreng met tofoe en kip
  • Knapperige kip in pikante saus
  • Bami goreng met garnalen in zoetzure saus en sweet chili
  • Thaise rijst met krab en koriander
  • Bami goreng met pittige kruiden
  • Omelet met Chinese champignons
  • Papillotten van vis met kokosmelk
  • Salade van ananas en garnalen
  • Papillotten van kip in de wok
  • Warme rundvleessalade
  • Rauwe vis op Tahitiaanse wijze
Hoofdgerecht | Makkelijk
Bereidingstijd : 5 min.
Kooktijd: 40 min.
Aantal personen: 4
ingrediënten
  • 800 g varkensborst
  • 1 pak eiernoedels
  • 1 pot Suzi Wan® groentemix voor salades op Vietnamese wijze
  • 1 stukje verse gember
  • 1 teentje knoflook
  • 1 bosje bieslook
  • 1 eetlepel arachideolie
  • 2 eetlepels nuoc-mamsaus
  • peper
Weetje
Dit gerecht kan ook met varkensribbetjes.
Gebruikte Suzi Wan®-producten
  • Vietnamese groentenmengeling Suzi Wan®
Bereiding
  1. Laat het varkensvlees 40 minuten braden in de oven en draai het vlees geregeld om.
  2. Bereid de noedels volgens de gebruiksaanwijzing.
  3. Schil de gember en snijd hem tot fijne reepjes.
  4. Schil en snipper de look.
  5. Bak de groenten lichtjes in een wok of een pan en voeg er de look, de gember en de noedels aan toe. Laat 5 minuten garen.
  6. Voeg de nuoc mam en de bieslook toe.
  7. Snijd het varkensvlees in dobbelsteentjes en voeg ze toe aan de bereiding.
  8. Dien goed warm op.
Recipe Vote Confirmation
Cookie Settings