Omelet met Chinese champignons

Omelet met Chinese champignons
Bewaar dit recept : 
RECEPTEN
  • Zeebaars met kokosroom
  • Bo-bun met rundvlees
  • Rundvlees met bamboescheuten en soja
  • Gesauteerde groenten met rundvlees en soja
  • Gesauteerd rundvlees met soja
  • Kip met noedels en sojascheuten in de wok
  • Visballetjes met sesam (dimsum)
  • Kipsatés met pindasaus
  • Kipsatés met soja en sesam
  • Kip met groenten in de wok
  • Nasi goreng met kabeljauw en cashewnoten
  • Frisse sojavermicelli met garnalen
  • Mihoen met rundvlees
  • Gekaramelliseerd kalfvlees met kokosmelk
  • Soe-oen met garnalen en kip
  • Curry met erwtjes en garnalen
  • Curry van zeeduivel met kokosmelk
  • Curry van varkensvlees met groenten en kokos
  • Curry van kip met kokosmelk
  • Lauwe noedelsalade met zalm en avocado
  • Varkenshaasje in Kantonese saus
  • Varkenshaasje in pikante saus
  • Salade van bamboescheuten en krab
  • Kipragout met look en sesamzaadjes
  • Gesauteerde pittige groenten
  • Gemarineerde zalm met sojasaus en sesam
  • Gelakte zalm met sojasaus
  • Salade van eend op Vietnamese wijze
  • Kipkoekjes met citroengras en Thaise rijst
  • Gamba's met Chinese champignons en sesam
  • Gemarineerde gamba’s met kokosmelk
  • Vleesgrillade op Aziatische wijze
  • Eendenborst à l’orange met ketjapsaus
  • Nems met krab
  • Varkensvlees met pinda's
  • Knapperig varkensvlees met China mie
  • Noedels met garnalen en Chinese champignons
  • Pekingsoep
  • Bami goreng met rundvlees
  • Bami goreng met tofoe en kip
  • Knapperige kip in pikante saus
  • Bami goreng met garnalen in zoetzure saus en sweet chili
  • Thaise rijst met krab en koriander
  • Bami goreng met pittige kruiden
  • Omelet met Chinese champignons
  • Papillotten van vis met kokosmelk
  • Salade van ananas en garnalen
  • Papillotten van kip in de wok
  • Warme rundvleessalade
  • Rauwe vis op Tahitiaanse wijze
Hoofdgerecht | Makkelijk
Bereidingstijd : 15 min.
Kooktijd: 10 min.
Aantal personen: 4
ingrediënten
  • 8 eieren
  • 4 Suzi Wan® Chinese champignons
  • ½ pak Suzi Wan® rijstvermicelli
  • 250 g worstvlees
  • 2 eetlepels nuoc-mamsaus
  • 1 ui
  • 1 fles Suzi Wan® saus voor nems
  • 8 takjes koriander
  • 1 teentje knoflook
  • olie of boter
Weetje
Als je geen blinipan hebt, dan kun je ook een gewone pan gebruiken en de omelet vervolgens in kleinere stukken snijden.
Gebruikte Suzi Wan®-producten
  • Chinese champignons Suzi Wan®
  • Rijst Vermicelli Suzi Wan®
  • Saus voor nems Suzi Wan®
Bereiding
  1. Laat de Chinese champignons en de vermicelli elk in een aparte kom 10 minuten weken in warm water.
  2. Schil en snipper de uit.
  3. Bak het worstvlees lichtjes zonder extra vetstof toe te voegen en bewaar.
  4. Snijd de champignons in middelgrote stukken en hak de uitgelekte vermicelli, de koriander en de ui fijn.
  5. Breek de eieren en kluts ze in een kommetje.
  6. Voeg de champignons, de vermicelli, de ui, het worstvlees en de nuoc mam toe en meng zorgvuldig.
  7. Bak in een blinipan kleine omeletten 3 minuten aan de ene kant en 2 minuten aan de andere kant.
  8. Dien onmiddellijk op met de saus voor nems, waaraan het met een lookpers geplette teentje knoflook wordt toegevoegd.
Recipe Vote Confirmation
Cookie Settings