Kipragout met look en sesamzaadjes

Kipragout met look en sesamzaadjes
Bewaar dit recept : 
RECEPTEN
  • Zeebaars met kokosroom
  • Bo-bun met rundvlees
  • Rundvlees met bamboescheuten en soja
  • Gesauteerde groenten met rundvlees en soja
  • Gesauteerd rundvlees met soja
  • Kip met noedels en sojascheuten in de wok
  • Visballetjes met sesam (dimsum)
  • Kipsatés met pindasaus
  • Kipsatés met soja en sesam
  • Kip met groenten in de wok
  • Nasi goreng met kabeljauw en cashewnoten
  • Frisse sojavermicelli met garnalen
  • Mihoen met rundvlees
  • Gekaramelliseerd kalfvlees met kokosmelk
  • Soe-oen met garnalen en kip
  • Curry met erwtjes en garnalen
  • Curry van zeeduivel met kokosmelk
  • Curry van varkensvlees met groenten en kokos
  • Curry van kip met kokosmelk
  • Lauwe noedelsalade met zalm en avocado
  • Varkenshaasje in Kantonese saus
  • Varkenshaasje in pikante saus
  • Salade van bamboescheuten en krab
  • Kipragout met look en sesamzaadjes
  • Gesauteerde pittige groenten
  • Gemarineerde zalm met sojasaus en sesam
  • Gelakte zalm met sojasaus
  • Salade van eend op Vietnamese wijze
  • Kipkoekjes met citroengras en Thaise rijst
  • Gamba's met Chinese champignons en sesam
  • Gemarineerde gamba’s met kokosmelk
  • Vleesgrillade op Aziatische wijze
  • Eendenborst à l’orange met ketjapsaus
  • Nems met krab
  • Varkensvlees met pinda's
  • Knapperig varkensvlees met China mie
  • Noedels met garnalen en Chinese champignons
  • Pekingsoep
  • Bami goreng met rundvlees
  • Bami goreng met tofoe en kip
  • Knapperige kip in pikante saus
  • Bami goreng met garnalen in zoetzure saus en sweet chili
  • Thaise rijst met krab en koriander
  • Bami goreng met pittige kruiden
  • Omelet met Chinese champignons
  • Papillotten van vis met kokosmelk
  • Salade van ananas en garnalen
  • Papillotten van kip in de wok
  • Warme rundvleessalade
  • Rauwe vis op Tahitiaanse wijze
Hoofdgerecht | Makkelijk
Bereidingstijd : 10 min.
Kooktijd: 6 min.
Aantal personen: 4
ingrediënten
  • 240 g kipfilet
  • 2 eetlepels sesamolie
  • 4 gesnipperde teentjes knoflook
  • ½ koffielepel Suzi Wan® sambal oelek
  • 1 eetlepel nuoc-mamsaus
  • 1 eetlepel Suzi Wan® sojasaus
  • 1 pak eiernoedels
  • 3 sjalotten
  • 2 eetlepels sesamzaadjes
  • 1 blaadje koriander
Gebruikte Suzi Wan®-producten
  • Sambal Oelek Suzi Wan®
  • Sojasaus Suzi Wan®
Bereiding
  1. Schil de sjalotten en snijd ze in de lengte tot reepjes.
  2. Snijd de kip in kleine stukjes.
  3. Verhit de olie in een wok of een pan en fruit er de look in.
  4. Voeg vervolgens de kip toe. Goed roeren en gedurende 3 minuten laten stoven.
  5. Voeg de nuoc mam, de sojasaus en de sambal oelek toe. Goed mengen. Voeg de sjalotten toe. Laat 2 minuten stoven.
  6. Kook de noedels en laat ze uitlekken.
  7. Doe zodra de kip gebakken is, de noedels in kommetjes, voeg er de kip aan toe en bestrooi rijkelijk met sesamzaadjes, voeg een blaadje koriander toe en dien onmiddellijk op.
Recipe Vote Confirmation
Cookie Settings