Papillotten van kip in de wok

Papillotten van kip in de wok
Bewaar dit recept : 
RECEPTEN
  • Recipe Image
    Zeebaars met kokosroom
  • Recipe Image
    Bo-bun met rundvlees
  • Recipe Image
    Rundvlees met bamboescheuten en soja
  • Recipe Image
    Gesauteerde groenten met rundvlees en soja
  • Recipe Image
    Gesauteerd rundvlees met soja
  • Recipe Image
    Kip met noedels en sojascheuten in de wok
  • Recipe Image
    Visballetjes met sesam (dimsum)
  • Recipe Image
    Kipsatés met pindasaus
  • Recipe Image
    Kipsatés met soja en sesam
  • Recipe Image
    Kip met groenten in de wok
  • Recipe Image
    Nasi goreng met kabeljauw en cashewnoten
  • Recipe Image
    Frisse sojavermicelli met garnalen
  • Recipe Image
    Mihoen met rundvlees
  • Recipe Image
    Gekaramelliseerd kalfvlees met kokosmelk
  • Recipe Image
    Soe-oen met garnalen en kip
  • Recipe Image
    Curry met erwtjes en garnalen
  • Recipe Image
    Curry van zeeduivel met kokosmelk
  • Recipe Image
    Curry van varkensvlees met groenten en kokos
  • Recipe Image
    Curry van kip met kokosmelk
  • Recipe Image
    Lauwe noedelsalade met zalm en avocado
  • Recipe Image
    Varkenshaasje in Kantonese saus
  • Recipe Image
    Varkenshaasje in pikante saus
  • Recipe Image
    Salade van bamboescheuten en krab
  • Recipe Image
    Kipragout met look en sesamzaadjes
  • Recipe Image
    Gesauteerde pittige groenten
  • Recipe Image
    Gemarineerde zalm met sojasaus en sesam
  • Recipe Image
    Gelakte zalm met sojasaus
  • Recipe Image
    Salade van eend op Vietnamese wijze
  • Recipe Image
    Kipkoekjes met citroengras en Thaise rijst
  • Recipe Image
    Gamba's met Chinese champignons en sesam
  • Recipe Image
    Gemarineerde gamba’s met kokosmelk
  • Recipe Image
    Vleesgrillade op Aziatische wijze
  • Recipe Image
    Eendenborst à l’orange met ketjapsaus
  • Recipe Image
    Nems met krab
  • Recipe Image
    Varkensvlees met pinda's
  • Recipe Image
    Knapperig varkensvlees met China mie
  • Recipe Image
    Noedels met garnalen en Chinese champignons
  • Recipe Image
    Pekingsoep
  • Recipe Image
    Bami goreng met rundvlees
  • Recipe Image
    Bami goreng met tofoe en kip
  • Recipe Image
    Knapperige kip in pikante saus
  • Recipe Image
    Bami goreng met garnalen in zoetzure saus en sweet chili
  • Recipe Image
    Thaise rijst met krab en koriander
  • Recipe Image
    Bami goreng met pittige kruiden
  • Recipe Image
    Omelet met Chinese champignons
  • Recipe Image
    Papillotten van vis met kokosmelk
  • Recipe Image
    Salade van ananas en garnalen
  • Recipe Image
    Papillotten van kip in de wok
  • Recipe Image
    Warme rundvleessalade
  • Recipe Image
    Rauwe vis op Tahitiaanse wijze
Hoofdgerecht | Gemiddeld
Recipe Image
Recipe Image
Bereidingstijd : 40 min.
temp Image
Kooktijd: 15 min.
Persons Image
Aantal personen: 4
ingrediënten
  • 225 g kipfilet
  • 2 eetlepels Suzi Wan® sojasaus
  • het sap van 1 citroen
  • 2 koffielepels poedersuiker
  • 2 koffielepels sesamolie
  • 4 sprietjes bieslook
  • 1 pot Suzi Wan® chop-sueygroenten voor warme bereidingen
  • 1 eetlepel nuoc-mamsaus
  • 6 takjes verse koriander
  • 5 cm verse gember
  • 2 teentjes knoflook
  • ½ liter arachideolie
  • 12 velletjes bakpapier van 15x15 cm
Hint Image
Weetje
Het duurt vrij lang om dit gerecht te maken. Je kunt dan ook de dag voordien al beginnen en de papillotten op een koele plek bewaren. De marinade zal er alleen maar lekkerder door smaken!
Gebruikte Suzi Wan®-producten
  • Product Image
    Sojasaus Suzi Wan®
  • Product Image
    Chop-Sueygrontenmengeling Suzi Wan®
Bereiding
  1. Snijd de kipfilet in reepjes.
  2. Laat 1 uur marineren met de sojasaus, de citroen, de suiker en de nuoc mam.
  3. Laat de groenten uitlekken en spoel ze met water.
  4. Schil de gember en snijd hem in 12 dunne plakjes.
  5. Reinig en snipper de bieslook.
  6. Neem een vel bakpapier en leg het met een hoek naar beneden gericht. Vouw de hoek vervolgens licht om.
  7. Leg in het midden 3 blaadjes koriander, 3 reepjes kip, enkele snippers bieslook, 1 plakje gember en opnieuw koriander.
  8. Vouw één rand over de ingrediënten, vouw de twee zijkanten dicht, vouw de papillot in tweeën en laat de bovenste rand open. Vouw vervolgens de papillot dicht als een omslag. Doe hetzelfde met de andere vellen.
  9. Verwarm een wok op het hoogste vuur, verhit de olie, leg de helft van de papillotten erin zodra ze begint te roken en laat ze vervolgens 3 minuten bakken.
  10. Verwijder de papillotten met een schuimspaan en laat ze zorgvuldig uitlekken. Bak nadien de andere helft op dezelfde manier.
  11. Leg de papillotten op een schotel en laat de gasten zelf hun pakjes opendoen.
  12. Dien op met een beetje witte rijst.
Recipe Vote Confirmation
Cookie Settings