Varkenshaasje in Kantonese saus

Varkenshaasje in Kantonese saus
Bewaar dit recept : 
RECEPTEN
  • Zeebaars met kokosroom
  • Bo-bun met rundvlees
  • Rundvlees met bamboescheuten en soja
  • Gesauteerde groenten met rundvlees en soja
  • Gesauteerd rundvlees met soja
  • Kip met noedels en sojascheuten in de wok
  • Visballetjes met sesam (dimsum)
  • Kipsatés met pindasaus
  • Kipsatés met soja en sesam
  • Kip met groenten in de wok
  • Nasi goreng met kabeljauw en cashewnoten
  • Frisse sojavermicelli met garnalen
  • Mihoen met rundvlees
  • Gekaramelliseerd kalfvlees met kokosmelk
  • Soe-oen met garnalen en kip
  • Curry met erwtjes en garnalen
  • Curry van zeeduivel met kokosmelk
  • Curry van varkensvlees met groenten en kokos
  • Curry van kip met kokosmelk
  • Lauwe noedelsalade met zalm en avocado
  • Varkenshaasje in Kantonese saus
  • Varkenshaasje in pikante saus
  • Salade van bamboescheuten en krab
  • Kipragout met look en sesamzaadjes
  • Gesauteerde pittige groenten
  • Gemarineerde zalm met sojasaus en sesam
  • Gelakte zalm met sojasaus
  • Salade van eend op Vietnamese wijze
  • Kipkoekjes met citroengras en Thaise rijst
  • Gamba's met Chinese champignons en sesam
  • Gemarineerde gamba’s met kokosmelk
  • Vleesgrillade op Aziatische wijze
  • Eendenborst à l’orange met ketjapsaus
  • Nems met krab
  • Varkensvlees met pinda's
  • Knapperig varkensvlees met China mie
  • Noedels met garnalen en Chinese champignons
  • Pekingsoep
  • Bami goreng met rundvlees
  • Bami goreng met tofoe en kip
  • Knapperige kip in pikante saus
  • Bami goreng met garnalen in zoetzure saus en sweet chili
  • Thaise rijst met krab en koriander
  • Bami goreng met pittige kruiden
  • Omelet met Chinese champignons
  • Papillotten van vis met kokosmelk
  • Salade van ananas en garnalen
  • Papillotten van kip in de wok
  • Warme rundvleessalade
  • Rauwe vis op Tahitiaanse wijze
Hoofdgerecht | Makkelijk
Bereidingstijd : 15 min.
Kooktijd: 13 min.
Aantal personen: 4
ingrediënten
  • 300 g varkenshaasje
  • 1 pot Suzi Wan® Kantonese saus voor warme bereidingen
  • 1 courgette
  • 3 eetlepels plantaardige olie
  • bieslook
  • 1 pak eiernoedels
Gebruikte Suzi Wan®-producten
  • Kantonees saus Suzi Wan®
Bereiding
  1. Snijd het varkenshaasje in fijne plakjes.
  2. Snijd de courgette in kleine blokjes en bewaar de schil.
  3. Verhit in een wok of een sauteerpan de plantaardige olie en laat het varkenshaasje gedurende 2 minuten fruiten op hoog vuur.
  4. Voeg de courgettes toe en meng alles gedurende 1 minuut op hoog vuur.
  5. Voeg ook de saus toe, meng voorzichtig, zet het vuur zachter en laat 10 minuten sudderen.
  6. Bestrooi met de fijngehakte bieslook.
  7. Kook de noedels zoals aangegeven op de verpakking.
  8. Dien de noedels op als garnituur bij de bereiding.
Recipe Vote Confirmation
Cookie Settings