Soe-oen met garnalen en kip

Soe-oen met garnalen en kip
Bewaar dit recept : 
RECEPTEN
  • Zeebaars met kokosroom
  • Bo-bun met rundvlees
  • Rundvlees met bamboescheuten en soja
  • Gesauteerde groenten met rundvlees en soja
  • Gesauteerd rundvlees met soja
  • Kip met noedels en sojascheuten in de wok
  • Visballetjes met sesam (dimsum)
  • Kipsatés met pindasaus
  • Kipsatés met soja en sesam
  • Kip met groenten in de wok
  • Nasi goreng met kabeljauw en cashewnoten
  • Frisse sojavermicelli met garnalen
  • Mihoen met rundvlees
  • Gekaramelliseerd kalfvlees met kokosmelk
  • Soe-oen met garnalen en kip
  • Curry met erwtjes en garnalen
  • Curry van zeeduivel met kokosmelk
  • Curry van varkensvlees met groenten en kokos
  • Curry van kip met kokosmelk
  • Lauwe noedelsalade met zalm en avocado
  • Varkenshaasje in Kantonese saus
  • Varkenshaasje in pikante saus
  • Salade van bamboescheuten en krab
  • Kipragout met look en sesamzaadjes
  • Gesauteerde pittige groenten
  • Gemarineerde zalm met sojasaus en sesam
  • Gelakte zalm met sojasaus
  • Salade van eend op Vietnamese wijze
  • Kipkoekjes met citroengras en Thaise rijst
  • Gamba's met Chinese champignons en sesam
  • Gemarineerde gamba’s met kokosmelk
  • Vleesgrillade op Aziatische wijze
  • Eendenborst à l’orange met ketjapsaus
  • Nems met krab
  • Varkensvlees met pinda's
  • Knapperig varkensvlees met China mie
  • Noedels met garnalen en Chinese champignons
  • Pekingsoep
  • Bami goreng met rundvlees
  • Bami goreng met tofoe en kip
  • Knapperige kip in pikante saus
  • Bami goreng met garnalen in zoetzure saus en sweet chili
  • Thaise rijst met krab en koriander
  • Bami goreng met pittige kruiden
  • Omelet met Chinese champignons
  • Papillotten van vis met kokosmelk
  • Salade van ananas en garnalen
  • Papillotten van kip in de wok
  • Warme rundvleessalade
  • Rauwe vis op Tahitiaanse wijze
Hoofdgerecht | Makkelijk
Bereidingstijd : 15 min.
Kooktijd: 12 min.
Aantal personen: 4
ingrediënten
  • 20 roze garnalen
  • 2 kipfilets
  • 1 pak Suzi Wan® vermicelli (mungoboon)
  • 1 pot Suzi Wan® groentemix voor salades op Vietnamese wijze
  • 2 dozen van 200 ml Suzi Wan® kokosmelk
  • 2 eetlepels diepgevroren citroenkruid
  • 1 eetlepel nuoc-mamsaus
  • 1 mespunt Suzi Wan® sambal oelek (volgens smaak)
  • 1 eetlepel arachideolie
  • enkele blaadjes koriander
Gebruikte Suzi Wan®-producten
  • Vermicelli (mungoboon) Suzi Wan®
  • Kokosmelk Suzi Wan®
  • Sambal Oelek Suzi Wan®
  • Vietnamese groentenmengeling Suzi Wan®
Bereiding
  1. Bereid de vermicelli volgens de gebruiksaanwijzing.
  2. Pel de garnalen en bewaar de staarten. Snijd vervolgens de kip in stukjes.
  3. Meng de kokosmelk, het citroengras, de nuoc mam en de sambal oelek in een kom.
  4. Laat de garnalen en de kip gedurende 7 minuten bakken in de wok of in een pan. Voeg nadien de uitgelekte groenten toe en laat nog 2 minuten verder koken. Voeg ook de vermicelli en de sausbereiding toe.
  5. Meng alle ingrediënten goed en laat 3 minuten koken. Dien warm op en werk af met enkele blaadjes koriander.
Recipe Vote Confirmation
Cookie Settings