Mihoen met rundvlees

Mihoen met rundvlees
Bewaar dit recept : 
RECEPTEN
  • Zeebaars met kokosroom
  • Bo-bun met rundvlees
  • Rundvlees met bamboescheuten en soja
  • Gesauteerde groenten met rundvlees en soja
  • Gesauteerd rundvlees met soja
  • Kip met noedels en sojascheuten in de wok
  • Visballetjes met sesam (dimsum)
  • Kipsatés met pindasaus
  • Kipsatés met soja en sesam
  • Kip met groenten in de wok
  • Nasi goreng met kabeljauw en cashewnoten
  • Frisse sojavermicelli met garnalen
  • Mihoen met rundvlees
  • Gekaramelliseerd kalfvlees met kokosmelk
  • Soe-oen met garnalen en kip
  • Curry met erwtjes en garnalen
  • Curry van zeeduivel met kokosmelk
  • Curry van varkensvlees met groenten en kokos
  • Curry van kip met kokosmelk
  • Lauwe noedelsalade met zalm en avocado
  • Varkenshaasje in Kantonese saus
  • Varkenshaasje in pikante saus
  • Salade van bamboescheuten en krab
  • Kipragout met look en sesamzaadjes
  • Gesauteerde pittige groenten
  • Gemarineerde zalm met sojasaus en sesam
  • Gelakte zalm met sojasaus
  • Salade van eend op Vietnamese wijze
  • Kipkoekjes met citroengras en Thaise rijst
  • Gamba's met Chinese champignons en sesam
  • Gemarineerde gamba’s met kokosmelk
  • Vleesgrillade op Aziatische wijze
  • Eendenborst à l’orange met ketjapsaus
  • Nems met krab
  • Varkensvlees met pinda's
  • Knapperig varkensvlees met China mie
  • Noedels met garnalen en Chinese champignons
  • Pekingsoep
  • Bami goreng met rundvlees
  • Bami goreng met tofoe en kip
  • Knapperige kip in pikante saus
  • Bami goreng met garnalen in zoetzure saus en sweet chili
  • Thaise rijst met krab en koriander
  • Bami goreng met pittige kruiden
  • Omelet met Chinese champignons
  • Papillotten van vis met kokosmelk
  • Salade van ananas en garnalen
  • Papillotten van kip in de wok
  • Warme rundvleessalade
  • Rauwe vis op Tahitiaanse wijze
Hoofdgerecht | Makkelijk
Bereidingstijd : 10 min.
Kooktijd: 6 min.
Aantal personen: 4
ingrediënten
  • 1 pak Suzi Wan® rijstvermicelli
  • 300 g gehakt
  • ½ koffielepel Suzi Wan® sambal oelek
  • 2 eetlepels Suzi Wan® sojasaus
  • 3 eetlepels nuoc-mamsaus
  • 2 eetlepels plantaardige olie
  • 1 kleine courgette
  • 2 eetlepels sesamolie
  • 1 ui
  • 1 sprietje bieslook
  • 2 teentjes knoflook
Gebruikte Suzi Wan®-producten
  • Rijst Vermicelli Suzi Wan®
  • Sambal Oelek Suzi Wan®
  • Sojasaus Suzi Wan®
Bereiding
  1. Laat de vermicelli weken in warm water. Reinig en snipper de bieslook.
  2. Snijd de courgette in kleine blokjes.
  3. Schil de look en de ui en hak ze fijn.
  4. Verhit de plantaardige olie in een sauteerpan of een wok, brokkel er het vlees in, laat gedurende 3 minuten rustig bakken en blijf roeren. Voeg de grove bieslook, de courgette, de look en de ui toe. Meng zorgvuldig.
  5. Voeg de sojasaus, de sambal oelek en de nuoc mam toe. Goed omroeren.
  6. Laat de vermicelli uitlekken. Snijd ze met een schaar wat kleiner en voeg ze toe aan het vlees. Meng dit alles zorgvuldig. Laat gedurende 3 minuten sudderen op een zacht vuurtje. Besprenkel met sesamolie, meng en dien onmiddellijk op.
Recipe Vote Confirmation
Cookie Settings