Varkensvlees met pinda's

Varkensvlees met pinda's
Bewaar dit recept : 
RECEPTEN
  • Zeebaars met kokosroom
  • Bo-bun met rundvlees
  • Rundvlees met bamboescheuten en soja
  • Gesauteerde groenten met rundvlees en soja
  • Gesauteerd rundvlees met soja
  • Kip met noedels en sojascheuten in de wok
  • Visballetjes met sesam (dimsum)
  • Kipsatés met pindasaus
  • Kipsatés met soja en sesam
  • Kip met groenten in de wok
  • Nasi goreng met kabeljauw en cashewnoten
  • Frisse sojavermicelli met garnalen
  • Mihoen met rundvlees
  • Gekaramelliseerd kalfvlees met kokosmelk
  • Soe-oen met garnalen en kip
  • Curry met erwtjes en garnalen
  • Curry van zeeduivel met kokosmelk
  • Curry van varkensvlees met groenten en kokos
  • Curry van kip met kokosmelk
  • Lauwe noedelsalade met zalm en avocado
  • Varkenshaasje in Kantonese saus
  • Varkenshaasje in pikante saus
  • Salade van bamboescheuten en krab
  • Kipragout met look en sesamzaadjes
  • Gesauteerde pittige groenten
  • Gemarineerde zalm met sojasaus en sesam
  • Gelakte zalm met sojasaus
  • Salade van eend op Vietnamese wijze
  • Kipkoekjes met citroengras en Thaise rijst
  • Gamba's met Chinese champignons en sesam
  • Gemarineerde gamba’s met kokosmelk
  • Vleesgrillade op Aziatische wijze
  • Eendenborst à l’orange met ketjapsaus
  • Nems met krab
  • Varkensvlees met pinda's
  • Knapperig varkensvlees met China mie
  • Noedels met garnalen en Chinese champignons
  • Pekingsoep
  • Bami goreng met rundvlees
  • Bami goreng met tofoe en kip
  • Knapperige kip in pikante saus
  • Bami goreng met garnalen in zoetzure saus en sweet chili
  • Thaise rijst met krab en koriander
  • Bami goreng met pittige kruiden
  • Omelet met Chinese champignons
  • Papillotten van vis met kokosmelk
  • Salade van ananas en garnalen
  • Papillotten van kip in de wok
  • Warme rundvleessalade
  • Rauwe vis op Tahitiaanse wijze
Hoofdgerecht | Makkelijk
Bereidingstijd : 15 min.
Kooktijd: 15 min.
Aantal personen: 4
ingrediënten
  • 600 g fijngehakte varkensfilet
  • 300 g grofgehakte pinda's
  • 1 pak eiernoedels
  • 1 pot Suzi Wan® chop-sueygroenten voor warme bereidingen
  • 12 eetlepels Suzi Wan® sojasaus
  • 1 eetlepel geraspte gember
  • 1 eetlepel arachideolie
Weetje

Je kunt ook 2 eetlepels poedersuiker toevoegen aan de marinade om dit zoute gerecht een zoete toets te geven.

Gebruikte Suzi Wan®-producten
  • Sojasaus Suzi Wan®
  • Chop-Sueygrontenmengeling Suzi Wan®
Bereiding
  1. Bereid eerst de marinade: meng 10 eetlepels sojasaus met 150 g pinda's en de gember. Doe er het vlees in, dek af en laat minstens 3 uur (of een hele nacht) marineren in de koelkast.
  2. Kook de noedels zoals aangegeven op de verpakking.
  3. Laat het uitgelekte varkensvlees in een wok goudbruin bakken in wat arachideolie en voeg de chop suey en de noedels toe.
  4. Laat enkele minuten sudderen op middelhoog vuur en blijf intussen roeren.
  5. Voeg de rest van de pinda's en een scheutje sojasaus toe bij het opdienen.
Recipe Vote Confirmation
Cookie Settings