Knapperige kip in pikante saus

Knapperige kip in pikante saus
Bewaar dit recept : 
RECEPTEN
  • Zeebaars met kokosroom
  • Bo-bun met rundvlees
  • Rundvlees met bamboescheuten en soja
  • Gesauteerde groenten met rundvlees en soja
  • Gesauteerd rundvlees met soja
  • Kip met noedels en sojascheuten in de wok
  • Visballetjes met sesam (dimsum)
  • Kipsatés met pindasaus
  • Kipsatés met soja en sesam
  • Kip met groenten in de wok
  • Nasi goreng met kabeljauw en cashewnoten
  • Frisse sojavermicelli met garnalen
  • Mihoen met rundvlees
  • Gekaramelliseerd kalfvlees met kokosmelk
  • Soe-oen met garnalen en kip
  • Curry met erwtjes en garnalen
  • Curry van zeeduivel met kokosmelk
  • Curry van varkensvlees met groenten en kokos
  • Curry van kip met kokosmelk
  • Lauwe noedelsalade met zalm en avocado
  • Varkenshaasje in Kantonese saus
  • Varkenshaasje in pikante saus
  • Salade van bamboescheuten en krab
  • Kipragout met look en sesamzaadjes
  • Gesauteerde pittige groenten
  • Gemarineerde zalm met sojasaus en sesam
  • Gelakte zalm met sojasaus
  • Salade van eend op Vietnamese wijze
  • Kipkoekjes met citroengras en Thaise rijst
  • Gamba's met Chinese champignons en sesam
  • Gemarineerde gamba’s met kokosmelk
  • Vleesgrillade op Aziatische wijze
  • Eendenborst à l’orange met ketjapsaus
  • Nems met krab
  • Varkensvlees met pinda's
  • Knapperig varkensvlees met China mie
  • Noedels met garnalen en Chinese champignons
  • Pekingsoep
  • Bami goreng met rundvlees
  • Bami goreng met tofoe en kip
  • Knapperige kip in pikante saus
  • Bami goreng met garnalen in zoetzure saus en sweet chili
  • Thaise rijst met krab en koriander
  • Bami goreng met pittige kruiden
  • Omelet met Chinese champignons
  • Papillotten van vis met kokosmelk
  • Salade van ananas en garnalen
  • Papillotten van kip in de wok
  • Warme rundvleessalade
  • Rauwe vis op Tahitiaanse wijze
Hoofdgerecht | Gemiddeld
Bereidingstijd : 20 min.
Kooktijd: 10 min.
Aantal personen: 4
ingrediënten
  • 500 g kippengehakt
  • 1 pot Suzi Wan® pikante saus voor warme bereidingen
  • 1 teentje knoflook
  • 150 g Suzi Wan® rijstvermicelli
  • 1 bosje koriander
  • 1 stukje gember
  • 1 ui
  • 2 eierdooiers
  • 2 eetlepels nuoc-mamsaus
  • ½ liter frituurolie
Gebruikte Suzi Wan®-producten
  • Pikante saus Suzi Wan®
  • Rijst Vermicelli Suzi Wan®
Bereiding
  1. Schil en plet de look met een lookpers, schil en snipper de ui en hak de blaadjes van 8 takjes koriander fijn. Rasp de gember.
  2. Meng in een kommetje de kip, de look, de ui, de koriander, de nuoc mam, de eierdooiers en de gember.
  3. Breek de vermicelli in stukjes en doe ze in een diep bord.
  4. Maak balletjes van het mengsel en rol ze door de vermicelli. Laat ze vervolgens in de olie bakken in een wok of een frituurpan tot wanneer ze knapperig goudbruin zijn.
  5. Verwarm de saus op een zacht vuurtje, au bain-marie of in de microgolfoven.
  6. Dien lekker warm op met de saus ernaast en met wat in reepjes gesneden knapperige rauwe groenten, zoals komkommer of wortel.
Recipe Vote Confirmation
Cookie Settings