Nasi goreng met kabeljauw en cashewnoten

Nasi goreng met kabeljauw en cashewnoten
Bewaar dit recept : 
RECEPTEN
  • Zeebaars met kokosroom
  • Bo-bun met rundvlees
  • Rundvlees met bamboescheuten en soja
  • Gesauteerde groenten met rundvlees en soja
  • Gesauteerd rundvlees met soja
  • Kip met noedels en sojascheuten in de wok
  • Visballetjes met sesam (dimsum)
  • Kipsatés met pindasaus
  • Kipsatés met soja en sesam
  • Kip met groenten in de wok
  • Nasi goreng met kabeljauw en cashewnoten
  • Frisse sojavermicelli met garnalen
  • Mihoen met rundvlees
  • Gekaramelliseerd kalfvlees met kokosmelk
  • Soe-oen met garnalen en kip
  • Curry met erwtjes en garnalen
  • Curry van zeeduivel met kokosmelk
  • Curry van varkensvlees met groenten en kokos
  • Curry van kip met kokosmelk
  • Lauwe noedelsalade met zalm en avocado
  • Varkenshaasje in Kantonese saus
  • Varkenshaasje in pikante saus
  • Salade van bamboescheuten en krab
  • Kipragout met look en sesamzaadjes
  • Gesauteerde pittige groenten
  • Gemarineerde zalm met sojasaus en sesam
  • Gelakte zalm met sojasaus
  • Salade van eend op Vietnamese wijze
  • Kipkoekjes met citroengras en Thaise rijst
  • Gamba's met Chinese champignons en sesam
  • Gemarineerde gamba’s met kokosmelk
  • Vleesgrillade op Aziatische wijze
  • Eendenborst à l’orange met ketjapsaus
  • Nems met krab
  • Varkensvlees met pinda's
  • Knapperig varkensvlees met China mie
  • Noedels met garnalen en Chinese champignons
  • Pekingsoep
  • Bami goreng met rundvlees
  • Bami goreng met tofoe en kip
  • Knapperige kip in pikante saus
  • Bami goreng met garnalen in zoetzure saus en sweet chili
  • Thaise rijst met krab en koriander
  • Bami goreng met pittige kruiden
  • Omelet met Chinese champignons
  • Papillotten van vis met kokosmelk
  • Salade van ananas en garnalen
  • Papillotten van kip in de wok
  • Warme rundvleessalade
  • Rauwe vis op Tahitiaanse wijze
Hoofdgerecht | Gemiddeld
Bereidingstijd : 15 min.
Kooktijd: 20 min.
Aantal personen: 4
ingrediënten
Gebruikte Suzi Wan®-producten
  • Kokosmelk Suzi Wan®
  • Sambal Oelek Suzi Wan®
Bereiding
  1. Open de kardemompeultjes en doe de graantjes in een kop. Voeg de kruidnagels toe en kneus.
  2. Verwarm de olie in een sauteerpan, voeg de uien toe en laat ze fruiten.
  3. Voeg vervolgens look, kruiden, limoensap en kokosmelk toe, evenals de gevogeltebouillon en de basmatirijst. Dek af en laat 15 minuten sudderen.
  4. Snijd de kabeljauw in blokjes, voeg ze samen met de nuoc mam toe aan de bereiding, dek af en laat 5 minuten sudderen.
  5. Doe de bereiding in kommetjes en voeg de cashewnoten en koriander toe. Dien onmiddellijk op.
Recipe Vote Confirmation
Cookie Settings