Noedels met garnalen en Chinese champignons

Noedels met garnalen en Chinese champignons
Bewaar dit recept : 
RECEPTEN
  • Zeebaars met kokosroom
  • Bo-bun met rundvlees
  • Rundvlees met bamboescheuten en soja
  • Gesauteerde groenten met rundvlees en soja
  • Gesauteerd rundvlees met soja
  • Kip met noedels en sojascheuten in de wok
  • Visballetjes met sesam (dimsum)
  • Kipsatés met pindasaus
  • Kipsatés met soja en sesam
  • Kip met groenten in de wok
  • Nasi goreng met kabeljauw en cashewnoten
  • Frisse sojavermicelli met garnalen
  • Mihoen met rundvlees
  • Gekaramelliseerd kalfvlees met kokosmelk
  • Soe-oen met garnalen en kip
  • Curry met erwtjes en garnalen
  • Curry van zeeduivel met kokosmelk
  • Curry van varkensvlees met groenten en kokos
  • Curry van kip met kokosmelk
  • Lauwe noedelsalade met zalm en avocado
  • Varkenshaasje in Kantonese saus
  • Varkenshaasje in pikante saus
  • Salade van bamboescheuten en krab
  • Kipragout met look en sesamzaadjes
  • Gesauteerde pittige groenten
  • Gemarineerde zalm met sojasaus en sesam
  • Gelakte zalm met sojasaus
  • Salade van eend op Vietnamese wijze
  • Kipkoekjes met citroengras en Thaise rijst
  • Gamba's met Chinese champignons en sesam
  • Gemarineerde gamba’s met kokosmelk
  • Vleesgrillade op Aziatische wijze
  • Eendenborst à l’orange met ketjapsaus
  • Nems met krab
  • Varkensvlees met pinda's
  • Knapperig varkensvlees met China mie
  • Noedels met garnalen en Chinese champignons
  • Pekingsoep
  • Bami goreng met rundvlees
  • Bami goreng met tofoe en kip
  • Knapperige kip in pikante saus
  • Bami goreng met garnalen in zoetzure saus en sweet chili
  • Thaise rijst met krab en koriander
  • Bami goreng met pittige kruiden
  • Omelet met Chinese champignons
  • Papillotten van vis met kokosmelk
  • Salade van ananas en garnalen
  • Papillotten van kip in de wok
  • Warme rundvleessalade
  • Rauwe vis op Tahitiaanse wijze
Hoofdgerecht | Makkelijk
Bereidingstijd : 15 min.
Kooktijd: 10 min.
Aantal personen: 4
ingrediënten
  • 1 pak eiernoedels
  • 16 gepelde rauwe garnalen
  • 1 fijngesnipperde ui
  • het sap van 1 citroen
  • 1 blik Suzi Wan® bamboescheuten
  • ½ pak Suzi Wan® droge Chinese champignons
  • ½ koffielepel Suzi Wan® sambal oelek
  • 2 eetlepels Suzi Wan® sojasaus
  • 3 eetlepels nuoc-mamsaus
  • 2 eetlepels plantaardige olie
  • 4 sprietjes bieslook
Weetje
Je kunt de garnalen ook vervangen door kip of varkenshaasje.
Gebruikte Suzi Wan®-producten
  • Bamboespruiten Suzi Wan®
  • Chinese champignons Suzi Wan®
  • Sambal Oelek Suzi Wan®
  • Sojasaus Suzi Wan®
Bereiding
  1. Laat de bamboescheuten en de champignons uitlekken en spoel ze met water.
  2. Snijd de champignons in reepjes.
  3. Kook de noedels volgens de gebruiksaanwijzing.
  4. Verhit de olie in een wok of een pan, laat de ui en de garnalen 3 minuten fruiten en blijf roeren.
  5. Haal de garnalen uit de wok.
  6. Voeg de champignons, de bamboescheuten, de sambal oelek, het citroensap, de sojasaus en de nuoc mam toe. Meng zorgvuldig en laat 5 minuten sudderen.
  7. Voeg vervolgens de uitgelekte noedels, de garnalen en de fijngehakte bieslook toe. Goed mengen en laten sudderen tot alles goed warm is.
  8. Dien onmiddellijk op.
Recipe Vote Confirmation
Cookie Settings