Rauwe vis op Tahitiaanse wijze

Rauwe vis op Tahitiaanse wijze
Bewaar dit recept : 
RECEPTEN
  • Zeebaars met kokosroom
  • Bo-bun met rundvlees
  • Rundvlees met bamboescheuten en soja
  • Gesauteerde groenten met rundvlees en soja
  • Gesauteerd rundvlees met soja
  • Kip met noedels en sojascheuten in de wok
  • Visballetjes met sesam (dimsum)
  • Kipsatés met pindasaus
  • Kipsatés met soja en sesam
  • Kip met groenten in de wok
  • Nasi goreng met kabeljauw en cashewnoten
  • Frisse sojavermicelli met garnalen
  • Mihoen met rundvlees
  • Gekaramelliseerd kalfvlees met kokosmelk
  • Soe-oen met garnalen en kip
  • Curry met erwtjes en garnalen
  • Curry van zeeduivel met kokosmelk
  • Curry van varkensvlees met groenten en kokos
  • Curry van kip met kokosmelk
  • Lauwe noedelsalade met zalm en avocado
  • Varkenshaasje in Kantonese saus
  • Varkenshaasje in pikante saus
  • Salade van bamboescheuten en krab
  • Kipragout met look en sesamzaadjes
  • Gesauteerde pittige groenten
  • Gemarineerde zalm met sojasaus en sesam
  • Gelakte zalm met sojasaus
  • Salade van eend op Vietnamese wijze
  • Kipkoekjes met citroengras en Thaise rijst
  • Gamba's met Chinese champignons en sesam
  • Gemarineerde gamba’s met kokosmelk
  • Vleesgrillade op Aziatische wijze
  • Eendenborst à l’orange met ketjapsaus
  • Nems met krab
  • Varkensvlees met pinda's
  • Knapperig varkensvlees met China mie
  • Noedels met garnalen en Chinese champignons
  • Pekingsoep
  • Bami goreng met rundvlees
  • Bami goreng met tofoe en kip
  • Knapperige kip in pikante saus
  • Bami goreng met garnalen in zoetzure saus en sweet chili
  • Thaise rijst met krab en koriander
  • Bami goreng met pittige kruiden
  • Omelet met Chinese champignons
  • Papillotten van vis met kokosmelk
  • Salade van ananas en garnalen
  • Papillotten van kip in de wok
  • Warme rundvleessalade
  • Rauwe vis op Tahitiaanse wijze
Hoofdgerecht | Makkelijk
Bereidingstijd : 15 min.
Kooktijd: 10 min.
Aantal personen: 4
ingrediënten
  • 350 g verse tonijn (zalm of zeebrasem)
  • ½ gesnipperde ui
  • 3 limoenen
  • 1 tomaat
  • ½ komkommer
  • 20 cl Suzi Wan® kokosmelk
  • enkele blaadjes koriander
  • peper en zout
Gebruikte Suzi Wan®-producten
  • Kokosmelk Suzi Wan®
Bereiding
  1. Snijd de tonijn in blokjes, meng hem met de fijngehakte ui en voeg er het sap van 2 limoenen aan toe. Voeg peper en zout toe, meng zorgvuldig en bewaar 20 minuten op een koele plek.
  2. Snijd de tomaat en de vooraf geschilde komkommer in blokjes.
  3. Controleer de gaarheid van de vis in de citroen: als het vlees wit is, dan is de vis gaar.
  4. Laat de vis uitlekken, doe hem in een slakom en giet er de kokosmelk bij. Voeg er de groenteblokjes bij en meng. Breng op smaak met het sap van de overblijvende limoen en voeg eventueel nog peper en zout toe. Bestrooien met de fijngehakte koriander en lekker fris opdienen.
Recipe Vote Confirmation
Cookie Settings