Rundvlees met bamboescheuten en soja

Rundvlees met bamboescheuten en soja
Bewaar dit recept : 
RECEPTEN
  • Zeebaars met kokosroom
  • Bo-bun met rundvlees
  • Rundvlees met bamboescheuten en soja
  • Gesauteerde groenten met rundvlees en soja
  • Gesauteerd rundvlees met soja
  • Kip met noedels en sojascheuten in de wok
  • Visballetjes met sesam (dimsum)
  • Kipsatés met pindasaus
  • Kipsatés met soja en sesam
  • Kip met groenten in de wok
  • Nasi goreng met kabeljauw en cashewnoten
  • Frisse sojavermicelli met garnalen
  • Mihoen met rundvlees
  • Gekaramelliseerd kalfvlees met kokosmelk
  • Soe-oen met garnalen en kip
  • Curry met erwtjes en garnalen
  • Curry van zeeduivel met kokosmelk
  • Curry van varkensvlees met groenten en kokos
  • Curry van kip met kokosmelk
  • Lauwe noedelsalade met zalm en avocado
  • Varkenshaasje in Kantonese saus
  • Varkenshaasje in pikante saus
  • Salade van bamboescheuten en krab
  • Kipragout met look en sesamzaadjes
  • Gesauteerde pittige groenten
  • Gemarineerde zalm met sojasaus en sesam
  • Gelakte zalm met sojasaus
  • Salade van eend op Vietnamese wijze
  • Kipkoekjes met citroengras en Thaise rijst
  • Gamba's met Chinese champignons en sesam
  • Gemarineerde gamba’s met kokosmelk
  • Vleesgrillade op Aziatische wijze
  • Eendenborst à l’orange met ketjapsaus
  • Nems met krab
  • Varkensvlees met pinda's
  • Knapperig varkensvlees met China mie
  • Noedels met garnalen en Chinese champignons
  • Pekingsoep
  • Bami goreng met rundvlees
  • Bami goreng met tofoe en kip
  • Knapperige kip in pikante saus
  • Bami goreng met garnalen in zoetzure saus en sweet chili
  • Thaise rijst met krab en koriander
  • Bami goreng met pittige kruiden
  • Omelet met Chinese champignons
  • Papillotten van vis met kokosmelk
  • Salade van ananas en garnalen
  • Papillotten van kip in de wok
  • Warme rundvleessalade
  • Rauwe vis op Tahitiaanse wijze
Hoofdgerecht | Makkelijk
Bereidingstijd : 5 min.
Kooktijd: 8 min.
Aantal personen: 4
ingrediënten
  • 400 g runderfilet of dunne lende
  • 1 blik Suzi Wan® bamboescheuten
  • 1 pot Suzi Wan® mungoboonscheuten
  • ½ koffielepel Suzi Wan® sambal oelek
  • 3 eetlepels nuoc-mamsaus
  • 2 uien
  • 400 g broccoli of romanesco
  • 3 eetlepels plantaardige olie
Gebruikte Suzi Wan®-producten
  • Mungoboonscheuten Suzi Wan®
  • Bamboespruiten Suzi Wan®
  • Sambal Oelek Suzi Wan®
Bereiding
  1. Schil en snipper de uien
  2. Laat de mungoboonscheuten en de bamboescheuten uitlekken en spoel ze met water.
  3. Snijd het vlees in fijne reepjes.
  4. Verhit de olie in een wok of een sauteerpan en laat de uien en de runderreepjes 3 minuten fruiten op hoog vuur.
  5. Voeg de nuoc mam toe en meng goed. Voeg vervolgens de bamboespruiten, de mungoboonscheuten, de broccoli of de romanesco en de sambal oelek toe. Dek alles af en laat 4 minuten stoven op middelhoog vuur.
  6. Dien onmiddellijk op.
Recipe Vote Confirmation
Cookie Settings